Да се ОПЛАЧЕМ и да поспортуваме ... през ноември

• 95 980
  • 2 812
  •   1
Отговори
# 165
Кротева е тук! Йееее 😁😁😁
Мисте, пращам ти мейл .
Ако някой иска обучение по Канва давам линк и код.

# 166
Какво е Канва?

Паламудът ми е по - добър от паламуда ви
🤪😋😍😘❤️

# 167
И вас ще намина значи Wine Glass

# 168
Ударихте ме в земята с тез паламуди.
🐟🍷

# 169
Ей ся, си представям Уишова рецепта за паламуд 😃 Ши доде, няя де да иде.

Вечер. Мн нерви на работа, ай да бягат по нанадолнището 😏 Да ги вземат всички сатани..

Бобч, аз тъй ям, или поне се опитвам- начесто, по малко.

Ще си изопна морната снагА и кво сабя покаже..
Лека!

# 170
Паламуда по Уиш си го представям с горчица Дижон , замразени боровинки и трюфели 😁!

Това дето Мисти показа прилича на черва в буркан. На Сирос , буркана по-поносимо изглежда, но не разбрах защо съсипвате така хубавата риба?!

# 171
  • USA
Ako ще си мерите паламудите, трябва да ни извикате на дегустация Yum
ИначИ неЙ чеснУ Stuck Out Tongue Winking Eye

Последна редакция: ср, 16 ное 2022, 03:49 от SkyBlue

# 172
Още малко и ще ме пратите за паламуд.

Фил Hug

# 173
Скрит текст:
Канва е сайт без регистрация и безплатен където създаваш дизайни и е мнооого лесно и бързо. Това е на Канва правено, само моят лик с фотошоп съм го сложила.

# 174
Паламудът суров ли се слага в буркана? Ще ми се да пробвам със скумрия, но ме е страх от сурови риби Thinking

Скай, не умаловажавам прекрасната творба с боровинковите очи, но ме подсети за класиката в Индиана Джоунс Hug
Приятни сънища на всички!

# 175
Предизвиквам Мистев на пряк двубой. Мистева първи съдия, та да е ясно кой печели, налЕ.
Мързева втори съдия и с изпит по основи на винопроизводството. Ясно е, че и тя от моите. Мистев няма шанс 😎 Съдиите са мои 😍

Ефинуш, осолена. Дълга процедура е. То сол, оцет, мерудии...

# 176
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
сега си лягам, но на сутринта искам рецепта за паламуда.
и една за салатата ропотамо, ако си спомняте какво е туй нящо.

# 177
  • София
Липсвате ми, но ви изпуснах. Много гърчове в работата и много сериали за гледане имам.
Прочитам ви по диагонал и желая успех и късмет на Джуни и бързо оздравяване на малките сополанковци.
Искам да кажа, че съм отвратена от бана на Уиш. Тя, може и да е остра, но определено не е нарушила правила. За сметка на това никой не спира разни явни тролове и имбецили.
Когато някой има претенция за медиа би трябвало да е по-отговорен в модерацията. Това не се забелязва, даже обратното.  Налага се цензура на социално болезнени теми/мнения, а в останалите се допуска какво ли не.
Трябва да се регулират и социалните мрежи по някакъв начин. Аз уважавам свободата на словото и мнение, но тук е явно манипулирано. Дали е от търговски или друг интерес, не знам.
Факт е, че се толерират явни тролове, допускат се полуграмотни и цинични постове, но се банват потребители, които списват смислено от десетилетие поне. Само рецептите на Уиш са им докарали хиляди кликове.
Аз все по-малко ще се вясвам, защото ми е нечистоплътно.
Има хора, с които ми допада да си общувам, а и няколко приятни теми, като тази.

# 178
Морген и от мен!
Ренски,на същото мнение съм!Тази тема и още две-три, където пиша от време на време,са ми любими! Имам и любимки, които ми е драго да чета!Уиш е една от тях!Спирам по този въпрос, защото се нервя!
С две думи по рядко минавам тук и пиша заради тролове и разни други подобни!
Хубав ден да имате!И по малко срещи с ЕдЕоти!

# 179
Добро утро!

Нещо не ми стигна Сънчо на мен. Имам чувството, че не съм си легнала в 10 снощи, а все едно съм била на купон до ранни зори. Остарявам ли, какво ли....

Болничките дечковци да оздравяват, палци днес за който има нужда!

Общи условия

Активация на акаунт