Да се ОПЛАЧЕМ и да поспортуваме ... през ноември

• 96 254
  • 2 812
  •   1
Отговори
# 390
Стискам Flowers Four Leaf Clover

Как да не му погъделичкаш петичките на тоя дзвер!!

Добро утро, пия кафе и ровча в нетя. Малката вие на умряло да й приготвя закуска, но на пердложението ми сама да си сложи в купичка топченца и мляко, реагира сякаш я пращам в Ада...гладна да седиииии

# 391
Добри, цялата ми позитивна енергия и палци са за внучето! Hands Pray
Кло, благодаря за кафето! Кафе, плетки и спам, любимоо Stuck Out Tongue Winking Eye
И на Сис благодаря за хубавата музика, провокирВа ме да си накапкам 12 грама огнена вода в кафето, ама ш ' си пазя силите за срещите с приятелки Joy
Шопингът, реален или онлайн ме зарежда. Казано е - който купува обувки, купува щастие! Стара финландска поговорка Joy Ако дълго време не отрежа няколко етикета се чувствам подтисната Simple Smile
Приготвяме се да отидем на гробищата.
На вас хубав ден и много слънце и в небето и в душите!

# 392
Мързе, и моя врещи - маслоооооо, маслоооооо. Ще почака малко.

ДобрЕ, 🍀

# 393
  • Наблизо
Добри,стискам и на краката!

Събудих се с боляло кърши и заглъхнали уши.След час сме пак на лекар.

# 394
  • София
Добре, много силно стискам! Дано, дано!

Сирос, готини крАци.

Вчера се сядохме с тийнката, идваше ми да се самозапаля от бяс. Сега се наспах и ми е много смешно как припалих и се вързах на тийнски настроения. Не ми понася умората и безсънието.

# 395
Чудех се защо те обичам Карамел, а то било щото сме сродни души!
Добри, стискам!

Ето ви още едно любимо парче
https://m.youtube.com/watch?v=GBSqFT1yqqU

# 396
Стискам силно, Добри!

# 397
  • Пловдив
Добро!
Сутринта не почна добре...

Стискам за детето, Добри! Късмет!

# 398
  • Sofia
Щастието е в обувките! При мен и в панталони, жилетки и връхни!
Добър ден.
Стискам палци за детенцето!
Ще хващаме гората след малко. Не знам от химията ли е, от друго ли е, но тази есен е много, много цветна и топла. Като дете на играчка й се радвам.

# 399
  • sf
Добри, стискам!
Още пия кафе, а имам една камаря чинии за миене и чистене. Бляк!
Нямам идеи за готвене, а трябва нещо да сготвя днес.

# 400
ДобрЕ,  стискам и не пускам!

Мисте, дано остатъкът от деня е по-добър от сутринта.

Събудих се с главобол, не е човешко това. И кафето не помогна.

Сиросче, погъделичкай тия краци, така лежерно подаващи изпод завивките.

# 401
Обаче внимателно с гъделичкането. Да не ти забие някой нокът или още по-лошо, зъб.

Две тераси ме чакат за чистене и подреждане. След като моя недовършен пече чушки на едната е абсолютен погром. За апартамента не говоря. Сякаш стадо бизони го обитава.

# 402
Добро утро.
Добри, палци!

Тази есен не ми се отразява добре.

# 403
  • София
ДобрЕ, стискам! 🍀❤️

Оф, Мързи, същата история е и Пантата. Филии може да си маже, зърнена закуска може да си сложи сама, но сакън да не пипне, предпочита гладна да стои. 🤦
Сега чакаме свещичката над житото да догори и нападаме. Търкалях се в леглото до 9, че ми се събра недоспиване напоследък. И още исках да лежа, но се засрамих.

# 404
  • тук и там
Добро утро! Добри, стискам плаци за детенцето!
Хиляда задачи имаме за днес-като дойде съботата и хукваме.Очила ще ходим да избираме за малкото,нали беше  на очен вчера -има подобрение и ще сменяме с по-ниски параметри.( с астигматизъм е малкото).После на фризьор ще го водя-толкова му е пораснала косата, че вчера в къщи фиба му сложих, иначе не може да вижда от бретона.После седмично паразуване.(храна) Като се върна спагети болонезе ще правя, че обещах на каката.Мисля и един кекс да завъртя, хем за децата, хем днес нали е задушница. Добре поне че са във ваканция всички, иначе днес и на тенис и танци щяхме да ги водим.Rolling Eyes

Влезнах в ютюб да видя песента на Сис, и веднага преди нея ме заляха реклами за кремове против бръчки.Не ми предлагат  вече обуща, нито дрехи... Кукитата знаят от какво имам нужда , още преди да съм го изрекла на глас..:Нещо ми намекват , ще взема да ги послушам..Отивам да разглеждам кремове против бръчки..  Grin

Последна редакция: сб, 05 ное 2022, 10:32 от Кайсия

Общи условия

Активация на акаунт