Да се ОПЛАЧЕМ и да поспортуваме ... през ноември

• 96 261
  • 2 812
  •   1
Отговори
# 360
Моята родна- първородна имаше състезание този следобед. Нейното училище беше домакин на няколко други интернешънъл училища, плюс такива от съседни държави. Един вид, закриват сезона на крос- кънтрито, че времето вече става кофти и се "зазимяват". На нея, обаче, в нейната дисциплина й станало лошо и два пъти повърнала по трасето, причерняло й, не е финиширала дори. Явно или кръвната захар й е паднала нещо, или кръвното. Майтапи се, бе било хубаво, е последна и никой я видял. Grinning Сега е добре де, свежа като репичка и се стяга да излиза да празнуват РД на приятелка.

На мен ми дойде, боли ме корем и главЪ, и лежЪ.

# 361
  • sf
Аз наспортвам с Шериданс.
На втория етаж сме и в асансьора не съм стъпвала нито веднъж за 23 години. Плащам си чинно всички такси, но след като има длъжници с по над 500лв, няма да извадя допълнително пари за нещо, което не ползвам.

# 362
Задължена си по ЗУЕС. Ремонтите на общи части, нямат общо с използването им.
Но, ако имаш разбрани съседи, и някак им обясниш любезно защо не можеш да платиш, може и да стане неплащането. И няма как да е по 300 на апартамент, защото се изчислява процентно спрямо общите части. Да си гледат работата с тези 300 за всички.

Днес ми е хем смръцафръцано, хем заядливо, а това не ми харесва.

# 363
  • sf
Ама аз мога да платя, но не искам. 😆

# 364
Ох, и нашите на събрание, като извадят елката и почнат да смятат има или няма кворум, след това за дължимите суми....
Спи ми се, другарки. Ма верно, че днес балкона беше много натежал по едно време. Огица мернах, ама не слезе да каже едно Здрасти!

# 365
  • Наблизо
Добър ви вечер!

Бърд,мерси че питаш! Като че ли по_добре.ММ казва,че не е вдигал температура,но като е станал от съм е бил потен.
Иначе играе,яде пържени картофи,пие водя и изглежда доста по-весел от вчера.
Утре пак ще ходим на доктор,за всеки случай.Педиатърът му вчера го видя на визии и каза,че няма бронхеолит ,но да видим все пак утре .
Търти.съболезнования!
Ще чета после..че дена бях доста заета..

# 366
Пъш... преядох, а сега успешно препивам...
Днес си купих пуловерче пък, хваля се... че и още три си харесах... ама скръндзата в мен нададе вой и реших едно по едно...

# 367
Мързел, сгъни скръндзата. Утре да се поправиш.

# 368
Утре не, ама у понеделник-вторник ше тичам... Асан отдавна не се е усещал хора!

# 369
И мен започват да ме налягат такива мисли,а и желание.Сякаш виждам светлината в тунела.
Цял ден нищичко не хапна това дете,не помня друг път да е било така.Чак одеве,като вечеряхме с баща му,изяви желание за малко таратор и картофи.Беше ми странно,че нямаше нужда да се крием че ядем неща,които са неподходящи за него 🙄.И за пръв път не късаше книжките, докато ги разглеждахме.Спадна Т, благодарение на нурофена,дано се задържа цяла нощ така.

# 370
Дано оздравяват всички дечица!
Много се радвам, когато някоя от вас спомене,че нещо си е купила. Така не се чувствам толкова виновна 😂😜🤭.

# 371
Е, ами хайде, за да те зарадвам, Сиси, ще споделя, че си взех и аз мериносов пуловер тази седмица. И една кашмирена жилетка бях поръчала, ама тя не беше моята, та я върнах. Втора ръка, де. Аз съм еко-био-мио Simple Smile

# 372
Аз пък в последно време прекалявам с покупките, основно дрехи и книги. Съзнавам, че не са ми нужни, особено дрехите, но съм в някакъв период, в който много лесно се поддавам на изкушенията. В някаква постоянна въртележка на поръчки и връщания съм. Нищо не ми трябва, но чакам Черен петък.

# 373
Аз трябва да попълвам гардероба. Нужда има, желание няма. За МоЛ дружка трябва, не се намира. Он лайн ме хващат нервите. Отделно, габаритите съвсем ме отказват от пазаруване. Старчески неволи.

# 374
Ма как старчески неволи? Млади сме си ний Simple Smile

Аз желание за мол нямам, обаче онлайн пазаруването заплашва да се превърне с мания.

Общи условия

Активация на акаунт