Елха голяма ще украси за МАЙско бебче мама!

• 11 768
  • 284
  •   1
Отговори
# 75
  • Варна
Честити зъбчета на новоозъбилите се Миа и Ивчо!!!

Ванилка, то нашия ремонт е с продължение.... Sick  сега сменихме дограмата и остана само да се шпаклова около нея, ама мъжо е много зает - очертава се да е на работа всеки ден до 24.12 включително... та май до коледа няма да успеем. А оттам нататък следва поръчване на нова кухня, монтаж - който пак ще е от мъжо и като гледам до другата коледа може и да успеем  Mr. Green А иначе все още спим в хола, че мебелите в спалнята ни са още на средата на стаята, а в бъдещата детска е нещо като склад - то не са колички - 2 бр, кенгура, проходилки, бънджита, сушилници за пране и 1 диван  Mr. Green май май в къщи е като след бомба....

Абе момичета, мойто диване вече не ще в проходилка. Като види, че го слагам и почва да се стиска в мене и да мрънка. Вече на клоун се обърнах да го забавлявам, всичко му писва много бързо. А вчера обърна елхата почти на главата си, че ни ремонтираха климатика и аз се бях заблеяла да гледам какво правят.....Не знам какво да го правя и къде да го оставям, никъде не ще сам и за 2 минути.... newsm78

Целувки от мен   bouquet

# 76
Добро утро!

ако купона (Варна) е в неделя, ще дойда с удоволствие и ще се радвам да се запознаем. Но не искам да притеснявам никой!  Simple Smile

А бе тези майските деца големи таланти. Моя нищо не може и нищо не казва. Само се научи да отваря врати и това е! А иначе от скоро освен да ме милва, защпочна и да ме целува като ве е затъжил. Голям кеф е. Понякога и с език целува. Много ми е сладък.

# 77
  • Бургас
Здравейте и от нас,
Ние сме криви, един гаден зъб не ще да излезе - излязоха вторите отгоре, но единия преден се инати. Виф и ние вече не харесваме проходилката, новото забавление е да е права и да се държи за ръба на леглото, още обаче не може да се изправя.
За пасирането и аз знам, че по-добре да започнем с по-едрите парченца, обаче Жасмина е на друго мнение. Вчера яде едно пюре с ориз - оризчетата си бяха цели, нямаше проблем, но попарата не я иска, ако не я пасирам хубаво. Иначе племенника ми до 4 год му пасираха и ядеше всичко от шишето - но тяхното си беше от лигнята на майка му. Сега е първи клас и още го хранят, но това е друга тема.
Преди малко говорих със Simbi, гадното е,че са им открили и пневмония, малката е на антибиотик, взели са и разни секрети за изследване. Дано се оправят по-бързо, че знам колко е гадно да си в болницата, а там на всичкото отгоре и свиждане нямало.
Кате, Жасмина я няма на колажа.

# 78
  • София
Добро утро и от нас  Hug
Първо да честитя: на всички месечинки, на новоозъбилите се и на Ръш - честит рожден ден на патерица!!!  Hug  bouquet Heart Eyes
Ванилка браво!  smile3501 Мисля да копирам   newsm53
Определено май е по добре по мързеливо отколкото шавливо бебе  Wink Марти не се спира - вече няма местенце от където да не е успял да се измъкне, ако не е вързан! Оня ден го бях оставила да се търкаля гол на спалнята преди къпане и бях седнала до него, ама какво се разсеях за малко и успях в последния момент да се метна и да го хвана преди да се е хвърлил с главата напред от ръба... Резултата е разтежение на дясното ми рамо... Confused Иначе вижте къде го слагам да се търкаля Задължително трябва да има нещо за ъгъла /с случая столчето за хранене/ Защото до сега от там е падал два пъти  Confused А от два три дена вече и възглавниците преодолява... Иначе сам може да се забавлява и часове, но трябва да го следя, да не се нарани.
Стискам палци за бързо оздравяване и изписване на Симби и бебка!!! Много мъчно ми стана! Точно предпразнично в болница! Дано ги изпишат преди Коледа!!!
Даниеле и ти бързо да се оправяш! Дано никой повече да няма такива преживявания!
Айде чао и лек ден   love001

