Да се ОПЛАЧЕМ и да поспортуваме ... през ноември

• 96 256
  • 2 812
  •   1
Отговори
# 375
Ей на, аз пък винаги имам мерак за пазаруване. Дали физически магазин или онлайн все тая. Само прзната карта ме спира да не хукна по магазините. От цялата тази работа има едно хубаво нещо - с времето  и с натрупаните парцали съм станала ужасно придирчива към всичко и рядко може да ми се угоди.

# 376
  • Euskal Herria
Аз сигур съм се повредила значи... Simple Smile  Нищо не ме съблазнява, нищо не ми се купува. Ей на, една количка с книги имам натрупана, още не съм пуснала поръчката.
Днес бяхме с дъщеря ми в един търговски център, модата е ужасна.

# 377
Изобщо не съм съгласна с това твърдение! Модата никога не е била по-либерална и разнообразна!

# 378
Сис, изчакай Беболина да си подбере дрехите “по последна мода” и пак ще си говорим. Joy

Прибрахме се. Супер изморена съм. Пих няма и една бира и имам чувството, че ме удари в петите.

# 379
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
клош крачоли и висока талия. въх!
не ме разбирайте погрешно, на младо, високо и слабичко всичко стои добре, но някои по новата мода изглеждаме ето така

# 380
  • София
Сисун, за модата съм напълно съгласна. В момента всичко от 30те до сега е актуално.
Аз обаче мразя да пазарувам.
На Чироз мога да предложа виртуален шопинг, белким и аз се навия да купя нещо 🤣.

# 381
Модата е супер, аз съм зарината с дрехи, обувки и чанти и се въздържам. Рокля, клин и спортен сутиен са ми от тая седмица. И карта за фитнес, което ми е най-смислената покупка.
Имам работа за дни напред и не ми стига времето.Изобщо не ми стига. Поне детето оздравя.

# 382
Ех, 13.. Много съжалявам. Нека почива е мир, а на теб изпращам силна прегръдка.
Хайде болните да се оправяте вече, аа-ма-ха!
Лъвчо е в ужасен период. Само реве и мрънка. Опитвам се да разбера какво му е, но сякаш съм малоумна и не мога да уцеля какво го тормози. Днес по едно се успокои и ми се ухили... Ей, като ревнах, не мога да се спра.
МН също страшно ме изнервя. Още не се е възстановил. Така като го слушам, ми се струва, че има възпалени лимфни възли, плюс кръвното му си играе хоро. Не ще и да чуе за доктор. Беше му паднало кръвното одеве - закучи ми се като магаре на мост, айрян нямало да пие. Бетер децата е.
Когато ми остава време и аз разглеждам сайтовете за дрехи. Решила съм да си обновя изцяло гардероба, като захвърля всички изкуственяци. В ибей също се ровя. Има доста добри попадения, но пусто му никога не мога да се справя с аукционите. Обикалят ми се магазини, но нося малкия в слинг и отгоре с яке. Поради този факт всеки път ме гледат все едно съм откраднала нещо и съм го скрила под якето.

# 383
  • Наблизо
Ох Ренко,и вие ли? Да се оправяте!

Моето кашля като магаре.Сополите са,защото станаха зелени.Честно,край няма.Сега се поуспокои,сложих му три възглавници и спи почти седнал,да видим.

За пазаруване си говорите..аз пак тоя месец голямо пазаруване,въпреки че реално нямам кок знае каква нужда.
Само тъпото колелот да не ми късаше така пантолонкте и щях да съм супер..

# 384
Добро утро!
Тази сутрин кафето е с мляко и с намигване към Добри. Нали за нея съботата е неделя.

# 385
Добро утро!
Ето нещо за слушане със сутрешното кафе ❤️
То е повече за вино, ама карай, пак ще ви го пусна 😂
https://m.youtube.com/watch?v=i6JggnEyI-E

# 386
Добро!
Някой мисли, че се е скрил
😸

Последна редакция: сб, 05 ное 2022, 09:32 от Сирос

# 387
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
благодаря, Кло, сиси.

стиснете палчета за внучето на брат ми. силно стискайте.

Последна редакция: сб, 05 ное 2022, 10:51 от st. Dobri

# 388
Кили! ❤️
Добри, стискам здраво! 🍀

# 389
Добри, всички пръсти стискам! Бог да е с тях!🍀

Общи условия

Активация на акаунт