Да се ОПЛАЧЕМ и да поспортуваме ... през ноември

• 95 943
  • 2 812
  •   1
Отговори
# 945
  • София
Фил, варено яйце? Мляко с овесени ядки? Плод? Мен от плодовете ме засищат грозде и банани.

# 946
О, да, когато са в активната фаза на болестта и с един вагон лекарства най-добре е родителите да гледат болните деца, но след това докато детето укрепне да речем седмица поне след боледуването да не ходи на градина е чудесно да има кой да удари едно рамо. Аз поемах боледуването, след това баща им си вземаше няколко дни, свекърва ми когато можеше се е включвала или бабата на мъжа ми, но това когато вече децата са добре и не трябва да пият нещо по-сериозно от витамини. Трудна акробатика, но винаги след сериозно боледуване съм я прилага ла, иначе пусна ли ги на градина и се разкисваха отново почти веднага.

# 947
Поседнах аз.
Ще похваля коледното одеяло на Юск. Леко, меко, топли като печка и за без пари. Благодарение на него разбрах, какво е да имаш котенце. Все одеялото търси гадината и все да полегне на него. Така ми поляга на краката на ръка разстояние за 15 Мин. После се сеща, че не е котка, а дзвер.
😸

Панди, ще напиша утре.

Последна редакция: пт, 11 ное 2022, 05:55 от Сирос

# 948
  • sf
Поканиха ме в Мадрид за Нова Година, ама цените на самолетните билети гонят 4-цифрена сума. 🙄

# 949
Момичета, зАпрЕте се малко. От час и половина се мъча да ви изчета, освен, че само "мятам рецепти" в първия пост, а форумът ме саботира в това време, друго не постигам. Умирам за сън. Имах много да се оплаквам, ама не ми останаха силици. Единственото, което ме крепи е, че утре е хубав ден, петък!
Бързам на тагъдък да свърша работата в офиса, че другата седмица трябва да ме приемат в болница за изследвания, а часовникът тиктака. Мразя периода ноември - януари, точно заради многото работа, която ми е ежегодна.
Айде, останете си със здраве. Дано утре помня до къде трябва да се върна, за да дочитам.
Heart Eyes
Сирос, бях свалила снимката, която днес Добри издирваше чие творение е, но ти като не пусна рецептата за карфиола, след това и я изтрих. Ако имаш възможност метни отново и нея.

# 950
Ще метна, Кло. Благодаря за труда!
Изследванията да са наред, казах!

# 951
Ох, тоз Кили ...убива ме с поглед 🤣🤣🤣 Тва е най- мрачната котка евър. Хем обаче мрачен, хем строг и ... хем кефи 🤣🤣
Пържоли на грил тиган с картофените дукеси на Лидл 😁 за Килеша, за мен сирене по шопски в гювечето 😋 Това за идейки утре ви. Карфиол и аз ще си приготвя другата седмица...обичам постни нещица.
Лека!

# 952
Ах,този Кили! ❤ Разкошен е, но Много люто гледа.

# 953
Добро петъчно!

# 954
  • София
Добро утро.
Днес е св. . Мина да ни пази, нас и нашите семейства. Нашият ангел ни пази вярвам. 🙏
Именици ако има здрави да са.

# 955
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
добро утро.
вчера ни поканиха на изненадващо гостии  се размина карфиола.
днес трябва да го направя вече, че втори ден лежи в хладилника, ще настине. Simple Smile

всички рецепти са прилежно заредени - от утре ще зареждам карфиол през ден Simple Smile

изследвания още не са правили - левкоцитите са високи, а при високи левкоцити не е препоръчително. добавили са лекарства и химия и чакат да паднат. Sad

# 956
  • София
Добро утро!

Уф, как не ми се работи, а трябва да излоча кафето и да поемам към офиса!

Честит празник! Нека ни закриля Свети Мина!

Добре, продължавам здраво да стискам палци за дечко!

Кло, и твоите изследвания да минат успешно!

Всички болни да оздравяват!

Казах ли, че не ми се работи днес?

# 957
  • Пловдив
Добро!
Хубав ден!

# 958
Добро утро! Да ни е на помощ Св. Мина! Спасявал ме е от много беди, нека закриля всички! Иконата му в Обрадовския манастир е чудодейна Heart
Имам час за пълна програма- боя, сешоар, маникюр. Очертава се хубав ден. Аминче!

# 959
Добро утро! Вчера готвих за мен крем супа спанак с червена леща, много вкусна стана, за другите соленки и руло Стефани с червени картофи.
Три дни ме кандардисват за родителския актив, помня какво съм писала преди, не съм толкова стара 😜. Накрая се навих само казах касиер не ставам и на род среща ще търсим още две активни едната от които да е касиер.
Уинд,в Бг ли живеете? Мислих, че сте в чужбина при либералните ясли и градини. Майките в една тема разпознават ларингитни и още два вида кашлици. Нищо не ми говори на мен това, днес чух едно моммченце да буха, ама не мога да му диагностицирам кашлицата. Той е обожател на моята щерка и цял ден вървял след нея, та дано не му е заразно бухането. Каквото такова, любов и кашлица не се крият .
Добриня, 🤞.

Общи условия

Активация на акаунт