В ЯНУАРСКИТЕ студени нощи , сладко бебче ще ни топли !!!

• 12 621
  • 282
  •   1
Отговори
# 75
  • София
А и... утре май няма да мога да дойдаааааааааааааааа.... Ним, нищо лично.... Твоето не се губи... no
Моят телефон е 0888 203 210. cry

# 76
  • София
Ивонска, стискам палци да устискаш събитието довечера и после само леж и хилеж!   Hands Thumbsup

Цвета, аз цяла нощ сънувах, че правя теми за форума. Правя, пускам и още същия ден е изписана. И не можех да смогна. Всички пишеха и раждаха през глава, непрекъснато променях термини и дати и това - цяла нощ!  ooooh! Щура работа. Но исках да кажа, че явно всички дремят в това време. Ей сега ще се върнат - кой от ЖК, кой от кръв и урина, кой от следобедна дрямка и ще отворят работа на Мимито, убедена съм!  Crazy

Телефона аз лично не бих си го публикувала на всеобщо знание!  Naughty Тук влизат и много външни хора, много има, които само четат! Не, мерсим. С повечето софийски мами сме си разменили координатите (поне тези от училището). Всеки от пишешщите може да ми пусне на лични своя и аз отговарям с моя номер, независимо от кой град е. Ама така във форума малко ме е шубе  Rolling Eyes

Последна редакция: ср, 13 дек 2006, 13:54 от _Ним_

# 77
Тъй, върнах се - резултата - нямам хабер да раждам скоро, ама съм се сдобила с цистит и аз като Цвета. Левкоцитите ми са 10-12, каквото и да значи това и имам албумин в урината.
Уф, благодаря ви за подкрепата, май ще има доста такива фалшиви тревоги  Simple Smile Обаче бая се спекох, а за таткото даже няма да споменавам - милия, шашна се повече от мен  Grinning
Цвети, на теб какво ти изписаха? Щото на мен Ospamox и малко ми е чудничко  Rolling Eyes

# 78
Момичета вие тотално ме шашнахте!  #Crazy
Не съм влизала няколко дни и гледам вече има нова тема, а старата липсва и все пак има изписани сума ти страници.... Май ще ми трябва доста време да влезна в час. newsm78

# 79
  • София/Варна
1. Ним
2. tsveta
3. KayRenn

Айде и аз да се редна за утре.

Откак съм в болничен всеки ден нещо ме наляга дрямка - за вчера и оня ден си мислех, че е заради миткосването и умората, ама днес никъде не съм ходила още, а като се наобядвах иизведнъж взех да приклепвам Simple Smile. Ще взема да пообиколя махлата, че да я поопозная - хем ще си пусна и кабелна и ще похарча малко парици Simple Smile

# 80
  • София; Дружбето
Ели казаха ми мечо грозде и ношпа за болките. Аз лично антибиотик не бих пила, пък за един ден се пооправих, вече нямам кръв в урината и почти не ме боли Grinning

# 81
Zdraveite i ot men!!Otdavna ne sum pisala!!Moiat muj zamina v 4ujbina za 6 mesetsa,ta az se premestih pri na6ite i ot 2 sedmici 4akam ot BTK da mi prekarat internet!!!
Ta sega pi6a ot edna internet zala!!Ta zatova i pi6a na latinica,da me izvinite!! Embarassed
Ne znam za vas momi4eta,no na men ve4e dosta zapo4na da mi teji!!I bebo postoianno me podpira ottuk ot tam!!!Ne moga da izdarjam legnala!Taka me pritiska,4e imam 4uvstvoto,4e 6te se zadu6a!Smenih ve4e vsi4ki legla v ka6ti!!!
Samo na spalniata na na6ite moga da spia i to pak po 4-5 4asa prez no6tta i posle se otsukliam i taka do sutrinta!!
Male o6te niakoia druga sedmica da izkaram i vikam da se rajdame ve4e!!!!
Ina4e drugi oplakvania niamam slava bogu!!!!
Veseli praznici ako ne uspeia da se vklu4a do togava!!!
Lek den i mnogo usmivki!!

# 82
  • София
Телефона аз лично не бих си го публикувала на всеобщо знание!  Naughty Тук влизат и много външни хора, много има, които само четат!

Така е, но к'во от това...  newsm78 Мисля, че това е практика и при други майчета, но сега не си спомням кои точно...
Аз лично смятам, че това би улеснило контакта помежду ни, но разбира се - всеки ще реши сам за себе си!  Peace

Мислиш, че някой би могъл мноооого да се заинтересува от телефонен разговор с нас?... Mr. Green

# 83
1. Ним
2. tsveta
3. KayRenn
4. Нина

Klemy да те питам ти сега ли плати за избор на доктор в "Тина" или след раждането се прави  newsm78

# 84
  • София
1. Ним
2. tsveta
3. KayRenn
4. Нина

5. vicks  Peace

# 85
  • София
1. Ним
2. tsveta
3. KayRenn
4. Нина
5. vicks
6. lila

# 86
  • София
Момичета направо ме убихте с тия масажи  Joy
Откакто забременях нямам никакъв ищах за секс, ама сутринта като ви четях и почнах да се възбуждам  #Silly

Току що се връщам от преглед при наблюдаващия ме гинеколог и си имам дата за секцио - 8 Януари  Simple Smile
Доки ми каза, че бебето е голямо и още ще расте, т.е. има голяма вероятност при нормално раждане да ме разкъса доста. Излиза, че секциото ми е направо добре дошло. Та съвсем се успокоих.

# 87
  • София
ninishte, ще платим петък най-вероятно, предния път платихме деня преди секциото. Като платиш ти дават едно талонче, че си платил за избор на лекар.Поне преди така беше де.
В другите теми в началото си слагат телефони на "щъркелчета"- 5-6 момичета, които са съгласни да щъркелуват и всеки си харесва някоя отт ях и като роди и праща смс, а тя го изтърсва на форума.  Laughing

# 88
10х Klemy
Lila ти къде ходи на очен, че тази която са ми препоръчали ще излиза отпуска а не ми се ходи на часно

# 89
  • София
Сега се чух с доки за секциото, в петък към 10 да сме отидели в неговия кабинет в Тината. Искаше ми се да е утре, ама...петък. Т.е. исках вече да знам кога ще е секциото, ама ще почакам още ден и половина.
Аз днес пак се скъсах от скитане. Сутринта на лекция, после духнах, прибрах се, с мъж ми отидохме да хапнем навън, после тръгнахме да копуваме кенгуро за бебето и възглавнички и после звънна кумата, че довечера идват на гости...хайде пазарувай в Била и се прибрах преди малко. Не знам, като родя какво ще правя, честно ви казвам. Аз съм такава хаймана...не мога да си стоя вкъщи въобще.  Embarassed Embarassed Embarassed Мятам бебето в кенгурото и ще хойкаме, само да е що годе прилично времето. И Никита да е здрава, да ходи на ясли.
Купихме от антиалергичните възглавнички против задушаване на Чико, дано е удобна на бебето. Аз понеже съм крива майка съм на мнение, че бебето не може да спи на равно, а все пак нещо трябва да има под главата.  Confused Каката беше с една мноооого тънка възглавничка, сега спи на две такива, пъхнати в една калъфка, но вече двете и идват нисички, та на нея също взехме една малко по-дебела, пак детска. И след всичкия пазар едни джапанки за родилното, че да мирясам и аз, че имам всичко вече. Е, липсват ми 1-2 неща, ама те се набавят бързо и отвсякъде, вече не се шашкам.

Общи условия

Активация на акаунт