🐑 ''Фермата 8: Мостът на времето'' - тема 9 (30.10 - 06.11) 🐄

• 46 699
  • 1 033
  •   1
Отговори
# 885
Аз нямам никакви спомени за изявите на Лили и Нина на арената, та не мога да кажа дали Мажена би имала шанс срещу тях, но като изключим цепенето, което наистина беше трагично, останалите елементи в представянето й на арената не са толкова зле. За годините и вида си (без да искам да обиждам, но всички виждаме, че не е атлетична) се справя солидно. Не е нито флегматична, нито неориентирана, нито пък чак толкова задъхваща се.

# 886
Вкара интрига Мажена, даже Радо се събуди. Joy

Аз освен шести другите сезони или не съм гледала, или с половин око. Нямам спомен за Лили, но щом казвате сигурно не е толкова зле. За Нина вярвам на 100% Joy

# 887
А на мен Нина ми се струва по-добра от Лили, не знам и аз защо нямам конкретна причина. На нито една от двете не съм гледала сезоните.

# 888
  • Вестерос
Още се пазят видеата, влезте и изгледайте дуела на Лили с Христина.

# 889
Нина в нейния сезон си избра Ваня Стамболова за противник и се представи доста добре. Накова чуден мост и беше зверски добра с чука. Имаше шанс да вземе дуела, ако беше редила точките. За мен е непонятно защо сега я тресе такова шубе да излезе на арената.

Ох, че се притесних. Игра с много шанс за Мажена.
Пф, отдъхнах си. Много, много добра Веселка, без нито една грешка. Браво!

Последна редакция: сб, 05 ное 2022, 21:58 от Дидичка

# 890
И чух гласът на Калин да подсказва  -  В началото имаш грешка. Имат ли право да казват къде е грешката?

# 891
И чух гласът на Калин да подсказва  -  В началото имаш грешка. Имат ли право да казват къде е грешката?
Не. Току-що казаха, че само казват дали има грешка.

# 892
Честито на Веселка! Напълно заслужена победа за този скромен, работлив звяр.

# 893
Мажена беше ошарашена и може да не го чу. Но й подсказаха къде има грешка.
И все пак, който си го може...Браво Веси!

# 894
Така или иначе никой не би искал да гледа втори двубой с участието на Мажена, та независимо дали е за стари или нови, стана това, което трябваше да стане.

# 895
И аз го чух това. Иначе са стожери на феърплея.
ПП Браво на Веси

# 896
Браво на Веси!
ГенчУ как лошо гледа Joy

# 897
Браво на Веселка! А! Новите надежди с половин дажба за две седмици! Ами Радо? Как ще стане тая работа......

# 898
Генчо може да е спокоен за чорапите си, вписват се в дрес кода откъм цвят.

Радо и половин дажба храна е рецепта за бедствие.

# 899
Радо ще полудее от глад и ще му дават и своите дажби, че да не превърти. Joy Честно, малко ми е жал за тоя гладник.

Общи условия

Активация на акаунт