💪"Игри на волята: България" - сезон 4, тема 10 (30.10 - 06.11)

• 139 701
  • 3 741
  •   1
Отговори
# 1 650
  • София
Зорито право каза, като губите все някой ви е виновен! Grinning

# 1 651
  • София
Само Филип и Жени взеха точки досега за "Безстрашните".

Зори плаче, Мани казва "това беше най-якият рунд". Sweat Smile

# 1 652
  • Другата България
Не съм се повредила. Все още.
Но Джаферович в тази игра ми хареса като поведение.
Агресира малко незаслужено, явно е изритала Зори в корема, Зори пък я изритала в главата....но си защити племето.

# 1 653
"Сбийте "се момичета Smile Евгения прекалява .А Зорница няма място в този формат  .Не ме интерсува колко е силна на плуване.Ревла.

Последна редакция: ср, 02 ное 2022, 21:55 от *Аня*

# 1 654
Жени с масата си нормално спечели срещу Зори. Но май и двете са се посритали под водата.
Но Жени защитава и племето си - и то за втори път срещу играта на Зори.

# 1 655
Тая джаферович е много неприятна жена.Психологически атаки върху останалите,все тя е права.Тя е за изгонване.

# 1 656
Харесва ми как Джафи е тип "Вие играете нечестно", а тя колко пъти игра нечестно в предните игри. Като висеше като парче месо на оня кол дето трябваше да го дърпат, никой нищо и не каза. Сега не й е на кеф и вече нещата са "нечестни".

# 1 657
  • София
Джаб-Джаб подивя Grinning

Обаче червените имат преднина в точките и ми се струва, че печелят.

# 1 658
  • "Аз съм пътешественик и мореплавател - всеки ден откривам нови земи в душата си" Х. Джубран
Зори е прекалено слабичка до Джаф. Джаф е прекалено набита и мощна. Къде видя онази ритане в главата? Много са злобни определени играчи от жълтите, дано загубят. За протокола това за мен беше абсолютен психически тормоз от страна Джафера към Зори.

# 1 659
Жени ,големи претенции има ,Алекса правилно го каза " няма да се целувате във водата я"

# 1 660
Сигурно и сега Гената е подарил победата на Филип .Отделно Филип не игра честно Smile.Моля хейтърите му да започнат Sweat Smile
Кое не е честното от Филип тва, че не позволи на Генчо да се добере до пояса ли? Или тва че Генчо почна направо него да си носи и го вкара под пояса?

# 1 661
Още един пророчески анонс...

# 1 662
  • София
А вчера кой викаше, че Жени изпсувала? Аз не я чух, само това за главата....
И между другото, наистина се видя крак над водата до главата на Жени.... дали е имало ритник, вече не успях да видя.... За под водата, явно си е имало ритници и от двете.... личеше си даже Joy

# 1 663
Тая джаферович е много неприятна жена.Психологически атаки върху останалите,все тя е права.Тя е за изгонване.
+100

# 1 664
  • Брюксел / София
Страхотен Фифо! Гената се би сериозно на втората битка, но не му се получи.
Адмирации за Гого, въпреки че не спечели точка. Като лъв се би с Жорката. И самият Георги каза, че му е било мн трудно!
На зори банските са отврат! Нелицеприятна е за гледане!
Джеферович прие мн лично борбата със зори и заради Мирела! Няма да й се даде Джефа на зори!
Виктория не се трае, голямо крякане!

Общи условия

Активация на акаунт