💪"Игри на волята: България" - сезон 4, тема 10 (30.10 - 06.11)

• 139 143
  • 3 741
  •   1
Отговори
# 2 385
  • Някъде в Матрицата
Ами в случая съм за Георги, който иска да си пази грошовете. И всичките приказки, с които искат да го убедят, че трябва да спаси Фейгин, като си похарчи паричките са бла-бла. Може да си имат романтични преживявания с Фейгин, но шансовете на Георги да стигне по-далеч са по-големи от нейните. И могат после щастливо и доволно да похарчат истински парички.  Другото, сега хем се опитват да му вменят някаква вина, хем да го накарат да ги прахоса и в някакъв момент да няма, за да спаси себе си, например.
И ако погледнат малко "встрани" от саботажа - Фейгин е по-полезния играч на арената от Зори. Алекса и Вики  са готови за политици - умеят да владеят електората. Joy

# 2 386
Планът на Генчо не успя, нищо че си беше сложил саботьор пардон некадърник на последния пост.Нищо,че всички ососваха Зорница да трае(нее че те не намилаха повече от нея), но тя бързо стопли,че тая работа така няма да стане.И децата знаят,че баланс се пази по диагонал както редеше Жени.
И според мен Мани бързо си направи сметките, че ако паднат няма да излезе срещу мъж, а жената е ясна. Даже не мога да повярвам,че го казвам но нейното саботьорство бледнее  пред  онова на двете лелки в другото племе.
Да ,казах аз,че на Жорката Фейгин му е в класацията след манджата,сега да добавя след грошовете, собствения кожляк и т.н.Ама то любов ли е да го опишеш. И няма как да се учудвам на номинациите на Виктория и Алекса, такова предателство не се прощава.Освен това тя ги предаде и втори път като се коалира с Г и Ж.Според мен имаше шанс да докаже уж искрените си съжаления, но ги пропиля.

# 2 387
  • SF
Абсолютно подкрепям Георги.
Много харесвам Фейгин, но за какво му е да похарчи всичките си грошове, за да ѝ подсигури още седмица в играта?
Ок, дава грошовете, спасява я тази седмица, нима другата седмица няма да е пак на пангара?

Той не спасява Фейгин за 1 седмица. С парите си той праща някой от другата коалиция на битка. И може да изравни бройката.
Ако вземат и капитански глас, вече са се уредили за следващата седмица. А може и да не са на съвет.
Сега капитан ще бъде Виктория.
В битка с много компоненти, Мани бие Виктория. Виктория не може да минава по халките, без крака. Само в контактна среща Виктория може да победи.

# 2 388
Добре, че дойде сърбинът е наше село да научим и ние ко е то двойствено, сила и чест. За велика безкористна любов, на която ни направи свидетели пък дума няма да отварям, че ми е беден речникът.
Мдаааам. И аз мисля да не отварям уста по повод тоя смешник, че като си знам речника, поне 5 мин. няма да се повторя

# 2 389
Стана ми жал за Жорката. Момчето според мен от адреналин и с помощта на Генчо не се сети да купи гласове и отказа. Много грозно го унижиха пред Фейгин. Отвратително беше. И Алекса продължава. Отврат. Ралица и тя налива масло в огъня.... Отврат бе.
Мани не саботираше, обаче никой не и повярва.

Чакалче, бива ли да се излагаш така....!?
Скрит текст:

# 2 390
Страхотен сезон. Най-добруя до момента. Постоянно интриги и всяка серия държи в напрежение.
Незнам как Жоро гладното не разбра, че Фейгин ще бъде номинирана, като още предната седмица й се канеха. Отдавна беше ясно, че ще има битка Фейгин с/у Мани. Много тъпа постъпка и сега го е яд,  но пък е добър урок. Разбира се, че не е длъжен, да харчи пари за Фейгин, но Генчо му обясни добре преди това, какво могат да направят ако си купят допълнително гласове. Сега от Жоро гладното, стана Жоро тъпото.
Според мен обаче Мани наистина съботираше за да не излезе на елиминация с/у Фейгин и си мисля, че утре сама ще падне, за да й се реваншира и даде шанс да продължи. На мани май много и дойде и вече й се излиза...

# 2 391
Не мога да повярвам как продукцията употреби пореден играч - Георги, само за да удари повече от две “четки“ и светли “щрихи“ към едита на Алекса!
Евала, Тупарев! Че сглупи Гошо, сглупи, не помисли, не предвиди. Но да се пЕни онзи насреща при все, че него това не го интересува изобщо, утре да продължава да го прави, да унижава това момче пред момичето, в което е влюбен, само за да си вдигне акциите на големияТ мУж......ту мач ми идва. Дори и да е прав - а той е, донякъде, това поведение - негово и на Тупарев, е отвратително.
Права си. За едита, за излъскването на имиджа на сръбския бек. Няма две мнения по въпроса.

