💪"Игри на волята: България" - сезон 4, тема 10 (30.10 - 06.11)

• 139 302
  • 3 741
  •   1
Отговори
# 2 805
Вече имам навик, когато Виктория, Зорница или Джаферович говорят да си спирам звука много по-добре е за здравето ми 😂😂😂

# 2 806
  • SF
Голяма "церемония" по избор на съюзник!

# 2 807
Великият стратег Генчо прати Виктория да вземе 30 гроша. Joy

# 2 808
  • София
Ето, каквато и да е Виктория, свалям й шапка за реакцията. Така се прави!

# 2 809
Странен избор на Фейгин, но готино рискован.
От една страна, Виктория трябва да си защити честта и ще играе, от друга, ако случайно има елиминация (наистина много случайно), може Виктория да отпадне.
Честно казано, предполагах, че ще избере Генчо.

# 2 810
  • Другата България
Сашка се прецака с избора си.
А Гошо....ето тук можеше да се намеси.
Продължават с унижението му.
Седят и се хилят двамата, Сашка всеки момент ще се разкикоти на глас, и искат от нас да повярваме, че това не е поредната режисирана сцена??? Тия хора наистина ни взеха за идиоти!

# 2 811
И защо да и откаже Фифо?! Ако Мани се върне ще я номинират отново и ще се спасят и следващата седмица.

# 2 812
  • София
Жалко, че Александра послуша Генчо, той не го прави с цел да я уязви, наистина вярва, че ще има елиминация на съюзник, макар да няма логика в това. Дори Филип е осъзнал, че няма никакъв риск да си съюзник и е просто възможност да се спечелят 30 гроша.

# 2 813
Фифо го бройте още 50 гроша 😉

# 2 814
  • София
Тая вечер не искам да си причинявам Алекса. Животът е твърде кратък, за да си причинявам доброволно негативни емоции.

Благодаря за коментарите, за да се ориентирам какво става.

# 2 815
  • София
Е, браво, продукцията успя да изкара Жорето по-черен от катран. Да, непукист е, гледа себе си, но чак толкова черен не е.
Алекса става все по-нетърпим с високопарните ни слова. Аман от псевдо мъжкарство и морални проповеди.
За постъпката на Гого съм раздвоена.
Демек, продукцията яде вместо него и пак тя не защити Фейгин !???

# 2 816
Фейгин току що си подписа присъдата.Виктория съм сигурна първо ,че няма шанс срещу Филип,а дори и да имаше тя нямаше да играе за Фейгин.Прекалено е злобна.

# 2 817
Ами не разбирам в случая Фейгин, точно Виктория е мотивирана само и единствено да я закопае.Това си беше харакири , мисля ,че е ясно. Фейгин няма да се върне.

# 2 818
  • SF
Ралица как насъсква положението. "Нямаш доверие на Георги???!!!!"

# 2 819
Вики прие положението доста добре, за което браво. Алекса ебава Георги с пасивно-агресивни шегички, всъщност цялото племе го бъзика вече.

Общи условия

Активация на акаунт