💪"Игри на волята: България" - сезон 4, тема 10 (30.10 - 06.11)

• 139 005
  • 3 741
  •   1
Отговори
# 2 910
  • Където морето целува небето...
Виктория започна с на Алекса тактиката - "Ти ще мълчиш"! И после ми кажете, че тези хора не са емоционални насилници!
Алекса пък да ходил Жорката и да падне, за да продължи Фейгин. Ех, как му се иска Жорката да го няма!

# 2 911
Виктория… нямам думи. Голям психически тормоз над всички. Дъно са с Алекса.

# 2 912
Виктория:
-Не те ли беше срам да ядеш пред Фейгин?
Жорето:
Не знам що ги извадих тия чинии.. реално… -гледайки надолу засрамено. 😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂
Не го очерняте, услуга му правите, грях ми е, но ми стана много смешно. 🤣🤣🤣🤣

Последна редакция: сб, 05 ное 2022, 00:20 от Анонимен

# 2 913
Оффф кречетало такова остави Жорето.Егати тъпото парче.И без това му е гадно.Много са долни .

Последна редакция: сб, 05 ное 2022, 20:50 от *Аня*

# 2 914
Откровено искам да шибна Виктория. Георги жестоко се владее момента.

# 2 915
  • SF
Имам чувството, че номинираха Фейгин, за да могат да трият сол на главата на Георги.

# 2 916
Имам чувството, че Мани може и да остави Алекс да спечели...
Много пъти се е коментирало за различни участници от различни сезони, че умишлено са паднали, на първо четене се сещам за Пилота от втори сезон,  мис Ели от трети, но някак не мога да си представя, че си стигнал чак дотам, преживял си толкова и си изгубил всякаква надежда, все си мисля, че ще остане една малка частица, която ще те човърка ами ако бях останал още малко, ами ако бях издържал...какво щеше да стане.

За някои неща съм съгласна с Вики и Алекса, не съм крайна в мнението си за тях, но този другарски съд, който винаги устройват не ми харесва. Ами никой не е длъжен да се оправдава и оневинява пред тях.

Липсва ми Гого от Супергероите!

# 2 917
  • София
Водещата направо ми вдига нервите като запопне да говори с този провокативно злобен тон.
А Георги трябва ли да яде винаги пред тях, не може ли някъде отстрани, да не е скрит, ама и да не го гледат директно в устата?
Аз ако бях на мястото на Фейгин нямаше да ми стане приятно, че уж този, който ме харесва, дори не се сеща да ме спаси. Но все пак не сме наясно какви точно са им отношенията.

# 2 918
Вики разби Жорето -горкото.😁 Това жена да ти намила... не е лесно за никой.😁

# 2 919
Много досадно
Пресолиха манджата много

# 2 920
  • На морето!
Фейгин наистина се оказа много глупава.
Надявам се Гого и Виктория да си тръгнат преди Мани.
Иначе аз вече спрях да гледам, много ме напряга това предаване, вместо да ме забавлява, от вас чета какво се случва

# 2 921
Нямал страх Алеко от Гайтанов, но звездите му проговорили да играе срещу жена. С чест!

# 2 922
Поредна серия от драмата. Така представят нещата, че сякаш Георги е единственият, който можеше да излезе на арената. Само той можел да спаси Фейгин. А защо Алекса не отиде, като великия вожд и защитник на всички? Досадно е вече.

Гого от една страна си каза на Мани, че не иска да играе за нея и това беше честно. Но от друга постъпката му е детинска и оставя лош привкус. Сякаш не му се иска да излезе в индивидуална битка.

# 2 923
Ох леле, тая Виктория за кого сме мисли бе! За на Жорето майка му ли? Да бях аз сигурно щях да й забия един. Каква любов, какви пет лева. Това все едно да се запознаеш с някой в дискотеката, да излезете 3 пъти на кафе и вече да се очаква, че ще умрете един за друг.. оф

# 2 924
Стига с тая чест бе, сърбин. Георги го било страх да излезе на арената, що не излезеш ти? Нали преди твоите момичета шеше да излизаш. Голяма мишка. И сипаха му го на Георги и той поддаде и сега… да се радват там. Дали щял да спи спокойно??? Нямам думи, повръща ми се.

Общи условия

Активация на акаунт