# 79
  • София
Честито на малките месечковци днес и на новоозъбилите се дребосъциз
Дано по-бързо да се оправя малката бебка на Симби и по-скоро да ги изпишат. Много мъчно ми стата.
Ванилка, много са красиви венчета smile3501, имаш талант за дизайнер. И честита ти кухня, много вкусни манджички да готвиш в нея. Моята също е оранжева - това ми е любимия цвят.
Олче, Калоян също беше с разстройство преди известно време и процедирахме по следният начин - 1 ден само кърма /никакви пюрета, сокове и каши/, 2 ден на обед пюре от ориз и моркови /аз го правих/ и 3 ден добавих картофче в пюрето.
Крачетата - като гледам не ми се струва да са криви, обаче като го държа стъпил мого често си криви стъпалата. Май ще трябва и ние да се консултираме с ортопед.
За шаването - и ние сме от грпата на немирниците, единственото нещо, което изобщо не обича е да стои по корем, веднага почва да мрънка.
Днес имах сериозен напредък с попарата сутринта - Калоян си я хапна с голяма охота, само че този път беше пасирана и не се давеше като вчера.
Смайли, Йоанка как се научи да гризка такива неща? Чудя се как да го привиквам вече към по-едро смлени храни като щом усети че не е гладко, а има парченца и отказва да яде. Бисквитки не иска да яде, щом му ги допра до устата и се отдръпва с отвращение, иначе си играе с тях и ги премята в ръчичики.
Аааа, за коледното парти, идваме със сигурност, но татито нещо се опъва, така че май без него ще се присъединим

# 80
  • Варна
Здравейте! Тук грее слънце и след малко ще излизаме.

За варненския купон- аз предпочитам да е събота, но ако и другите мамчета нямат нищо против става и в неделя.
Ани, честито зъбче на Ивко, да си извади лесно другие и да са му здравички.

Стискам палци за бебката на Симби да оздравее скоро и да ги изпишат.

Ванилка, честито зъбче и на Миа, да са здравички и белички всичките. А творенията ти са супер.

Rush /на патерици, но от сърце/

Ние с Криското ще се готвим за разходка. Ето и една снимка от нас, че не сме се показвали скоро

# 81
Здравейте и от нас.
Честито на месечковците днес и честити зъбчета на Миа и Ивко!
Vif и ние сме така, всичко й омръзва за секунди, не знам вече какво да пея, къде да я слагам, по цял ден е мрън-мрън. Не мрънка само като има други хора, много са й интересни, гледа любопитно, но сами ли сме е голям купон.
Дано бързо се оправи Боянка, другите болни също.
За коледното парти и ние със сигурност идваме, но май без татито и той нещо се дърпа
Анита голям чаровник имаш.
Лек ден на всички.

# 82
  • Русе
   Привет!
   Днес тук времето е чудно хубаво-слънчево е от сутринта! Grinning Такъв беше денят и преди 3 години, когато беше нашата сватба Grinning Тази вечер не сме планирали излизане, защото за гледането на Дари разчитаме на мама, а тя е малко болна. Обаче утре сме на фирмен банкет на мъжа ми и ще го броим за отбелязване и на днешния ни празник.
   Пишете ни и нас в групата на палавниците Mr. Green Дарито от доста време пълзи, от скоро вече - само напред. Набелязва си цел и тръгва към нея. По пътя има малко присядания, такива едни странични, но в крайна сметка се добира до дистанционното или някой телефон-обожава да щрака по копчетата. Като я сложа на земята винаги постилям одеяло, но няколко пъти се случи да се катурне назад, удари си главичката и нещо се наплаши и не иска сега да я слагам долу, само на спалнята вършее за сега под зоркия ми поглед. А като излизам от стаята я слагам в креватчето, но тя бързо усеща, че е сама и започва един рев, чак със сълзи! Като се поява на вратата се усмихва веднага, намери начин да ме контролира!
   Честити зъбчета на МИА и ИВКО!
   Ванилка, венчетата са прекрасни! Много се радвам на такива неща, но сама не мога да ги измисля. Ние засега нямаме голяма украса-закачила съм на вратата на стаята един дядо Коледа с чувал с подаръци на гърба. Постоянно го показвам на Дарито, но тя не проявава никакъв интерес, веднага се обръща на другата страна Sad  Вчера мих прозорците, а вечерта мъжът ми закачи изпраното перде и поне е чистичко и спретнато в стаята.
   Дарито се събуди, край на почивката!
   Приятен и слънчев ден от мен!

# 83
Момичета Жули е с хрема като вода и ако не се оправи няма да дойдем.Иначе неделя ме устройва,но не знам дали ще можем да дойдем.
Криско много сладък  Crazy пу пу..

# 84
Благодария ви мили мами за честитките и пожеланията.
Честито на всички месечковци. Да са ви живи и здрави и много да ви слушкат.

За рождения ден Руменчо ми подари още едно зъбче. Вече си има две долни. Но две денонощия ми разказа играта. Дано другите никнат без проблеми.
ето ни и нас. Снимките са малко стари но не ми остава време да сваля нови.
Анита Криско е много сладък. Честито на МИЯ и ИВКО за новите зъбчета.

# 85
  • Варна
За  Варненската среща, аз нямам нищо против да е за неделя. Каквото каже Анитка - това, че нали сме и багаж на нея  Embarassed . МимозкаPraynig Жули да се оправи много бързо и да не я мъчи тази хрема гадна. Пък и да ви видим, че много време мина  Laughing А н и, тъй като гледам, май се приготвяйте за път за неделя.

