Кралски работи и клюки - ноември 2022

• 49 548
  • 590
  •   1
Отговори
# 210
  • Някъде там
Летисия на панаира "BioCultura".
Снимките са от търговците там.

Максима вчера на национална коалиционна среща за финансово здраве.

И днес посрещат президента на Италия.

Снимка на Меган от вчера на сайта на фондацията.

София и Карл от вчера на среща с носителка на награда на фондацията им.

# 211
Нямам търпение Меган и Хари да започнат да правят тениски и шапки с логото на Арчуел.

# 212
Супер е Максима с тоалета с шапката. До нея, дамата в розово, ако е италианката е доста зле.

# 213
  • Някъде там
Да, това е дъщеря му Лаура. Тя го придружава почти винаги, на официални визити. Съпругата му е починала през 2012 г.

Фотосесия на Романови с бебето.

https://www.vanitatis.elconfidencial.com/casas-reales/2022-11-09 … trevista_3520316/
За разлика от грозния герб на Чарли, този на Камила много ми харесва.

# 214
Дааам, на Камила е доста по- добре от на Чарли.

# 215
Много сладко бебето на Романови, а и тя грее.
Максима много ми харесва и в зелената, и в червената рокля, но синьото палто от последната изява ми е малко посурнато и торбесто.

Летисия с раирания пуловер - не. Нещо не е свежа на тези снимки, може да не се е наспала, знам ли.

# 216
  • Някъде там
Мери е на двудневно посещение в Занзибар за срещата на върха на комисията на ICPD +25, работеща за насърчаване на правата на момичетата и жените. Посетила е клиника за репродуктивно здраве.

Много любим тоалет на Мери.

Максима на приема снощи. Страхотна

Носена е роклята няколко пъти.

Мете и Хокон на служба в катедралата в Осло, за да отбележат годишнината на спешната помощ към църквата.

# 217
Ееех, тази Максима!
Малко множко ми идват перлите и короната с тази камъчета рокля, но тя е огън жена!
Интересно, каква ли е в действителност?

# 218
  • Пловдив
Как звучи само конференция за "финансовото здраве" Neutral Face Просто не мога да си представя какви глупости се плещят по такива събития...и кому е нужно това.

# 219
Адски ми хареса Мери, много мой тип облекло.
Максима... освен огън е и кралица...и просто не знам, така да и ходи тази роля.
Хокон, ей го и той, много е готин. Не му давам 50 по никакъв начин. На Мете вече по й личат, но тя имаше здравословни пробллеми, до колкото помня. Пак си е много хубава.

# 220
  • Някъде там
Как звучи само конференция за "финансовото здраве" Neutral Face Просто не мога да си представя какви глупости се плещят по такива събития...и кому е нужно това.
Е като на много други конференции с друга насоченост.
Термина е такъв просто.😄
Максима от години се занимава с финанси, съветник е на генералния секретар на ООН. С екипа ѝ са разработили  доста финансови помощни програми. Та не ме учудва присъствието ѝ.

Птичка, чела съм статия за книга на журналистка, която е имала достъп до приятели и семейство и разказва за живота ѝ преди да се омъжи за Вилем. Та те разказват каква е Максима през техните очи .
Ще потърся има ли по подробно инфо от книгата, да го сложа.
Според мен и реално е толкова "мащабна" 😄.

# 221
Срахотна Максима, страхотна. Рокля, бижута, прическа, усмивка всичко! Италианката изглежда отегчена или комплексирана, то и аз бих се комплексирала застанала до Максима в цялото и великолепие.

# 222
  • Някъде там
Рания и Абдула са на посещение при папата.

Бащата на Мириам е починал.

Тирамису, Мете и Хокон са на една възраст, 49 години.

Последна редакция: чт, 10 ное 2022, 15:20 от daviz

# 223
  • София
Доколкото знам този папа не държи на условностите. Но все пак не ми допада избора на Рания. Можеше да избегне бялото.

# 224
  • Някъде там
Доколкото знам този папа не държи на условностите. Но все пак не ми допада избора на Рания. Можеше да избегне бялото.
Сигурно за шала не се отнася, защото тя и на  други визити е с бял шал.

Но пък днес и по роклята има бяло.
Та странен избор.

Общи условия

Активация на акаунт