🐑 ''Фермата 8: Мостът на времето'' - тема 9 (30.10 - 06.11) 🐄

• 47 578
  • 1 033
  •   1
Отговори
# 150
Евгени в началото на церемонията по избор на ратай: "Калин не помисли стратегически преди две седмици!". Евгени при избора си на ратай: "Радо, много ме дразниш, затова избирам теб!" Sweat SmileHands Ok Hand
Новите сглупиха още от началото. Техните мъже са доста по-силни (поне така изглеждат) и трябваше да натискат за мъжки дуели. Така щяха и да спънат строителството на старите. При Старите е обратното - жените им са видимо по-силни и е логично да изберат тази линия на поведение.
Нина много загуби от второто си влизане във Фермата. Миналия път остави впечатление за добра и мила душа, но сега показва и други, неприятни, черти. Влад, пък, ми става все по-симпатичен. Едно, че се опълчи на групата около Камелия, но и смятам, че беше искрен в желанието си да защити Ванчето. Трета поредна седмица ратай щеше да е нечовешко просто.

# 151
Нина и за мен в началото беше сред фаворитите, сега все по-зле ми се струва като и слушам разговорите с Новите надежди. Малко като отвеяна от вихъра ми е и наивна. Вчера беше на косъм да лапне въдицата на Камелия.

А относно Влад, не знам защо постоянно мъжете казват, че избягвал конфликти. Че той постоянно казва на всеки всичко право в очите и някакви неудобни истини, които другите мънкат зад гърба. Само той се изправи пред Чавдар директно да го пита какво мисли, само той им казва, че не играят отборно, вчера на Камелия пак той и каза в очите, че е лицемерна.

# 152
Нали, уе, мишок! - Еугени 2022, дамски пич.

Камелията много добре извъртя - Елена искала тя да е ратай, за туй не я е направила фермер.... иначе се уговориха да номинират Радо. Ех, ех, ех...

# 153
Малко пресилени ми идват хвалебствията на старите, като пращат някой на пангара, пардон, на ратайския бряг. Но да, по- добре така, отколкото в другия змиярник

# 154
Евгени в началото на церемонията по избор на ратай: "Калин не помисли стратегически преди две седмици!". Евгени при избора си на ратай: "Радо, много ме дразниш, затова избирам теб!" Sweat SmileHands Ok Hand
Новите сглупиха още от началото. Техните мъже са доста по-силни (поне така изглеждат) и трябваше да натискат за мъжки дуели. Така щяха и да спънат строителството на старите. При Старите е обратното - жените им са видимо по-силни и е логично да изберат тази линия на поведение.
Нина много загуби от второто си влизане във Фермата. Миналия път остави впечатление за добра и мила душа, но сега показва и други, неприятни, черти. Влад, пък, ми става все по-симпатичен. Едно, че се опълчи на групата около Камелия, но и смятам, че беше искрен в желанието си да защити Ванчето. Трета поредна седмица ратай щеше да е нечовешко просто.

To e така, ама проблемът е, че всички си се пазиха през цялото време, а никой не ще да ходи на дуел за да върши работата, което е съвсем естествено. Та в този смисъл глупостите на Генчо, Иван и Камелия някак си са без покритие Алманах + някаква игра с повече мислене за много точки и си чао - дори и Веси срещи Мажена. Калин с много точен синхрон в това отношение. Нищо чудно и поради тези подбуди да не прати Ваня на дуел.

Защо си мислиш така. Може цялото упражнение да е монтажна работа.

# 155
Аз чакам да дойде великото обединение и да ги видя тогава как ще приемат “тая велика чест” да те пратят ратай.

# 156
  • При семейството си
Когато дойде обединението, започва вече и индивидуалната игра. За момента все още играят отборно. И е качество да можеш да играеш и при двата варианта.

# 157
Да, Старите поне залъгват ратаите, че им гласуват огромно доверие да спасят отбора, докато Новите подчертават, че ги пращат като наказание.

# 158
Аз чакам да дойде великото обединение и да ги видя тогава как ще приемат “тая велика чест” да те пратят ратай.

хаххаахах ох да, толкова е хубаво да бъдат удостоени с ордена на ратая, че чак сами не си вярват, но там има такова нещо като предвидливо мислене за зрителския вот, всички стари вече са го изпитали и не искат да изглеждат зле пред народа.

# 159
Не смятам, че е залъгване. Отборът на старите печели точка, а дуелистът дуел срещу по-слаб опонент и сигурност, че няма да играе накрая в последната седмица срещу друг силен в края, ако и двамата нямат дуел. Смятам, че 5-4 ще завърши, защото идеята е, че сюжетът се върти около това противопоставяне. Всеичко останало е около него.

