С РЕКА НА СЪРЦЕТО - сериалът, който полюсно раздели зрителите - тема 2

• 20 971
  • 407
  •   1
Отговори
# 120
До сега не е имало никакъв намек, че Даниела и Сома са се познавали.
Много ме замислихте за писмата,които взе Борис. Може да са от Даниела до майка ѝ, в началото когато е заминала. Нещо ще излезе от там.

# 121
До сега не е имало никакъв намек, че Даниела и Сома са се познавали.

Аз си спомням още в първите серии, Сома беше отишъл в хотела при Даниела и питаше за майка й, дали е вътре и т.н., но тя не го пусна да влезе и затвори вратата пред него.

# 122
  • София
Той тогава знаеше, че Цвета е в дом, изрази се нещо от сорта, че я е пратила в лудница и тя каза, че не е лудница и че не я е "пратила", нещо такова. Иначе някак си свалячески се държаха тогава и двамата в началото, чак си мислех, че нещо ще стане между тях.
По-скоро залагам, че Даниела е дъщеря на Коста, а тези скъпи бижута, може да се окажат с цел инвестиция. Може да са скрити някъде и шахматната загадка да води именно към тях.
Бас ловя, че сезонът ще завърши със заминаването на Борис и Петя за Ванкувър. Митко няма да се върне според мен и Петър ще умре, или ще замине за Румъния.
Кефи ме как всеки познава всеки, по един или друг начин. Общи взето във Видин е така. Stuck Out Tongue Winking Eye

# 123
Даниела не хвърли ли нещо в реката?

# 124
Димитър няма въобще да се върне-няма такъв артист във филма за сега.

# 125
  • София
Щеше да хвърли торбичка с бижута може би, но психиатъра я заприказва тогава и май не успя.

# 126
Да имаш в дома си заключена стая, да искаш да я отвориш и да не я разбиеш, в края на краищата….. ами странно е Simple Smile …..
А относно Даниела и Карла си помислих и аз, че може да играят комбина

# 127
  • Велико Търново
Да не би пък тази Карла да се представя на Даниела за прокурорката, с която води ония телефонни разговори Rolling Eyes

# 128
Да имаш в дома си заключена стая, да искаш да я отвориш и да не я разбиеш, в края на краищата….. ами странно е Simple Smile …..
А относно Даниела и Карла си помислих и аз, че може да играят комбина

Не просто е странно, абсурд на абсурдите е, Борис от много време знае за стаята и за това, че се оставя храна, супер нереалистично да не знае кой е вътре или да няма достъп. А шахът на Коко нима не знае откъде се взима? Аз ако бях на мястото на хлапето, нямаше да мога да се концентрирам върху шаха, ако знам, че някой човек оставя фигурите, постоянно щях да дудна кой е в тая стая. Той веднъж попита Борис какво, не кой има там, сякаш не осъзнава, че е човек, даже на майка си не спомена за това супер странно откритие и просто продължи да си цъка по загадката. Как някой ще ти праща фигури от шаха на дядо ти и т ще си разцъкваш спокойно без да се направи нещо да се отвори тая врата?

Тополски е знаел за тайника в бюрото на Коста. Значи знае по-добре от Даниела въпросната тайна и май той ще я изпързаля нея. Освен това щом Тополски знае за тайника, още повече ме съмнява, че жена му е във въпросната стая.

Психологът за втора поредна серия няма да го коментирам, цяла една професия изложиха.

# 129
Ако в стаята има човек, не може никой да не е видял- нали се отваря вратата за храната, не се ли чисти в стаята? Борис трябва да знае какво/ кой е вътре.
Кога Коко е получил нови фигури? Това съм пропуснала

# 130
Ако в стаята има човек, не може никой да не е видял- нали се отваря вратата за храната, не се ли чисти в стаята? Борис трябва да знае какво/ кой е вътре.
Кога Коко е получил нови фигури? Това съм пропуснала

Според мен не може да е "какво", а "кой".
Каквото не може да яде или пие, освен ако не изтипосват там този поднос само ей така, за заблуда.
И нещо друго се сещам - ако вътре действително има човек и той е държан там против волята му, Невенка и нейната структура трябва незабавно да се намесят.

# 131
Тополски да излиза и да се съюзяват тримата срещу това психо Даниела, че вече не мога да и трая мутренските игрички.

# 132
Е, що така 😆😆 Даниела за мен прави сериала. Накрая да не стане че играе със сърбина , но защо й да бута Борис??

# 133
'Айде нЕма нужда някой, който убива майка си да прави сериала.

# 134
  • Другата България
Е, що така 😆😆 Даниела за мен прави сериала. Накрая да не стане че играе със сърбина , но защо й да бута Борис??
За да убеди Тополски, че Борис не е наред с главата,  и да ѝ подпише документите.

Общи условия

Активация на акаунт