Но и Алексио беше прав в думите си към Георги.

Георги и Гената са в поза партер.
Даже и без да намесваме любовта беше логично да опитат да задържат съюзник и да опитат да клатят трона на селския бек. Да, следващата седмица нямаше да е по-различна ситуацията, но те все още щяха да имат пари за нов опит. Но предпочетоха да стоят в поза партер до края, но с пари. Възможно е даже да се окаже правилно решение в дългосрочна переспектива за тях двамата, но съм с едно на ум. Защото си беше и много егоистично решение според мен.

# 2 392
Георги е умен. Вижда че продукцията играе за Алекса. Той влиза в играта с 400 гроша. Георги и Генчо се скапаха от елиминационни и едвам събират общо колкото него. Ако си изхарчат грошовете направо могат да поднесат победата на Алекса и компания. Алекса му е подсигурен финал с този гръб дето му дадоха от тъпата продукция с готовите му коалиции.
Алекса няма 400 гроша. Има мисля ,че 250 и брадвичка . 😁 Е вярно щеше може би да извади секирчето , ако нападнеха дясната му ръка коалицията" Г".😁 Но ако стреляха по Зори не мисля ,че щеше да си мръдне и малкото пръстче Алекса.

# 2 393
Топки на масата?! Добре нямахме възможност да видим такава защита от него, въй, въй, въй.
Въпросът тук е къде са топките на Алекса 🤣. Последно бяха в гащите на Мира 🤣, но след това ми се губят🤣.

# 2 394
  • София
Според мен не става въпрос само за спасяване на близък играч, а за възможността да отстранят противник. Не беше правилно да номинират Алекса, защото би победил Мани и ще го направят още по-богат, но спокойно можеха да номинират и изпратят вкъщи Виктория или Мирослава. Генчо и Георги играят страхливо играта. Това не променя факта, че водещата няма право да се държи по този начин с участниците. Не съм виждала подобно явление в друго предаване, чуждо или българско. Не помня и Александра да се е държала така с участниците в първи сезон на същия формат.

# 2 395
Ако не беше жена му , да му осигури лоботомираните Зори и Мира дето само още краката му не са за целували и не се беше сдушил с злобния жираф ,щеше вече да е аут малкия сърбин 😂.Да не се перчи сега

# 2 396
Георги е умен. Вижда че продукцията играе за Алекса. Той влиза в играта с 400 гроша. Георги и Генчо се скапаха от елиминационни и едвам събират общо колкото него. Ако си изхарчат грошовете направо могат да поднесат победата на Алекса и компания. Алекса му е подсигурен финал с този гръб дето му дадоха от тъпата продукция с готовите му коалиции.
Алекса няма 400 гроша. Има мисля ,че 250 и брадвичка . 😁 Е вярно щеше може би да извади секирчето , ако нападнеха дясната му ръка коалицията" Г".😁 Но ако стреляха по Зори не мисля ,че щеше да си мръдне и малкото пръстче Алекса.
Точно така, има 250. Генчо има 230, а Георги 350. Нещо явно ги лъже, за да ги е страх от неговите грошове, като сумарно са им повече от двойно на неговите.

# 2 397
Георги постъпи стратегически много глупаво, без изобщо да намесваме чувствата му към Алекс, вместо да купят 3 гласа с Генчо и да острелят някой от другия лагер, в случай че този някой отпадне, се изравняват лагерите 3 на 3. И вече хем капитанство, хем номинации няма да са с предизвестен край.  Свидеха му се и утре ще видим дали е било 100% грешка или не.

Да.

Обаче ми се иска Мани да остане.

Ралица се представи плачевно в играта днес.

# 2 398
  • Варна
Имам спомен, че другите играчи не знаят с колко точно гроша разполага Алекса.
Това с многото грошове тръгна май от някакви слухове между племената и играчите.
Иначе знам, че от Обиталището си тръгна със  200 гроша май. После спечели още плюс брадви, отверки и т.н.
Да каже някой по запознат, но не мисля, че има повече от 300

# 2 399
Сложните развръзки бяха само в главите на бг мама потребителите.
Няма шанс. Още снощи ги разгадах, и изобщо не съм изненадана.

Със сигурност не сме само аз и ти, но ако наистина четеш всичко в темата ( аз полагм усилия, въпреки че е трудно и отнема време), ще се съгласиш с мен.
И аз съм за Сашка.

Общи условия

Активация на акаунт