# 160
Не смятам, че е залъгване. Отборът на старите печели точка, а дуелистът дуел срещу по-слаб опонент и сигурност, че няма да играе накрая в последната седмица срещу друг силен в края, ако и двамата нямат дуел. Смятам, че 5-4 ще завърши, защото идеята е, че сюжетът се върти около това противопоставяне. Всеичко останало е около него.
Ако е така, мъжете от Новите защо не се натискат за ратаи и дуели, колко му е да победят Старите, дето са с 20 години по-възрастни. Нина и Лили трябваше да се натискат за ратай и дуел с Мажена, Камелия за дуел с Лили поне. Ама не го правят и се чудят как да го избегнат.

# 161
  • София
Аз също смятам, че Старите пращат за ратаи хора, които вярват, че могат да победят. Т.е., през ратайството чисто и просто минава пътят към арената. Целият отбор се стяга и работи силно, за да вземе седмичната битка и да може да изпрати своя ратай като първи дуелист.
И тук - трябва да й се признае - инициативата за тази стратегия дойде от Аксения. Тя първа събра жените и им каза, че трябва да си поговорят по женски. И начертаха последователността, по която да дърпат жените на безнадеждните.

Това, че новите не го правят, е факт. И причината е, че са тъпи. Много, много тъпи и мързеливи. Хем видяха, че стратегията на Старите работи - защото жените им са силни, хем виждат, че мъжете на Старите се пазят (нещо не си вярват, че могат да победят силен мъж на новите), и въпреки това - не копират стратегията им. Няма друга причина, освен тази, че са много, безкрайно глупави. А някои от тях - и ужасно страхливи, нищо, че все наричат другите "мишки".

Последна редакция: вт, 01 ное 2022, 12:41 от Vivi

# 162
Мен ми се струва, че в професионализма на Мажена не може да има съмнение. Доколкото знам е доста търсена. Ако не беше добра в работата си нямаше да е така. Вече отделно идват чисто човешките и качества. Като цяло за мен лично не си направи добра услуга с участието в сезона.

Аз от близките ми срещи с Мажена в разни компании съм останал със съвсем друго впечатление, но и животът в предаването е друг, отколкото да се видиш с някого да хапнете или да поденсите, та тази ѝ страна не съм я виждал, дори не съм усещал че има такава. В началото я обявих за парти енимъл и много ларж и колоритна, пък то какво се оказа...

За професионализмът ѝ съм с две ръце, че е една от най-добрите в България, макар и някакви тьотки да се фръцкат из фейсбука, че не е така. Те си мислят, че като платят Х лв ще са гледани като кралици, ама бъркат. Има къде-къде по-значими жени за обществото при Мажена, отделно и много по-платежоспособни с голям замах за харч... тъй де, за дарения. Това го знам не само от личен допир до нея като човек и слушател на истории, а и от много познати, които се възползват от услугите ѝ или се готвят от рано-рано да се възползват, когато стане време за това. Като Валерия. Grinning

# 163
  • Me? I'm a raging sea trapped inside of a raindrop.
Аз също смятам, че Старите пращат за ратаи хора, които вярват, че могат да победят. Т.е., през ратайството чисто и просто минава пътят към арената. Целият отбор се стяга и работи силно, за да вземе седмичната битка и да може да изпрати своя ратай като първи дуелист.
И тук - трябва да й се признае - инициативата за тази стратегия дойде от Аксения. Тя първа събра жените и им каза, че трябва да си поговорят по женски. И начертаха последователността, по която да дърпат жените на безнадеждните.
Виви, точно! Hands V Защото виждат, че техните мъже са по-слаби от мъжете на новите.
Безнадеждните просто се страхуват, каквото и да си говорят. Знаят, че са по-силни, но ги е страх, защото винаги може нещо да се обърка и да отпаднат. Затова едно говорят, друго правят. Затова искаха толкова неистово да пратят Ванчето на дуел - осъзнават, че това е пътят към победата, просто не искат да рискуват себе си.
Ето и снощи говореха, че е добре да се прати силен мъж, Калин предложи Иван. Иван уж нямаше нищо против, той бил готов, само да му гласуват доверие, ще изяде, ще смачка.... Две минути по-късно беше организирал заверата да номинират Радо. Както казва Калин, яко дрис е положението. Ама при тях, не при старите.

# 164
Иванка хич да не я коментираме, предлагам аз. Да мре в забрава и да бере желязо или там-както-си-изкарва-парите-незаконно. По Еугени - дамски пич. Жена му да го мисли и да му бере срама.

Общи условия

Активация на акаунт