Елха голяма ще украси за МАЙско бебче мама!

• 11 768
  • 284
  •   1
Отговори
# 225
Здравейте!
Честито зъбче на Съни, честити 7 месеца на Румен и Момчил.

Значи само аз не успях да видя как пее Тери.  Sad

От три поредни купона днес незнам къде се намирам. Сега го къпим и лягам да почивам. 

# 226
  • София
виф, бравос! какво му е на венеца, идеален е! но бижуто в столчето е пу пу пу! цена няма  Crazy

обаче за шпакловането ме разби, бе жена!  ooooh!  Mr. Green

ние свършихмееее  bowuu, днес такова чистене му ударих, че... ама тва е веднъж на 4 г
(ремонта, не чистенето)  Joy

ще пусна снимки, че украсата сложих, зор голям ви казвам...

# 227
  • Varna
Vif като стигнеш до фаянса и теракота да знаеш че те наемам, че една баня  чака.
  Нямаш нужд от Позвънете нали видя колко строежа са до нас ще те договоря /те и собствениците им са симпатяги/ по този повод да ти кажа, че и моите бармани са те харесали.... и държат следващия път срещата пак да е при нас.

# 228
добър вечер и от нас newsm51
днес цял ден бяхме по разходки и почерпки и чак сега сколасах да седна да видя какви сте ги натворили #Milti
благодаря ви за пожеланията и ето почерпка и за вас newsm38 Popcorn Coffee
честит празник и на наборчетата румен и момчил. newsm59 Tada newsm24 smile3510 hbdtu а на техните щастливи майчета smile3525
приятна вечер на всички Hug

# 229
  Страшно ви завиждаме и ние с Йоанка за хубавата банаца с късмети, подаръчетата , веселбата. Благодаря за клипчетоГалюшина, така и ние присъствахме виртуално на купона Hug
   Беба заспива две-три вечери сама newsm44, ох дано все така продължава. А оная вечер спа непробудно до 5:00 Shocked, никога не се беше случвало. А аз към 4:00 се събудих с два камъка вместо гърди и станах да я проверя дали диша CrazyНе ми се ставаше да цедя и така се въртях и пуфтях докато тя не се събуди да поцока. Е, не че се повтори на следващата нощ де ooooh! , пак си се будеше нонстоп.

# 230
  • В сърцето на любимите мъже!
Vif, браво!!! Ти си от моя отбор!!! Нали и ние лятото правихме ремонт, та и аз подмазвах прозорците и после латексирах... и кво ли още не...

А за глината да кажа, че тази моята пишеше изрично да не се пече и аз само я суших във фурната на 60-80 гардуса и на пуснат вентилатор за около 2 часа и после още 1 седмица до камината... Simple Smile

# 231
Вижте я моята принцеса колко порасна,че чак е с на леля шалчето и шапката Rolling Eyes Rolling Eyes

# 232
Честита месечинка на Димана, Момчил и Румен.
Честито първо зъбче и на Асен-Александър tooth.
Честит рожден ден на патерици на Галя Г и на Макси.
Честито и на месечинките от миналите дни,  както и на именниците на патерици и на всички които имат повод за празнуване, да са живи и здрави, весели  и щастливи.

Купонът беше страхотен    Много съм впечатлена, съжалявам, че не успях да се запозная с всичките мами, но следващия път ще се постарая. /аз съм лош физиономист и трудно помня имена, абе направо......../От името на Велизар да да благодаря на мама Звездолина и Венци за хубавата китара, страхотна музика вади .

Vif- относно шпакловката мъжо каза, че те чака и у нас.  Макси е голям сладур до елхата.
gwendoline – специални благодарности за снимката във вестника. Като казах и родата се втурна да купува вестници.
Лусмар – песента на Траянка много ми хареса, напълни ми душата. Владее всички тонове и високи и ниски. Специални целувки  love001.

Добре дошли на новата мама  welcomeи бебе Магдалена.

