💪"Игри на волята: България" - сезон 4, тема 10 (30.10 - 06.11)

• 139 174
  • 3 741
  •   1
Отговори
# 3 615
Гого страшен сладур Hug Касимката  душичка и той .За останалите хората са казали ."Ако не можеш да кажеш добра дума на човека, по-добре нищо не говори" Та и аз така Sweat Smile

# 3 616
Майка ми е Козирог (декемврийски) и никога не съм виждала страх,колебание или нежелание да излиза от зоната си на комфорт,даже напротив.
Относно стабилност,poker face, ред, дисциплина,дебелокожие- има ги,
но пак не са в крайност (подчертавам,че не й знам другите неща съда са и как са подредени,аз се доверявам на астрологията и знам,че всичко си казва думата в една настолна карта).
Имам и други познати Козирози,които нямат нищо общо нито с Жоро,нито с Фейгин,но тук пак се връщаме на факта,че зодията е,може би,най-последният фактор погледнато чисто астрологически.

Esme,чудесно инфо в скрития текст,адмирации за познанията.

И Георги и Фейгин са зодия Козирог (някой беше питал по-назад за Георги).
От любовта му към ядене аз мислих,че е Телец, те се славят като чревоугодници и обичат да си угаждат.
А Алекс я мислих за Рак или Риби, такъв плашлив и неориентиран Козирог не съм срещала 😅
П.П. коментирам без да знам асцендент,луни,планети,космоси къде още са им в астрологичен план.

Може Луната да му е в Телец. Козирозите са систематични, хора на режима, не обичат да им се нарушават навиците.
Скрит текст:
Но да не превръщаме темата в астрологическа. Не е странно, че е Козирог. И в мисленето му си проличава, особено, когато опря до кесийките с парите или до разгръщането на мисълта, планове, стратегии, поглед в бъдещето. Опитът му да помисли за нарпред, стигна някъде до върха на носа му. Не можа да предвиди нищо повече от "прецапаната" ситуация за седмица напред, когато "положението ще бъде същото"  Спасение не се задава отникъде. Който разбира малко от астрология, ще разпознае какво съм написала.

Фейгин е спортист и не я виждам като рак или като риби. Хъс трябва за спортист, концентрация, упоритост, "стъпка по стъпка, бавно и с проблеми" (козирог). И отново неумението да се разгръща мисълта, да се предвижда следващият ход. Другият тромав земен знак е телец (Мани). Не успяха да помислят какво би станало след саботажа. Разпадат племето и после?? Прикачват се към готови коалиции в новите племена и вървят напред, подкрепяни от новите си приятели???!? А че ще се изправят една срещу друга и ще се отстрелват, въобще не им дойде на акъл.
Козирогът най-лесно търпи ограничения, студ, лишения.  Да не отивам и по-напред с астрологията, но Марс, планетата-управител на спортистите, екзалтира в козирог.

И само да допълня, че когато се провеждаха Игри на волята, управителят на козирог - Сатурн беше ретрограден.
Погледнах картите и някои участници, за които Дяволо ми даде данни.

# 3 617
Честно или не, на красивите жени често им се прощават разни неща само, защото са красиви.
И на мен Мира ми харесва повече от Мирела, само ми липсва малко чувственост при нея.

# 3 618
Видеото, което Мари Анн
пусна пише "Не сме чалгари... " https://www.tiktok.com/@nikichakalov/video/7162789117766438149?i … is_from_webapp=v1
EDIT: на това пишеше "Не сме чалгари" https://www.tiktok.com/@nikichakalov/video/7162840327970114822?i … is_from_webapp=v1

Всички се радват и редовно посещават такива клубове, пеят, мятат се салфетки, и тн... включително Гайтанов, който във визитката каза, че не обича и само природата го влече... BTW, Виктория май не съм видяла да ходи на чалготеки.

Въпросът ми е малко off и май е риторичен, но дали има млади хора, които да не слушат чалга?
Всички малки деца, фенове сега ги следят и им се възхищават...
Те се забавляват, това е нормално, но тази култура става идеал да си готин...

Последна редакция: нд, 06 ное 2022, 18:58 от toplomliako

# 3 619
Видеото, което Мари Анн
пусна пише "Не сме чалгари... " https://www.tiktok.com/@nikichakalov/video/7162789117766438149?i … is_from_webapp=v1

Въпросът ми е малко off и май е риторичен, но дали има млади хора, които да не слушат чалга?
Всички малки деца, фенове сега ги следят и им се възхищават...
Те се забавляват, това е нормално, но тази култура става идеал да си готин...
Има много млади хора, които не слушат този бълвоч. Отдавна  вече това не е показател дали си готин.

Последна редакция: нд, 06 ное 2022, 19:58 от Aaliyah13

# 3 620
Кое е това стори, за което Фейгин говори? Някой запазил ли го е?

"Подразни ли те близостта, която Мирела показа с него в социалните мрежи?

