Всичко за всички марки гел лакове - тема 43

• 26 009
  • 718
  •   1
Отговори
# 285
И аз обмислям същата покупка като nikoll.., само че ще помоля за препоръка от сайтове от типа на Емаг, Makeup.bg и други. Заглеждам разни модели на Medisana и Beurer, но не съм убедена, че ще ми вършат подходяща работа, а именно - да ги ползвам за помощ за сваляне на лака, евентуално ако се наложи изграждане - да изравня леко нокътя.
Отказах се да нося на ремонт лампата си за смяна на 3-те диода, предложиха ми космическата сума от 80 лв. и рязко ме отказаха Sweat Smile По-скоро ще си взема нова лампа.
Впечатлена съм от лаковете на Claresa, купих си към 10 цвята от Makeup.bg в 2 отделни поръчки, за втората ми звъннаха, че са ме изпреварили за единия червен цвят и да си избера да ми върнат парите или да избера друг цвят - е, избрах друго червено Smiley Страхотна покривност, много добре се държат на ноктите ми, доволна съм.

# 286
Здравейте, някой използва ли е тази лампа?
Реших и аз да започна сама да правя ноктите си и в момента се запасявам с всичко необходимо. Мисля да купя всичко наведнъж от сайта на Nailsbg, но най трудно се решавам коя лампа да избера. Благодаря!

Линк към лампата
https://nailsbg.com/produkt/uv-led-lampa-z6-36w/

# 287
Ел. пилите на Medisana и Beurer мисля, че са само за естествени нокти и за кожички...Повече от 5-6 000 оборота/минута едва ли са, ако и толкова имат.🙂 За естествени нокти и за кожички това е напълно достатъчно, но не и за сваляне на гел...

# 288
dolce miele, права си, на Beurer e между 4600 и 5000 в минута, на Medisana конкретно тази, която заглеждам, е до 8000 в минута, но предполагам, че отново няма да е достатъчно.

# 289
Oсвен това, този тип пили обикновено си имат собствена форма на основата на накрайниците, т.е. могат да се поръчват само от същия вид (ако въобще има възможност за поръчване на резервни накрайници)...

Последна редакция: чт, 10 ное 2022, 17:27 от dolce miele

# 290
  • Варна

Caseyxx
лампа с 12 диода е меко казано несериозна работа. Ако не ти се дават пари https://www.emag.bg/kombinirana-lampa-za-manikjur-i-pedikjur-sun … earch-Action=view  добрата стара SUNONE eнай-добрия вариант.

# 291
Сдобих се с нова лампа. Чак ме е страх да се похваля. 🫣 Лампата е Samilac 24/48 с дисплей и 36 диода. За сега е...много добре. В различните сайтове цената и варираше с 60 лева разлика.
 Просто ми писна да горят. За няколко месеца поръчах 3. Едната работи 5 минути и изгоря, после повече от месец ме мотаха с връщането. Писала съм... от притизон. А, последната при най-малкото помръдване на ръката и се изключваше-нямаше значение дали е пусната от бутон или с пъхане на ръката. Измъчих се. Чашата преля в неделя като правих ноктите на майка ми. Три поредни пъти се нагърчи лака и  обели на места на едната ръка. Много се изнервих, защото загубих още 1,5 часа да търкам. Днеска го пробвах лака с новата лампа и няма проблем. Не знам тя ли е дефектна или е толкова качествена... Мога да пусна линк,
да знаете, коя да не взимате.
    Та, така хваля се, но тихичко.

Последна редакция: чт, 10 ное 2022, 00:16 от pipence

# 292
О, и аз съм с тази лампа. Дори моето аматьорско ниво усети, че това е качествен продукт и си свърши работата, повече от страхотно. Аз никак не съм запозната, както много от момичетата тук и за мен беше много, много важно да имам добра лампа, без съмнения за изпичането. Засега пу-пу е екстра.

# 293
Caseyxx, като казваш да си съчетаеш и поръчаш от този сайт и за база, лак и топ ли говориш? Ако е така, моля те недей! Това са китайски лакове,прочети първият пост за алергиите! Вземи си хубава база и топ, а цветове може и китайчета, но при правилна употреба. За да си нямаш проблеми си поръчай читава лампа, а не това нещо, което няма да ти изпича и пак да си докараш беля от недоричане и най-малкотонедопечен лак се лющи и после ще ни питаш тук защо пада. Принцесата ти е показала чудесна алтернатива. Тук броим крушки/светодиоди и трябва да са поне 30. Разбирам, че човек в началото е вдъхновен и иска всичко бързо кега и на моменга, но на твое място бих си взела sunone или назад за около 30лв бях пуснала линк на sunx - проверени и харесвани тук лампи.
Ако искаш да съчеташ и не ти се купува коди, а нещо бюджетно - влез в мейкъп. На предната страница едмералда е пуснала примерен снартов комплект за начало. Има хиляди лакове на прилични цени и добро качество. Клареса са чудесен бюджетен вариант и много момичета сме доволни, които сме ползвали марката. Ако си в София с куриер на мейкъп е безхлатна доставка и пристигат за около 7 дни. Бих добавила към стартовия комплект само един бонд, но тоди на клареса е свършил. Цветовете ги пишеш в гугъл, за да имаш по-реална представа за цвета, което прити и джеси по-малко го имат, а наистина не си отговарят цветовете на картинката. В нейлс бг в момента цените на лампи са високи, според мен, тъкмо вчеера гледах и сравнявах.