Мдааааа, Криското си е голям сладур, а на живо още повече   bouquet

# 86
  • Пловдив
Привет майчета,

дано времето се задържи хубаво та да можем и ние да се поразходим следващата седмица.
Олче, браво за хубавата тема. Поздравления и на Катя   bouquet
Като прочетох че има още доста бебоци без зъбки се поуспокоих, тъй като си мислех че моята госпожица ще е с доста твърда глава щом още се бавят зъбките.
Малката продължава да ми спи по цяла нощ и да слуша все повече на яслите. Освен това ядем и всичко що е приложимо за нейната възраст, даже е качила 640 г откакто съм е пратила на угояване в яслите.
Днес ми е едно празнично (утре е последния ми работен ден за тази година, урааа), стягам вече багага, освен това днес сме на коледно прати от работа, снощи бяхме на парти в яслите...доста партита се задават, така че диетите ги оставям за след коледа  Embarassed.
Сега да ви и почерпя че днес става цяла петилетка от защитата на дисертацията ми (за мен това си е голям празник), а пък утре имаме годишнина от сватбата (даже и подаръка си знам вече, но ще си го получа чааак утре).

Приятни разходки и много усмивки от малките човечета, а на болничките скоро да оздравяват

# 87
Честито на празнуващите - честити зъбки на Ивко и Миа!!!
Болничките да оздравяват бързо че да изкарат едни страхотни весели празници!!!
Ние освен че нямаме зъби и сме от мързеливите защото може само да се обърне по корем и това е мине малко време в опити да се обърне обратно и започва да мрънка и така явно няма да се научи скоро.
И ние мислиме Дядо коледа да й донесе бънджи че ръце не ми останаха.
Нямам търпение да дойде събота и да се видиме нашият татко също прояви желание да дойде.

# 88

..."Да-да-да-да" - пак нещо ми се обяснява Жоро - много е разговорлив напоследък! Непрекъснато ломоти да-да, де-де, като сменя интонацията и продължителността на гласния звук, в зависимост от това, какво му е на ума! В случая ми обясняваше, че му се спи, а аз как може да се правя на разсеяна и да не го слагам да си почине! Е, много ми се кара това дете, още от сега, представям си какво ще е като поотрасне още малко!

Разговорлив и див
lony_13,  и наш Гого много див върви, не сме чак толкова напред с материала като вас, но и той не си поплюва! Преди половин час за малко да направи лупинг от леглото на земята! Оставен на повивалника върху спалнята, разгологъзен, реши нашият юнак, че няма мирно да седи, преобърна се по корем и като нямаше накъде другаде, тръгна гъзешком назад да слиза от леглото! Хванах го на косъм! Диване!

КРАКАТА БЕБЕШКИ
и нашите бяха кривички, но с времето и килограмите се изправиха! Сега ми изглеждат съвсем добре, малко са ни дълги стъпалата, но той като цяло си върви дълъг!

ЧЕСТИТИ ЗЪБЧЕТА!!!

честито на всички с нови зъбчета! Да ви растата здрави и белички! Поздрави на гаджето Даринка!

Mimeto78 - Честита годишнина от сватбата! Да сте живи и здрави и спокоетн и хармоничен семеен живот Ви желаем! А тя Даринка по-напред с материала от нас! Браво на момата! Гордеем се с нея!

ПАРЧЕТА в храната
аз още не оставям никакви парченца, защото ми се прави, че се задява и едва преглъща, а иначе вчера с 1 и половината зъб, дето ги има, успя да си отхапе доста голямо парче ябълка и се наложи да я вадя! Не беше се задавил, но и това можеше да стане! Толкова му се услади да я гризе и плюнчи тази ябълка и то най-вече защото ми я взе от ръката, бях я предвидила аз да я ям, ама като ми хвърли жалостен поглед, затропа с краче, замята ръце и за да-да-да-да -ка  аз се предадох!

Честита племеница на Danistef, много Ви е хубава Карина, изглежда доста по-добре от моята мишка, като се роди, тя направи си прилича на детенце!

pepsun, честито за защитата и за предстоящия празник - годишнина! Прията веселба и радост Ви пожелавам!

ЦЕЛУВКИ И МИЛУВКИ
и Жоро се пробва да ни целува и мен ме избива на гъдел и като се захиля, той милият отначало гледа стреснато, а после го удря и той на хил, та става голям купон! Е, това е в графата майчини радости!

МАЙЧИНИ ТРЕВОГИ
Дано всички, които са ги споходили, да се отърват от тях бързо! Особено болничките дечица в болница! С вас сме и Ви подкрепяме!

# 89
Анитка, хич н ми се ще да ви притеснявам и заради мен да променяте купона! Помислете си хубаво! До утре има още време!  Embarassed

По съвет на Кабранска и аз днес не пасирах попарата и си я изяде човека. То това му е любимото занимание. даже вече като е гладен започна да вика Дай дай Дай.

А да ви кажа какъв любовчия ще се окаже моя син. Освен че ме целува, милава и секс прави hahaha . Ето нагледен материал: http://www.youtube.com/watch?v=bkR6GX-fj3w

Общи условия

Активация на акаунт