💪"Игри на волята: България" - сезон 4, тема 10 (30.10 - 06.11)

• 139 283
  • 3 741
  •   1
Отговори
# 2 070
Имам питанка- как се носят тези "съкровища- предимства" на съвет без раница?
Ако идеш с раница, що си с раница?  Къде и как точно ги крият?
Това го коментираха Ралица и Мишето.
Еми малоумно, но точно с раница ще трябва да ги носят.. и после ходи обяснявай защо я мъкнеш.
Не знам защо са решили да ги правят такива огромни тези "съкровища", като е невъзможно да не бъдеш заподозрян.

# 2 071
Ако идеш с раница, що си с раница?  Къде и как точно ги крият?
С раница. Никой не е длъжен да обяснява какво има в раницата. Всички ще подозират, че човек има предимство,  но няма да знаят какво е.
Ако съм на мястото на участниците и да речем съм избрала грошове на капитанската битка, нарочно ще нося и раницата, да се чудят какво има в нея. 😁

# 2 072
  • Буркина Фасо
Ако идеш с раница, що си с раница?  Къде и как точно ги крият?
С раница. Никой не е длъжен да обяснява какво има в раницата. Всички ще подозират, че човек има предимство,  но няма да знаят какво е.
Ако съм на мястото на участниците и да речем съм избрала грошове на капитанската битка, нарочно ще нося и раницата, да се чудят какво има в нея. 😁
да де, но като тръгват за номинация май не носят нищо със себе си.
по път ли им дават раниците ?

# 2 073
  • София
_Hope_, да, но ако познаят какво носиш, продукцията може да каже, че си хванат и да ти го вземат. И по принцип не ходят с раници. Андрей миналата година каза, че е успял да ги излъже, но тази година вече ще е трудно, защото очакват.

Много е тъпо това с огромните размери. Поне да беше плоско да се скрии под тениската.

# 2 074
  • Другата България
Една различна снимка на Мирела.

И понеже изгледах подкаста на Гуспата с Юлиян и Чакалов, искам да внеса една леееека, или не съвсем корекция за нещо, което прочетох тук днес. Отново ще кажа - няма лошо да имаме любимци и да ги подкрепяме, но нека наистина го правим с факти и да се опитваме да сме обективни. Та, във въпросния подкаст Юли каза, че любими играчи в този сезон на ИВ са му Фифо, Гого и Алекса, но и двамата с Чакала уточниха, че всъщност Фифо е най-комплексен за тях. На Чакала също фаворит му е Фифо. Дори Юлиян е “видял“ себе си донякъде в лицето и играта на Филип. Изказа доста положително мнение за този сезон на ИВ, много силни играчи, много добър кастинг. И още неща, но да не преразказвам, който желае, да гледа. А, и за моя изненада - по-скоро би участвал в “ALL STARS“ сезон, цитирам: “Нямам проблем с формата, харесвам формата, имам проблем с един от продуцентите“. Joy

# 2 075
Дяволче, изясни му на Джаро кога сменяш анкетите, че не може да ти смогне. 🤪😁

# 2 076
  • София
Уф, кога това? Не съм гледал още последните два надкаста, с Елизабет и Мишето. Ама знам, че Мишето е отговорила на всичките 5 въпроса. Simple Smile

Ама то си има архив секция на 1 стр. Всички анкети ги има там. Могат да се видят за секунди. Без тези от текущата седмица. Може би трябва да направя нещо за тях, че иначе е от неделя до неделя. :о

# 2 077
  • Sunshine state
И на Юлиян фаворитите са като моите. Надявам се един ден да го видим в някой Ол старс, макар да не харесвам такива разновидности. За него ще направя компромис - любим играч за всички сезони. Simple Smile

# 2 078
Niya, ето затова - от ден първи бих си носила раницата на всеки съвет, независимо, че няма нищо в нея. 😉Не е забранено. Ако спечеля предимство,  никой няма да разбере. Самото предимство бих крила на обиталището много внимателно, а в раницата ще го слагам само преди съвет. Няма как да ми ровят в раницата докато е на гърба ми, а в обиталището ще е празна.

# 2 079
Филип успя да докопа малко благоразположение понеже Валери отпадна и реално нямаше мъже след като и Чакала го нямаше. Реално Силното им звено Валери като изчезна, започнаха да спят на реката и чак тогава,  вече Филип им стана поносим. Филип никога не е бил женомразец, по-скоро усети Джафката колко е подла в началото и тя го подпука. Отделно след като я номинира той, тя после му отмъщаваше със седмици. Така, че тя е отмъстителна и то не малко. Да видим с Мани каква ще бъде захапката ако се върне, че пък Манито е пълно перде. Макар, че онзи натиск, който им правеше Алекса, заедно с Виктория, просто трябваше да бъде наказан по някакъв начин. То не беше натиск, а беше психически тормоз и навикване. Манито поне не навиква хората, дълбаейки една и съща идея…

# 2 080
Ще е интересно като грабнат раниците повечето, че този сезон много дарове има, много нещо Simple Smile

# 2 081
Тези неща си ги мислех отдавна:

-- Мисля че криенето на такива огромни артефакти в раници е излишно усложнение. Би могло да са джобен формат.

-- Явно този път ЕСДИАЙ са решили да не дават пари на халост така че спасителният амулет си е просто спасителен амулет, а не "спасителният амулет на есдиай"   Wink

-- По повод споровете кой бил изцяло виновен за своето или чуждо изгонване, мисля че в шоу където никой не държи съдбата си на 100% в своите ръце, такива спорове са безпредметни.

-- Ралица (водещата)  много изнервя на съвет като почне да си прави гласа и устните все едно говори на 4 годишно дете.  Ако говореше на мен така, щеше да ми иде да я фрасна.

# 2 082
Уф, кога това? Не съм гледал още последните два надкаста, с Елизабет и Мишето.
Скрит текст:
Ама знам, че Мишето е отговорила на всичките 5 въпроса. Simple Smile

Ама то си има архив секция на 1 стр. Всички анкети ги има там. Могат да се видят за секунди.
Без тези от текущата седмица.
Скрит текст:
Може би трябва да направя нещо за тях, че иначе е от неделя до неделя. :о
В края на надкаста с Елизабет. Точно за текущите анкети става въпрос, защото в неделния надкаст коментират изминалата седмица и задават въпроси на госта от анкетите през седмицата. Джаро спомена, че не е успял да снима някои анкети, защото "явно ги сменят". Wink

# 2 083
Филип успя да докопа малко благоразположение понеже Валери отпадна и реално нямаше мъже след като и Чакала го нямаше. Реално Силното им звено Валери като изчезна, започнаха да спят на реката и чак тогава,  вече Филип им стана поносим. Филип никога не е бил женомразец, по-скоро усети Джафката колко е подла в началото и тя го подпука. Отделно след като я номинира той, тя после му отмъщаваше със седмици. Така, че тя е отмъстителна и то не малко. Да видим с Мани каква ще бъде захапката ако се върне, че пък Манито е пълно перде. Макар, че онзи натиск, който им правеше Алекса, заедно с Виктория, просто трябваше да бъде наказан по някакъв начин. То не беше натиск, а беше психически тормоз и навикване. Манито поне не навиква хората, дълбаейки една и съща идея…
Филип е доста по-комплексен играч от Валери.

# 2 084

Общи условия

Активация на акаунт