🐑 ''Фермата 8: Мостът на времето'' - тема 9 (30.10 - 06.11) 🐄

• 46 715
  • 1 033
  •   1
Отговори
# 915
  • Велико Търново
Какво ще последва, след като един от отборите спечели пръв 5 точки, им беше съобщено още в третата или четвъртата седмица, така че те отдавна са подготвени за това. Друг е въпросът кой как ще го приеме. А и спането на открито изобщо не им е непознато, дори сега вече са някъде след средата на юни. Не че помня какво беше времето тогава, но със сигурност не е като когато влязоха във Фермата. Храната ще е ябълката на раздора.

Последна редакция: сб, 05 ное 2022, 22:53 от DamaPika

# 916
Веселка е машина и може спокойно да отнесе с преднина и повечето мъже, а най-вероятно направо всички. Колкото е скромна и тиха в ежедневието, толкова върши работа за трима, а пък на арената се превръща в звяр по-страшен и с повече спортна злоба и от Радо. Удоволствие да я гледаш.

Мажена (очаквано за мен) се справи по-добре, отколкото повечето фермери предполагаха, всъщност почти дори имаше някакъв шанс за обрат - което едва ли изобщо някой беше очаквал. И не завърши на нула, както бяха някои други дуели. Показа, че умее да учи обемен материал по книга за много кратко време. Въобще от началото на сезона това може би беше най-стабилното, убедително и без налучкване представяне на алманах - при това от чужденец, който не е учил в българско училище. Тактиката ѝ за последната игра беше вероятно твърде амбициозна, но затова имат "принос" и съотборниците ѝ, които я гласяха да направи само 2 курса, т.е. да запомня всеки път половината от всички стъкленици. Веселка имаше далеч по-скромна, но ефективна тактика - по 4 стъкленици на курс. И така по 4, по 4, по 4 - без нито една грешка! - тя си изработи на сигурно битката. Отлична работа на Веси! Да сяда да чете алманасите и да се готви за победител на сезона.

И с това заслужено Старите първи достигат до 5 победи и взимат сериозно предимство. Те през цялото време дотук бяха по-градивния и по-позитивния отбор. На техния опит се крепи сезона и без тях другият отбор щеше доста да го е закъсал вече с работата и изискванията във Фермата.

# 917
  • Вестерос
Сега трябва да е около 15 юни при тях

# 918
  • Велико Търново
Да, да, значи предстоящата телевизионна седмица е след това. Т.е. навън са спали от 15-ти до 25-ти юни (с цялата условност на датата 15-ти).

# 919
  • При семейството си
Браво на Веселка. На първата игра, на цепенето на дърва, при това без да влага, може би, целия си капацитет, направи със 7 кг. повече от Аксения. Та да му мислят жените.

# 920
  • на село
Само да кажа, че на 19 юни пътуваме за почивка в Турция, вечерта хич не беше топло.
А дъщеря ми предната седмица като тръгнаха- такъв дъжд валеше, ама студа да им проблем, те ще се изядат за храната, особено Радо е жив, умрял Joy

# 921
  • earth
Мажена заяви, че повечето жени на нейна възраст не биха могли да се представят като нея. Мислите ли, че е така? Жените на нейна възраст грохнали баби ли се очаква да бъдат?

Мен не ме впечатли. Ако я видя на улицата бих я взел за 60 и няколко годишна.

# 922
  • София
Според мен се справи по-добре от повечето на нейната възраст, но те все пак не са тренирали. Аз съм доста по-млада, но не съм рязала с трион или да сека ритловици. Не ми е такова ежедневието. Ако знам, че ще влизам, разбира се, че ще се подготвя. И сега бих се справила, но бавно.

За храната, Ваня затова си скатаваше храна, но те ѝ я изядоха, когато не бяха гладни. А можеше да сподели нещо с тях другата седмица.

# 923
  • Вестерос
Майка ми е на нейната възраст, ще се справи по-добре, познавам и доста други. Аз лично мислех, че Мажена е 60+, защото на такава ми мяза.

# 924
  • earth
Аксения е станала прекалено самодоволна. Взимам я на прицел. Ще започна с новата тема от понеделник.

# 925
  • София
Като гледам Веселка, колко е борбата и способна си мисля какво би постигнала, ако имаше друг старт в живота.

# 926
Тя е такава, защото е имала този старт в живота.

# 927
  • София
На около 50 години беше и мама Галя, а тя се справяше много по-добре. Мажена просто се сравнява с жени от улицата, ако се сравнява с жени на своята възраст, чиято среда е по-сходна до Фермата или пък са се подготвили, то много от тях ще я бият. Във визитката обясняваше как тренира тенис, но това, което се виждаше не е като човек, който се занимава редовно с този спорт. И все пак мисля, че не беше трагедия на арената. Ако и в предаването се беше представила прилично, щяхме да я запомнил с добро. Според мен се поизложи с участието си, а това е по-важно.

# 928
  • earth
Тя е такава, защото е имала този старт в живота.
Отчасти. Вижда се, че е природно интелигентна и май е успяла да излезе от средата си. Това не е лесно.

Последна редакция: нд, 06 ное 2022, 04:21 от morisay

# 929
Нина в нейния сезон си избра Ваня Стамболова за противник и се представи доста добре. Накова чуден мост и беше зверски добра с чука. Имаше шанс да вземе дуела, ако беше редила точките. За мен е непонятно защо сега я тресе такова шубе да излезе на арената.

Ох, че се притесних. Игра с много шанс за Мажена.
Пф, отдъхнах си. Много, много добра Веселка, без нито
 една грешка. Браво!

Веска днес можеше да отпадне. 1 игра на памет и един Алманах и  си чао.

Общи условия

Активация на акаунт