Кралски работи и клюки - ноември 2022

• 49 483
  • 590
  •   1
Отговори
# 465
Чудесни Съсекс, сияят и двамата. 😍 Хари какъв е ухилен, сладур. 😍

# 466
Много красива рокля! Кейт изглежда невероятна.  Истинска наслада за очите.
Скрит текст:

Последна редакция: чт, 24 ное 2022, 07:38 от AnMary

# 467
Много красива рокля! Кейт изглежда невероятна.  Истинска наслада за очите.
Скрит текст:

Интересно, дали гърба на роклята на Кейт е същия като на модела, вижда ли се някъде?

# 468
Истинска принцеса!

# 469
Абсолютно. 
Невероятно добър избор на тоалет, бижута и резултатът е, че принцесата грее.

# 470
  • София
Всичко изгледах по няколко пъти. Много красиво, като от друг свят, приказно.
Катрин изглежда толкова забележително, та чак нереално. Истинска принцеса, с маниери, осанка, тиара, рокля. 💕
Софи също много ми хареса, чудесен подбор на рокля.
Камила ме зарадва най-много, заради новата тиара и блясък, който показа.
Доволна съм! И се радвам, че тези балове се завърнаха.

Обожавам дисциплинирани хора, с ясна цел, знаещи къде попадат, какво ще се изисква от тях и работещи. Катрин за мен е точно това. Като тук говоря само и единствено от професионална гледна точка. Защото това е работа и за да си успешен се изискват комплексни умения. Подбрала е работата си точно.
Уилям трябва да е благодарен всеки ден!

# 471
Била съм права. Сина и снахата на Стефани Монакска очакват първото си дете в началото на годината.

Много са ми симпатични тези двамата и супер много се радвам за тях.

Хари и Мегън са сладури, както винаги. Heart
Аманда Горман каква е дребничка, Хари е като исполин до нея.

# 472
  • Някъде там
Държавно посещение на Швейцария.
Първата дама е с пижама 😄
Матилде много ми харесва.
https://instagram.com/stories/belgianroyalpalace/297847380909063 … shid=MDJmNzVkMjY=

Ули искаше Вики без цветя. Ето ти я от тази сутрин я хотела. Много я харесвам с тази рокля.

От снощи.

# 473
Страхотна е Матилде, какъв силует!

Виктория с роклята във фуксия е супер, но в тази с едното рамо - твърдо не.

# 474
  • София
Интересно, дали гърба на роклята на Кейт е същия като на модела, вижда ли се някъде?
Вижда се, за съжаление роклята е преправяна, както обикновено, и както обикновено оригиналната е по-хубава. Не е същия гръб, нито рамене, нито в долната част.

# 475
Вижда се, за съжаление роклята е преправяна, както обикновено, и както обикновено оригиналната е по-хубава. Не е същия гръб, нито рамене, нито в долната част.
Почти всички кралски особи внасят промени в моделите на дизайнерите и това е нормално, всяка фигура е различна, а и някои модели са малко по-смели /като за модни дефилета/и обикновенно не са в в лоша посока промените /освен ако негативното ви мнение не е само защого Кейт носи роклята/. Не знам как от тези снимки видяхте толкова поправки по роклята. В клипа се вижда, че роклята отзад е удължена, може би рибята опашка е понамалена,  гърба изобщо не се вижда, а и в раменете няма някаква съществена промяна, та чак да прави оригинала по-хубав, но това си е вашето мнение.

# 476
И на мен ми харесва повече оригиналът.

Тази рокля на Вики с едното рамо...какво се случва? Роклята изглежда или голяма, или дефектна Rolling Eyes
Междудругото и обувките не са в удачен за мен цвят.
Но с другата рокля е много хубава. Да ги оставя вече тия пеньоари.

# 477
  • Някъде там
От плата е, според мен. Сатена така стои.

И Беа с ужасна пола, както почти винаги де, тя има едно попадение на 10 ужасни. Меган имаше една подобен цвят. Не са моите нито,цвят нито плат.
А Беа все по плашещо изпита в лицето изглежа.

# 478
  • София
Камила в зелено, прекрасен цвят и по принцип и върху нея, предава мечетата в детска ясла/градина Barnardo’s Nursery

# 479
  • Някъде там
Тази ѝ инциатива е ❤️.
Щастливи дечица, че ще имат любимото мече на Бети.
Изглежда чудесно в зелено, Камила. Много и отива.
Брошката е страхотна.

Последна редакция: чт, 24 ное 2022, 17:20 от daviz

Общи условия

Активация на акаунт