Последна редакция: чт, 10 ное 2022, 09:07 от karmilla

# 294
Mоята лампа е Sun 7 Max и много си я харесвам. Поръчах я от Али- заедно с доставката излезе 30-35 лв (а само доставката беше нещо около 8 евро- от склада в Белгия беше и пристигна за няма и седмица с куриер вкъщи).🙂 Съфорумка ми я беше препоръчала и съм и' много благодарна (защото тогава нямах представа коя лампа е ок).😊
Аз ще се оглеждам за мини лампа- да препоръчате някоя? Понякога е по-удобно да има и малка лампа- ако трябва да се изпече за кратко едно нокътче примерно...🤔

# 295
Тип фенерчетата ли, с които фиксират по есин нокът за декорация, укрепване и гел х?  За фенерче не знам от къде да се сдобием, освен алито. Добра мини лампа за пътуване и малка корекция е sunmini май се казваше. Но първа страница я има, а после ще ти я пусна като не съм през телефона. Надето я беше препоръчнала тук.
Долче, за тази става дума:
https://www.emag.bg/profesionalna-lampa-za-manikjur-sun-mini-s-t … -1/pd/DRZ23KMBM/?
Ето лампи на прилични цени в момента за около 30 лв и sunone за 22, която и Принцесата е шернала:
https://www.emag.bg/kombinirana-lampa-za-manikjur-i-pedikjur-sun … 8w/pd/DZPRXFMBM/?
Sun X с малко вдигната цена, 35лв, а преди беше 2-3 надолу:
https://www.emag.bg/kombinirana-lampa-za-manikjur-sun-x-bjala-uv … 34/pd/D4SVP7MBM/?
А тук sunx5 plus за 29 лв. Съфорумка май ббеше поръчвала от тук, аз не съм и не мога да кажа ок ли е сайта, но на няколко пъти се е въртял по темите:
http://iskambg.com/zdrave-i-krasota/2780-2323-uv-%D0%BB%D0%B0%D0 … un_x5_plus_36_led

Последна редакция: чт, 10 ное 2022, 09:04 от karmilla

# 296
Добре де, хора. Имате една страхотна заглавна страница, изобилно изпълнена с информация за всичко, за което можете да се сетите - поставяне на гел лак, сваляне, препоръки за марки продукти, за ел.пили, за лампи, за гелХ, за полигел и какво ли още не. Информация, съставена от хора с години опит и тестване на продукти, хора с изкарани курсове и тн. За такава информация хората плащат хиляди за курсове и пак не е сигурно, че е толкова изчерпателна. А тук я получавате безплатно и само и единствено трябва да положите малко усилие да почетете.

Има-няма през 3-4 страници се повтарят все едни и същи тъпи (да, тъпи, защото отговорите ги има в заглавната страница) въпроси на новодошлите, които ги мързи да четат. Ето например преди само няколко страници имаше информация и за ел.пила от Али, и зи конкретни продукти, за лампа инфото също постоянно се повтаря.

Уважавайте времето и усилията на малкото хора, които все още имаме желание да помагаме и подесетваме, подвайсетваме и тн все едни и същи отговори и прочетете заглавната страница и поне 3-4 от предходните страници, преди да питате. Защото става меко казано супер досадно.

# 297
Имам тази Сън Мини с 6 лампички, ползвам я наистина в движение от външна батерия. Доволна съм, ако е наистина за ремонт на един нокът примерно върши супер работа, с уговорката, че пека двойно на обичайното време, за всеки случай.

# 298
  • Варна
esmeralda23 не се ядосвай Heart Честно казано аз се опитвам да разбирам начинаещите. За такива хора първа страница звучи на пакистански Grinning,а и мързелът е голям двигател/тук си права/. Така или иначе винаги основните питания са за лампа,пили база и топ. Едно време си бях написала един дежурен отговор и само го копирах Grinning.
И...не е само в нашата тема.

# 299
Скоро за комплекти не са ни питали и за праисторическата ув лампа на лидл в комплект за скромните 90 и кусур лева. Аз донякъде ги разбирам - имат тръпка да започнат, струва им се, че са попаднали на много добри оферти и се впускат бързо. Обикновено от прибързани покупки после се налага да се дават още пари и излиза двойно. Първият път и аз си купих боклучки и се чудех къде бъркам - ми с боклуците, които съм навзела. Ма битият- бит и така. Вече като трябваше да си ъпдейтна нещата попаднаха на темата и четох, четох, четох до 2012 теми, гледах клипове и съм склонна да се похваля, че разполагам с хубави продукти и прилични уреди, а маникюрът ми държи месец Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт