Да се ОПЛАЧЕМ и да поспортуваме ... през ноември

• 97 077
  • 2 812
  •   1
Отговори
# 1 710
  • София
Абсолютно съм на мнение, че е много по-добре нещата да се изкажат и от двете страни, пък който към която страна да се припознава.

# 1 711
  • София
Не помня поканването. Май имаше призив са слизане от балкона.
Права си Сисун, по просто е.
Беболинка да се оправя бързо.

# 1 712
Аз помня Ния, но избщо не предполагах, че заради това е цялата работа 🤓 Изгря, залезе тва момиче.. като някои дето списват и ги няма после. И кво толкова? Реших, че твай 🤓 Пък то... и аз не разбирам кво е то точно, но явно има засегнати момичета. Имат си правото.
Но и аз като Сис да измрънча, че останалите нямаме вина, за да излипсват така. Така че, чакам си ги.

# 1 713
Аре,добър ви вечер, гугутки!
Фърлям през седмицата по едно оЧо тука.....ама сяяяя.....както и да е!
И на мен ми е писвало от проблеми в реала и затова търсих утеха тук,в наш"та тема,зареждах батериите, приятно си изкарвахме....не, повече не ща да пиша в минало време... време е за сегашно!
От нас зависи!
Спирам,но утре след работа, часът и мястото на срещата са известни!
Чакам и се надявам всички да сме тук!❤️🍀🌹

# 1 714
  • тук и там
Не разбрах роднини ли са,  врагини ли са, какви са Ваичка и Ния?
В тази връзка , да кажа на девера (ако чете тук ), че го обичам като брат..ама от както не живее у нас..Grinning

# 1 715
Кайсия, разкажи как е сега ситуацията Simple Smile помня аз докато живееше у вас, нагодиха ли се сега отделно вече.

# 1 716
Мацки, Кротал също се е деактивирала. Върнах се назад в темите и случайно открих. Някой знае ли нещо? По скоро знае ли защо...

# 1 717
  • sf
Познайте кой изяде зад гърба ми половин паничка кашу 🙄 и не ще да си признае.
СипАла съм си един бейлис. Печа карфиол и ще метна едни бъркани яйца, ако не филии с кашкавал.

# 1 718
  • тук и там
Всичко е наред, близки сме си , помагаме си,  гостуваме си и ми е приятно с тях...Оправиха се, да.
Ама с други хора не щЪ да живея вече ,само гости, и то за кратко  приемам-да си знаете!

# 1 719
Ох, сега и девер се появи. Съвсем се оплетох.

# 1 720
Ох, сега и девер се появи. Съвсем се оплетох.
НачЕее, изплюх си спортааа 🤣🤣🤣

Кро пък що и тя? Не мога поЕче, ше фАна една гьостерица 😏

# 1 721
  • тук и там
Майтап бе, Бърди! Grinning Коите ме знаят от другата тема, ще разберат шегата..Другите да не обръщат внимание.Stuck Out Tongue Winking Eye

# 1 722
Аха, добре, Кайсийка. Успокоих се Simple Smile

# 1 723
Като стана дума за девери.. Нали ви бях казала, че пролетта ще ходим на сватбата на брат ми. Свекито и девера се самопоканиха да ни дойдат на гости в Плд... Айде свекито ще изтърпя, че иска да види внучето, ама него с най - голям кеф ще сложа да спи на земята.

Чакайте и една тъпотия да ви споделя от мен. Онзи ден бях на пазар. Баси кефа, баси чудото... Докато не хванах един хляб и неусетно го гушнах и започнах да му шъшкам с люлеещи се движения... Мъжете ме гледаха сякаш съм луда, а жените разбиращо 🤣

# 1 724
Историята с девера е много стара. Колко става, Кайсийке, от както си пое пътя, повече от година при всички случаи. Не ми казвай само, че имаш подозрения, че те чете тук.

Лавче, избиваш рибата 🤣🤣🤣🤣

Общи условия

Активация на акаунт