# 233
честит рожден ден на Галя Г на патерица!
Виф, в какво столче е седнал бебко, големичко ми се струва и нали искам да сменям, та все подпитвам за марки?
Моя мъж скъса мускул на корема и сега лежи и пъшка...Дано се оправи за коледа, че е доста кисел!
До скоро момичета

# 234
охххххххх, забравих да пусна нашето творение с глината /направихме го за рожденият ден на мама/ ръчичките на трите и внучета - кака Теди, бати Вики и наша милост Велизар. Каката го оцвети и дядо го закичи на стената, за да радва баба
.

Малко глината ни беше малко и се получи една дупчица, но от самолет не се вижда.

# 235
  • София
Добро утро  Grinning Днес и кафето и закуската са от мен  newsm64  food010 kaffeetrmker_2 morning Coffee cook cook А за Ани - едно топло чайче  Wink
Иги, Икати браво smile3501 Много красиви сте ги сътворили. Марти още докато беше на месец му подариха рамки с глина, но са бели и ръчичките му почти не се виждат, та добри идеи ми дадохте с оцветяването  Hug
Виф евала!! И на мен ми се е случвало да боядисвам, но със шпакловането ме разби! А малкия бонбон само да го докопам и ще го нацелувам целия - толкова е сладък  Hug пу-пу
И малката сладурана на Танчука каква е кипра сладка  Hug Hug Абе наШте са си най-най пу-пу
Риен бързо оздравяване на мъжа ти! Много страшно звучи - как е станало?
Айде чао засега , че май вече сме гладни  eat

# 236
ВИФ -какво ме направи бе човек  Rolling Eyes Shocked #Crazy малееее получавам комплекс за малоценост покрай вас  Sunglasses По-по-лека бе хора,щадете се,че иначе няма кой.
Много са ви красиви венците и отпечатъците  Peace
Добавих малко снимки от Варненската коледна среща.Сега ще сложа и снимки на Жули .
На следващата среща всички Бургазлийки и АНИ от Шумен -под строй при нас  hahaha Hug

# 237
  • Плевен
Добро утро и от мен! Певицата ми спи и аз бързам да се разпиша, че ще ходя на работа и мира няма да имам, че не съм ви прочела!
ЧЕСТИТ 7 МЕСЕЦ НА АНИ, СТЕФАН, ВИКТОР, ЙОРДАН !
 People Santa Наде, благодаря за кафенцето и закуската, възползвам се !
 People Santa Браво на Иги и Икати за творенията, аз все още не съм се разтърсила за глина, а то време не остана за Коледен подарък да е творението... santa2
 People Santa Виф , давай си координатите и насам, пък ще ти чиракувам. Нашия тати за ремонти трябва да му пиля нервите дъъъъълго време за да се навие да свърши нещо. Но хайде да го похваля, по принцип не е много техническа натура - относно ел. и ВИК - но в неделя претоварих ел.инсталацията в кухнята и той смени бушона. Вярно, че това и аз го правя, но е похвално в неговия случай, всъщност той само купи нов бушон от магазина , но.... smile3501
 People Santa Много се радвам , че сте харесали песента на Траяна и дано ви е развеселила....ще се упражняваме .....
 People Santa Тук вали дъжд, та аз затова изчезвам да сменя майка ми на работа, а тя да разнообрази с Траяна !
Весел и изпълнен с усмивки ден ви желая !  madnoel

# 238
Кабранска- най-накрая направих албумче на Пловдивско-Балчишката среща.

# 239
  Привет! Искка ми се направо още един купон.
   Малчо снощи спа на дивана в кухнята, че го кърмих и гледах един филм. Мисълта ми е, че там спи, а като усети, че е в креватчето се буди моментално. Но поне спи, снощи се събуди в 3 пи чай и така до 5, ама от 7 е на крак.
  Днес ще украсявам елхата.
  Взехме пример от Ивко на Ани и ние вече така на коленца се поклащаме.
  Честито на месечинките днес!

Общи условия

Активация на акаунт