💪"Игри на волята: България" - сезон 4, тема 10 (30.10 - 06.11)

• 139 923
  • 3 741
  •   1
Отговори
# 90
  • София
Благодаря за новата тема! Огромен труд полагате всяка седмица, респект! Наистина не знам има ли някъде по-подробна статистика и опасание на всеки епизод поотделно!
За мен наистина номер 1 е Юли, за всички сезони. Да, може би му куцаше социалната игра, но на мен никога не са ми били интересни коалиции и подпиране на играчите един на друг, за да избутат по-напред. Никой вътре не го харесваше, но публиката се радваше на всеки успех.
Би било интересно да има два финала, мъжки и женски, но едва ли някога ще стане. Ще е по-сложно за организация, а и може да има обидени, въпреки че у нас не е чак толкова застъпена джендър идеологията.

# 91
  • софия
Брутроо! Кофите с кафето са заредени.
  Момчета, отново сте се раздали на макс за темата, благодаря за което. Обаче има допусната колосална грешка в анкетата. Играч на седмицата е Гого. Той проговори, итс ъ мирикъл,  дет са казва😁
  Аз друго се чудя. Сега, покрай този саботаж другия сезон няма ли да се нагледаме на саботажчета за щяло и нещяло, щото се оказа, че е много модерно и предизвиква вълни от чувства. Мен това би ме отблъснало от играта.

# 92
  • София
След тази издънка на продукцията и унищожаване на саботиращите играчи, не знам, колко следващи участника биха предприели подобен ход.

# 93
  • софия
След тази издънка на продукцията и унищожаване на саботиращите играчи, не знам, колко следващи участника биха предприели подобен ход.
  Не съм сигурна, че ще ги спре. Доста от там са на мнение, че трябва да блеснат с нещо във формата, че да са вайръл после и да изсмучат дивиденти на макс. Ще поживеем,  ще видим.

# 94
  • София
Ако беше Сървайвър щеше да е гениален ход, но тук е самоубийство, а трябваше продукцията да се зарадва, че играта започва да се развива на ново ниво и на повишения рейтинг.

# 95
  • софия
Ако беше Сървайвър щеше да е гениален ход, но тук е самоубийство, а трябваше продукцията да се зарадва, че играта започва да се развива на ново ниво и на повишения рейтинг.
  Тъпаревска му работа. Дай да направим скандала, да погледне малко по далеч от носа си не му е зор. Но пък работи за сега тази му стратегия. Колкото и да го храним, всички сме пред тв и чакаме всеки сезон и епизод с нетърпение. Ей и това, което изтърва Туджаров за Сървайвър ми хареса как звучи. Ще видим и там как ще се получи.

# 96
Записвам се за новата тема, имам предчувствие, че ще мине старата по страници.
За мен играч на седмицата е Мани не заради постъпката си, ами заради поведението си след нея. Гошко ми е фаворит в предаването, но бледнее пред нея.

# 97
Да разбирам ли, че заради световното в следващите четири седмици ще отпадат по двама или трима всяка седмица? И по-точно ще има по четирима номинирани на съвет и два пъти бонус елиминация на капитанска или съюзническа (което ще означава - Гого и Мани на елиминации и двамцата още тази седмица срещу Георги и Генчо ако продължават да не ползват грошове или Алекса им ги изгърми).

Ако последната седмица финалните битки ще са само три дни между четирима ще е още по-претупано от претупаните минали години.

И още въпроси в тази връзка... понеже и мачовете по Нова ще са точно от 21:00 в същите дни, кога ще дават ИВ от 20:00 ли? Само един час ли бяха епизодите финалните дни и предните години?

# 98
elgogo Доколкото си спомням, май тогава или бяха всеки ден, или през ден. Финала наистина го претуваха. Миналата година си спомням, ако не се лъжа.. Стратимир и Неделчо отпаднаха един след друг в един ден.

# 99
И на мене първият сезон ми харесва най-много точно заради малкото средства на продукцията да контролира... сериала. Накрая, за да стане на нейното, чак смени в последната минута начина за определяне на победителя. Че и коментарно студио си направи, за да моделира зрителското мнение.
За да не се повтаря това, от втори сезон вече взе нещата в свои ръце още от началото с грошове, предимства, гердани, брадви... нерешими пъзели... дори и "събиране край огъня" за номинациите (след като предварително знаят кой за кого ще гласува от синхрони и обсъждане в племето, редът, по който Ралица ги посочва на съвета, също не е случаен).
По анкетата:
Моят герой е Георги (не обърнах внимание на колко гласа имам право... иначе бих посочила и Мани. Илиян може да е в основата на плана за саботаж. Но такива като него - желаещи да си разпаднат племето, в миналия сезон (а и в този) бол: Джаро и Вальо, Елизабет и Андрей. Мани е тази, на която й стискаше да го направи.).
Капитани: Алексата и Лефтеров.
Победа за Безстрашните.
Генчо и Георги трябва да се поохарчат и да се опитат да резнат главата на другата коалиция - Виктория.

И бих искала да почерпя с малко спам за предстоящ подкаст Дяволчето и Кали (а и не само), тъй като не знам дали четат другата тема:
Скрит текст:

# 100
  • София
Не ми се вярва да минем предишната тема, освен ако няма втори саботаж или нещастен случай на терен. (чукам на дърво)

Най-интересната част от играта несъмнено е с три племена. Сега вече почват да претупват, а последната седмица направо препускат и няма време нито за осмисляне, нито за коментар на всичко.

Хареса ми идеята (не запомних чия беше) да има променлив състав на племената. Ако редовно има някакво разбъркване, по-рядко ще гледаме коалиции и по-често чиста игра на терен.
Дразни ме тенденциозното подреждане на играчите всеки сезон. Жълти - лустросани, излъскани, красиви. Червени - яки батки, кифли и образи. Сини - от кол и въже.

Дяволо, в някакъв момент към края, може една анкета кои имена на отбори са се харесали най-много.
За мен първи сезон е ненадминат. Прабългари, славяни, траки - перфектно.
Следващите жътвари, приключенци, шампиони, супергерои?, непобедими, УибаУи и.н. ми е трудно да ги запомня и си карам по цвят. Защо не си ги оставят в оригиналния вид вместо да си изсмукват от пръстите посредствени наименования? 🙄

# 101
Мен лично започва да ме дразни и да става досадно това съпоставяне със Сървайвър. Ама ако беше Сървайвър, ама в Сървайвър. Ами не е Сървайвър и няма нищо общо.

# 102
  • София
А на мен не ми омръзва, защото бъдещето на Игрите е в развитието им и като стратегическа игра, не само силови битки.

# 103
Diavolo, ти няма ли да се запишеш за следващия сезон на Игрите?Grinning

Последна редакция: пн, 31 окт 2022, 09:32 от Мила Атова

# 104
Добро утро запалянковци Simple Smile

Мислите ли , че Мани ще номинира Гого , ако жълтото племе загуби и стигнат до съвет , защото за обратното съм 100 прц сигурна.

Честно казано от нея всичко очаквам .

За протокола - и аз съм от фенклуба на Гогича 🤫

Стратимир - си беше като пуделче , миналия сезон Simple Smile , но ме кефи колко е луд!!!

Общи условия

Активация на акаунт