Да се ОПЛАЧЕМ и да поспортуваме ... през ноември

• 96 804
  • 2 812
  •   1
Отговори
# 885
Много ми хареса сакото от преди няколко страници.

Добри, аз от години при възможност ползвам авокадово олЮ.

Джун, не са! Stuck Out Tongue Winking Eye

Загледах нов сериал, руски- ОФФЛАЙН се казва. Става.

Бобчи, на Parlux ще вземам май. Т

Заслужава си всеки лев!
Купих си такъв преди да се роди Младши, т.е. 13 години вече сЮрьозна експлоатация- не е правил проблем никога. Железни са. Неслучайно са любими на професионалистите.

# 886
  • Sofia
Не мисля, че ме кефи, не знам. Може би каишките ми харесват, а платформата е кичозна с тези линии.
Вече поръчах тези и не знам защо реших да се разровя за още

# 887
  • Наблизо
Добро утро…
Детето дойде в пет в нашето легло с температура,скимтейки.
Честно,не знам какво да правя вече..

# 888
  • на Мелмак
Добро утро,
Пак се събудих в 4.30ч. Пффф.
Да питам за Инстант пот - тенджерите намалят ли ги? Трябват ми две, пък ако може и намалени Simple Smile

# 889
Добро! Аз се наспах, но мога и още да се търкалям, обаче днес е четвъртък и тръстиката ме зове.
Джун, тези които си поръчала ме кефят, другите дето им се чудиш - не. Завиждам на всички поръчващи обувки онлайн. Аз ще се разоря с куриерски разходи, ако пазарувам така. Много трудно си намирам удобни обувки, имам проблем с палците и в реален магазин ми е трудно....
Килито е трепач!!! Тринки, златни ръце имаш!
За гробовете на Даринда Джоунс -фен съм им, даже в една група за книги в клюкарника качиха преводите до 10 книга, дръпнах ги но още не съм ги зачела.
Ренко, ако не си чела нищо от Джанет Еванович -за Стефани Плъм, пробвай не е кримка, по-скоро може да мине към романтичните книги, но със глас съм се смяла. Както и на част от книгите на Кирстен Гир - Мафията на майките, Всяко решение си има проблем, само някаква поредица фантастична не и харесах.

# 890
  • France
Събудих се в 4. Сънувах, че пак тичаме до спешното с Монстърчо. И не успях да заспя. Всъщност точно почнах да се унасям към 5 и Славчо почна да ревкуни. Tired Face
Ставам, че трябва да приготвя обяда на Монсти.

Бежовите сандалки ме кефят много. И имат вид на удобни.

# 891
Ети, няколко модела ще намалят този път.
Големите Дуо и Про, комбинирани.
Само кукъра Ево плюс 5,7 литра.
И новите фраери с прозорчетата и трите модела.

А, добро утро.
Снощи след 4 кафета и кола, още в 9,30 заспах Flushed

# 892
  • на Мелмак
Благодаря, Ваичка!
Аз имам про крисп, искам да му купя тенжурЯ. Grinning Така или иначе ще, но ако са намалени ще изчакам. Иначе още днес ще натисна копчето.

# 893
  • Пловдив
Добро!
Укротиха ли се страстите? Simple Smile

# 894
Ети, не пише за тях, но 18-ти е след седмица, изкачай Simple Smile

# 895
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
Скрит текст:
Добро! Аз се наспах, но мога и още да се търкалям, обаче днес е четвъртък и тръстиката ме зове.
Джун, тези които си поръчала ме кефят, другите дето им се чудиш - не. Завиждам на всички поръчващи обувки онлайн. Аз ще се разоря с куриерски разходи, ако пазарувам така. Много трудно си намирам удобни обувки, имам проблем с палците и в реален магазин ми е трудно....
Килито е трепач!!! Тринки, златни ръце имаш!
За гробовете на Даринда Джоунс -фен съм им, даже в една група за книги в клюкарника качиха преводите до 10 книга, дръпнах ги но още не съм ги зачела.
Ренко, ако не си чела нищо от Джанет Еванович -за Стефани Плъм, пробвай не е кримка, по-скоро може да мине към романтичните книги, но със глас съм се смяла. Както и на част от книгите на Кирстен Гир - Мафията на майките, Всяко решение си има проблем, само някаква поредица фантастична не и харесах.

дай някое линкче. да се заредя и аз. Simple Smile

# 896
Уинд, благодаря за предложенията,но съм ги изчела наличните в читанка.Мафията на майките е съща бг-мама 🤣
Привет от тръстиката!Хубаво било да си сред хора 😁

# 897
Добро! Художничката, моделът и собственичката на портрета ме кефят на МАХ! Heart
Иначе днес е четвъртък, а съм си изпушила цигарите (стек) определени за цялата седмица. Ужасна съм!
Обаче, обаче, не мога да повярвам на очите и ушите си, майсторите, които чакам повече от 3 месеца дойдоха. Ей така се материализираха неочаквано. Полудечу! Приключат ли остава само да боядисаме и паркетосаме. Има светлина в тунела, имааа Simple Smile
ПП Ренко, как понасяте раздялата с Шефчето?

# 898
Аз добре 🤫,той-ще разбера довечера.Едва ли ще е драма,обича да стои с баба си.А и е подготвен-къде съм,защо,кога ще се прибера,и той с кой ще е през това време.

# 899
Аууу Ренкич, кога мина това време? Лека работа!

Общи условия

Активация на акаунт