Да се ОПЛАЧЕМ и да поспортуваме ... през ноември

• 96 237
  • 2 812
  •   1
Отговори
# 405
  • sf
Измих чиниите, па поседнах да си почина. Не мога да разбера как аз и тийна успяваме да ползваме толкова много чаши и чинии. 😆
Ще ходя после да му купувам един учебник, той твърди, че съм забравила да го купя, а аз съм сигурна, че го е загубил. 🤣 Преди това ще се налакирам. 😁

# 406
  • София
Айде, и ММ го тресна ПМС-то. Close Ако не се избием у нас тези дни, ще черпя. Нервите се материализират във въздуха и стават видими с просто око. Rolling Eyes Трябва да избутаме някак.

# 407
Бър, ако гони петдесетака, запаси се с вино, сестро. Махни всичко друго, но ако не е почнал да намила като свекърва, ще почне. 🤐

# 408
  • Пловдив
Бър, и ние така...

Последна редакция: сб, 05 ное 2022, 11:36 от mystic woman

# 409
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
в болница е, лекуват го.
сериозните изследвания ще са в понеделник.

Flowers HibiscusFlowers HibiscusFlowers HibiscusFlowers HibiscusFlowers HibiscusFlowers Hibiscus

Последна редакция: сб, 05 ное 2022, 11:26 от st. Dobri

# 410
  • Пловдив
Ох, Добри....дано имат късмет!

# 411
  • София
Добри, късмет и здраве на детето! Ще се пребори, ще! Ще.

# 412
  • София
Натъпкахме с принцеси и руска салата. Изчистих куФнята. Стиснете палци да се разберем с чистачката в понеделник.

# 413
  • София
Милото детенце! Дано мине успешно всичко!

# 414
ДобрЕ, прегръдка и за дечко, и за теб Hug Вярвам!

Ох, мрънкащи и намилащи мъже. Моят по принцип е такъв, сега като е принудително нон стоп в къщи, направо не се трае. Върви по петите ми и само "това що така", "онова не така". Като му кажа да го направи той като знае много, получавам отговор "ааа, аз съм болен". Аз като съм болна, обичайната реплика е "нищо ти няма, ще ти мине". Мда.

# 415
  • София
Абе, моят не е от най-мрънкищите, но явно тия дни гърмим всички по веригата у нас.

Гледах едно яке тия дни, викам си, няма да го взимам, имам много якета. Днес не знам с какво да излизам. Защо не си го взех?

# 416
  • Sofia
Добри, Broken Heart
Това е моя огромна болка.

# 417
Добри! Стискам! Много силно стискам!!! Hands Pray

Преди това ще се налакирам. 😁

Аз това го отметнах, със ставането още. Само няколко глътки кафе пих преди да започна, че да не трябва да трия после. С този лак ще съм уикенда:

Обичам шопинга аз, но последните месеци осъзнах, че съм презадоволена. Да не говорим, че буквално няма къде да побирам новите придобивки и за да си купя нещо, трябва да хвърля друго аналогично. Затрупана съм, а уж редовно правя ревизии на гардероб, обувки, чанти, козметика, аксесоари. И въпреки всичко нося основно едни и същи неща, понякога- с години. Затова реших да залагам на своеобразен минимализъм- да купувам само наистина качествени неща, които НЕ са продукт на бързата мода (на която и без това не съм привърженик) и да се въздържам от импулсивни покупки. Касае всичко! Правя няколко капсули и това е!

Ще помоля за стиснати палчета. Само да стане и ще се похваля! Heart Eyes

Отпада, бия отбой. До следващия път. Wink

# 418
  • Пловдив
Тили, това обикновен лак ли е? Супер цвят?
Аз как да се науча на тия капсули Thinking

Ре, ся кажи, че е домашна руската салата и...паля към вас Wink ама май закъснях? Излапахте ли сичкото? М?

Последна редакция: сб, 05 ное 2022, 11:35 от mystic woman

# 419
Тили, по същия начин съм и аз от известно време, може би 2-3г. Изобщо някаква неприязън развих към излишни вещи, не само дрехи и обувки.

Мисти, капсула са няколко основни дрехи, които се комбинират помежду си. Най-лесно е с класически кройки и цветове, въпреки че има идеи и за по-ексцентрични. Идеята е да не купуваш дрехи, които не се носят редовно и само заемат място в грдероба, а да се купуват малко дрехи от качествени материи, които ще изглеждат добре и по-дълго време.

Общи условия

Активация на акаунт