🐑 ''Фермата 8: Мостът на времето'' - тема 9 (30.10 - 06.11) 🐄

• 47 024
  • 1 033
  •   1
Отговори
# 135
  • София
Не мисля, че Влад играеше за след обединението.
У него има човещина и чувство за справедливост, за разлика от останалите безнадеждни.
Веселка няма да се поддаде на манипулациите на Мажена. Инче нямаше да отиде и да я издаде пред своя отбор и да й се присмиват.

Друго пропуснах да отбележа - как Андрей им го рекна на Чавдар и Гечо - големите радетели на патриархата, че са застанали зад гърба на жените, които са по-силното звено в отбора им. И как припомни на Чавдар репликата му от миналия сезон - че човек с цикъл не става за мениджър. Нямаше какво да му кажат. Simple Smile Чавдар поне се е отсрамил с една победа на арената. Гечо изобщо не го виждам дори да обмисля възможността да ходи на дуел и да се бори за точка.

Последна редакция: вт, 01 ное 2022, 07:31 от Vivi

# 136
И аз не мисля, че Влад си прави мостове за след обединението. Той не се притеснява да си каже на хорат в лицата какво мисли. Опълчи се на Чавдар, който е като старейшината на Фермата. Което ме подсеща как Андро го базикна по най-слабото му място - жените-мениджърки Joy И това беше добро! Чак и шапка свали, а вътрешно сърцето му плачеше. Сигурно му е много гадно.

# 137
Обаче и двата отбора как методично си пращат жена след жена за ратай и следват само женски дуели. Жените блъскат в обора, мъжете само кроят планове за дуелите.

# 138
  • Асеновград
Никога не е късно да станеш за резил. Мажена с това си поведение , много се излага.
Смятам че Веска не се върза , и ако има избор ще си е прати вкъщи.
Мъжете си добутаха напред, на гърба на жените. И нови и стари все тая , кроят планове и само нареждат, а жените бачкат , после ратаи и хоп на дуел .
Дано жена е победител , ще бъде напълно заслужено.

# 139
Мен ми се струва, че в професионализма на Мажена не може да има съмнение. Доколкото знам е доста търсена. Ако не беше добра в работата си нямаше да е така. Вече отделно идват чисто човешките и качества. Като цяло за мен лично не си направи добра услуга с участието в сезона.

# 140
Обаче и двата отбора как методично си пращат жена след жена за ратай и следват само женски дуели. Жените блъскат в обора, мъжете само кроят планове за дуелите.
Ами то и в живота стана така. За добро или лошо жените станаха силния пол и те дърпат каруцата. Има и изключения разбира се, но колкото да потвърдят правилото.

Веселка е понапълняла не от хормонален проблем, както е писал morisay , а защото там за нея тази работа е почивка. Тя е свикнала да бачка по много, отделно гледа три деца сама, което си е голям екшън. Навън няма време да се огледа, какво остава да хапне. Във Фермата за нея е пълен айляк, чист въздух, добра храна, а и е дребничка, като качи няколко килца й личи повече отколкото на един висок човек. За две седмици навън, като я завърти въртележката ще ги свали.
Да не я мислим, добре си е момичето, няма здравословен проблем Yum.
Да се стяга да дърпа МаДжена, че вече не се търпи. Scream

Последна редакция: вт, 01 ное 2022, 08:26 от sineva 1

# 141
  • Варна
Аз ако съм на Веси, на мястото наистина ще дръпна докторката и то само, заради поведението при посрещането на Веси, егати подмазвачката.

# 142
Винаги във Фермата първо се гонят жените. Силни, здрави мъже висят до последно с кафеви гащи от страх.

# 143
Мен ми се струва, че в професионализма на Мажена не може да има съмнение. Доколкото знам е доста търсена. Ако не беше добра в работата си нямаше да е така. Вече отделно идват чисто човешките и качества. Като цяло за мен лично не си направи добра услуга с участието в сезона.
Абе... попрочети за работата ѝ, за нея... Не са казани просто ей така всички тези неща.

# 144
Ох, тази Мажена като кажете повечето, че била добра в работата си...И какво? Тя да не е влязла вътре, за да изражда някого или обгрижва бременни? Да не говорим, че аз понеже не съм от София, си направих труда да потърся малко мнения тук за нея....ми хич не са цветущи. И честно, тя ми прилича на този тип гинеколози - безпардонните. Които са със самочувствие, че са голямата работа и за това не им пука особено много в отношението им към "незвездната родилка", ако ме разбирате. Но дори и да е най-добрата в света, редно е да разграничаваме Фермата и нейното и отделение. Щото пък всеки от там може да е доказан в професията си отвън, ама за никой друг не се парадира така. Айде стига, че се ядосах вече. Макар, че до вчера точно бях точно на мнението на Валерия и я съжалявах. Но след вчера съжалявам, че още Альона не я хвана и не я опука. Ама и тя, която се прави на много умна и не подлежаща на манипулация, падна в капана на Маженчето.
За Камелия ще си спестя коментара, че тя е другата мазна змия в този отбор. Rolling Eyes

# 145
Влад винаги си е казвал директно и открито мнението, без да си прави сметките, че може да си навлече гнева на Иван, Евгени, Чавдар и т.н. Затова и аз смятам, че снощните му изказвания си бяха в същата линия на поведение, което му прави чест.

Забелязахте ли, хитрото Нинче как каза на Генчо, че Яни мислел само за играта, т.е., че гони стратегии и не е искрен. Затвърждавам си лошото мнение за нея. Като че ли тя няма стратегия, търсейки приятелството на другия отбор и снасяйки им информация почти от самото начало.

Генчо е олицетворение на всичко, което българите мразим в полицаите. Тъп, елементарен, нахален, с голямо самочувствие без покритие, използващ правомощията си, за да си избива комплексите за малоценност и да се чувства важен.

# 146
Проспах снощи епизода. Сега връщам и слушам как Влад, сладко сипа на Камиту. Как пази леглото на Ели😂😂😂😂😂

# 147
  • earth
Мажена е такава подмолна, мазна лисица, че знаейки българската действителност, силно ме съмнява да е станала шеф с едните си голи умения.
Еееей, ама пък точно това влязох да напиша.
Само бих сменил последната фраза от "силно ме съмнява..." на "поставя под съмнение професионалните и постижения."

# 148

Кое е чудното, ако се огледаме в реала, отдавна си е същото ))
Влад винаги си е казвал директно и открито мнението, без да си прави сметките, че може да си навлече гнева на Иван, Евгени, Чавдар и т.н. Затова и аз смятам, че снощните му изказвания си бяха в същата линия на поведение, което му прави чест.

Забелязахте ли, хитрото Нинче как каза на Генчо, че Яни мислел само за играта, т.е., че гони стратегии и не е искрен. Затвърждавам си лошото мнение за нея. Като че ли тя няма стратегия, търсейки приятелството на другия отбор и снасяйки им информация почти от самото начало.

Генчо е олицетворение на всичко, което българите мразим в полицаите. Тъп, елементарен, нахален, с голямо самочувствие без покритие, използващ правомощията си, за да си избива комплексите за малоценност и да се чувства важен.
Оп мислех, че това е по длъжностна характеристика, и основни изисквания, за кандидатстване на позицията Joy

# 149
Боже, Камелия е безнадеждно влюбена в Аксения!
Ето тя си каза, че ревнува🥹🥹🥹
Още страда, милата, че не са я избрали на сала!!!

Общи условия

Активация на акаунт