Мирела пуснала една история, където Жорката си е качил крака върху нея и тя написа някакъв  негов цитат, че едва ли не, той се чувства мнго добре покрай нея и това със сигурност не ми беше приятно, защото и двамата не проявиха лоялност. Мирела знае, че момчето е обвързано и качва такава история в Instagram  и много ясно, че хората ще се замислят какво става между тях двамата и това не е коректно спрямо мен, защото ние сме приятелки, а от страна на Жорката не ми харесва това, че явно нещо и е споделил и това, че явно тя го е усетила близко това нещо и е решила да го покаже на цялата си аудитория. "

# 3 621
  • София
Включвам се в темата, за да допълня за подкаста на Фейгин, който беше с някоя си Ивка... Това е първият подкаст, който гледам/ слушам с тази Ивка и тя е пълен потрес. Много ниско ниво, държане, водене на разговор, нервност, фъфлене, хихикане и въпроси като"Отгоре или отдолу?", "Брюнет или блондин?". Беше като тийн лексикон с тъпи въпроси и затова Фейгин изгря в друга светлина, в сравнение с това, което гледахме в Игрите. Но Алекс, която всъщност харесвам и симпатизирам, ако иска да се прояви с реклами и инфлуенсърство и необходим някой да речем мениджър или по-опитен човек, който да и помага и напътсва в онлайн изявите занапред.

# 3 622
  • София
Ивка Бейби е доста скандална и провокативна личност.
Известна е сред жълтите среди. Редовно ходи по заведения, където се лее разврат и интервюира инфлуенсъри, хора от хай лайфа и всякакви там ''звезди''
Обикновено говори за секс, секс и секс и задава доста просташки въпроси. Няма цедка на устата.

# 3 623
  • София
Изгледах Надкаста и за сетен път се убедих, че Туджаров чете тук и взаимства доста от мненията буквално.
Туджаров, не е срамно и да пишеш тук!

# 3 624
За сторито на Мирела с Георги... Предполагам става въпрос за връщането им от Харманли. Първо отпред в колата бяха Стратимир и Георги, а отзад Мирела и Габриела. В друго стори (въпросното) отзад седяха Мирела и Георги, който се беше опънал, забол поглед в телефона, и си беше вдигнал единия крак на краката на Мирила. Това ми е визуалният спомен, но не помня Мирела какво каза... явно не ме е впечатлило.

# 3 625
  • София
Гого страшен сладур Hug Касимката  душичка и той .За останалите хората са казали ."Ако не можеш да кажеш добра дума на човека, по-добре нищо не говори" Та и аз така Sweat Smile
SmileSmileSmile

Струва ми се много странно самата Александра да коментира публично история на Мирела, вместо дя говори с нея, след като са приятелки и са много често заедно. Дали не става дума за спекуалциите относно въпросната история в Интернет, а не за коментар на Александра?

Последна редакция: нд, 06 ное 2022, 19:28 от La Vikinga

# 3 626
Жорката си бил загубил мъжествеността.!?Tired Face
Това съм го пропуснала.Яко ще било тропането по масата:единия топките другия другото.,😂😂😂

# 3 627
  • Другата България

"Подразни ли те близостта, която Мирела показа с него в социалните мрежи?

Мирела пуснала една история, където Жорката си е качил крака върху нея и тя написа някакъв  негов цитат, че едва ли не, той се чувства мнго добре покрай нея и това със сигурност не ми беше приятно, защото и двамата не проявиха лоялност. Мирела знае, че момчето е обвързано и качва такава история в Instagram  и много ясно, че хората ще се замислят какво става между тях двамата и това не е коректно спрямо мен, защото ние сме приятелки, а от страна на Жорката не ми харесва това, че явно нещо и е споделил и това, че явно тя го е усетила близко това нещо и е решила да го покаже на цялата си аудитория. "
Някой тук каза, че го е видял с очите си. Снимката или сторито, или и двете. Ама като не помня кой го каза...дали не беше Пупитка? Може и да греша.

# 3 628
За сторито на Мирела с Георги... Предполагам става въпрос за връщането им от Харманли. Първо отпред в колата бяха Стратимир и Георги, а отзад Мирела и Габриела. В друго стори (въпросното) отзад седяха Мирела и Георги, който се беше опънал, забол поглед в телефона, и си беше вдигнал единия крак на краката на Мирила. Това ми е визуалният спомен, но не помня Мирела какво каза... явно не ме е впечатлило.
Аз също видях сторито. Ако не бъркам беше, че с нея се чувствал като дете или нещо подобно..
Честно казано, лично аз не виждам кой знае каква драма .. и за какво точно Фейгин се е засегнала..

# 3 629
Не знам за точно това стори на Мирела и Георги, не съм го видяла.
Но тя пускаше други - как танцува около него и го кара да танцува чалга, после казваше "Срамува се"...
Като даваха Фейгин и Жоро, тя се лигавеше  и викаше "Ой сладките, ой мамините"

Просто се забавляваха, тяхна си работа.
Може да не е съобразила или пък нарочно да го пуска, не знам. Тя има полза да поддържа имиджа си на най-готина, най-желатата, сега ще прави Workshop за хореграфия... този месец, трябват й клиенти.

Общи условия

Активация на акаунт