💪"Игри на волята: България" - сезон 4, тема 10 (30.10 - 06.11)

• 139 912
  • 3 741
  •   1
Отговори
# 1 575
Ох, Генчо ще ме умори. 😂 Той още малко направо на жълтия флаг да се беше качил да чака.🤣

# 1 576
  • Другата България
А, може. Аз чух “гадни“. Но може и грешката да е в мен. Няма да връщам да слушам отново, все тая.
Вярвам ви. Но „гадни“ звучеше наистина...гадно.

# 1 577
Димо какво похвали ,че Фифо бил с най- много победи в индивидуални двубои? Ами Гого....? Мисля ,че и Жорето и Гената ,че и Алекса имат и те. 🤔
 Ейййй Димо , да си оправиш статистиката.😁

Последна редакция: чт, 03 ное 2022, 00:16 от Joy 05

# 1 578
Димо какво похвали ,че Фифо бил с най- много индивидуални двубои? Ами Гого....? Мисля ,че и Жорето и Гената имат и те. 🤔Ейййй Димо , да си оправиш статистиката.😁
Филип е ходил на толкова елиминации… и капитански, Гого не е.

# 1 579
Алекса си е слаб във водата за мен.Може и тактика да е.
Не е тактика, откровено слаб е във водата.

# 1 580
  • Другата България
Гого няма индивидуални битки, освен една или две капитански, не знам колко са общо.

Кой каза, че Алекса не може да плува?

# 1 581
Димо какво похвали ,че Фифо бил с най- много индивидуални двубои? Ами Гого....? Мисля ,че и Жорето и Гената имат и те. 🤔Ейййй Димо , да си оправиш статистиката.😁

Прав е Димо.Фифо е с най -много индивидуални.Защото постоянно беше на елиминация ,и отделно два пъти на капитански .Гого е бил на една единствена капитанска ,където загуби от Валери.

# 1 582
Ами скучно е като е предопределен резултата.

# 1 583
Не мисля, че Гого е близо до Фифо по брой индивидуални двубои.. Simple Smile Освен капитански и една като помощник, други не е имал.

# 1 584
Определено е предимство да си по висок в единоборството. Учуди ме Алекса, че стигна преди Лефтеров. Аз пък даже и по-слабо представяне очаквах от него.

Гената обаче що така зле.

Мира и Фейгин много добре. На Мани и на нея ръст не и стигна.

# 1 585
  • София
Опа, аз вървя с някакво огромно закъснение май....

# 1 586
На Гената не му се играе  това е Smile

# 1 587
Генчо обаче .. хм ... играе без желание втора поредна игра според мен. И на териториалната не си даде зор, срещу Фифо също подходи страшно лежерно днес.

Хехе, Аня, писали сме заедно едно и също  Simple Smile

# 1 588
Филип наредс кусурите му, е висшата лига.
Другото което, може би няма да се съгласите но за мен има разлика мебду Георги като част от племето си и индивидуалния играч Георги. В отборните битки сякаш не дава всичко от себе си, иде ли на индивидуална битка все гледаш друг човек.

# 1 589
  • София
Филип е бил на три (?) битки за спасение, две елиминационни и три капитански, Гого е бил на една капитанска и една в ролята на помощник на номиниран участник.

Общи условия

Активация на акаунт