Да се ОПЛАЧЕМ и да поспортуваме ... през ноември

• 96 282
  • 2 812
  •   1
Отговори
# 345
  • София
Малкият ми син като беше на около 2 години много обичаше да хапе кака си по дупето или краката. Където успее да стигне. Ама толкова силно хапеше, че ставаше синьо чак. Как ли не обяснявах, какво ли не правих. Няма и няма. Веднъж при поредното хапане реших да му върна същото по него. Веднага след това го попитах дали му е харесало и как се е почувствал. Е, повече не посмя да я ухапе. Може би не е било най-правилното решение, но подейства.
Обаче за самонараняване не знам какъв е начина.
Сис, ако започнеш да я целуваш след като се е ударила например? Да разбере, че трябва да е по-нежна и внимателна със себе си.

# 346
Сиси, давай й възглавница или нещо друго, което е ОК да удря след това й идва отвътре да прави като се ядоса.
Същевременно обясняваш, че като се ядосаме е по-добре да дишаме дълбоко или да броим до десет или каквото, а не да удряме, но ако ни идва да удряме, удраме ето тази конкретна възглавница например.

# 347
  • sf
Избутах на работа, сега малко в салона и започвам уикенда. Пак ще имаме събрание на входа 🥴 Трябвало да съберем по 300лв на апартамент за ремонт на асансьора. Смятам да откажа, понеже асансьор на моя етаж не спира.

# 348
Отидохме до по-далечен Лидл. И после - ама разбира се, колата не щя да запали на паркингаааа... та отворих предния капак, извадих си кабелите и зачаках на пусия.. двама добри човека ми дадоха ток. Бяха възхитени от оправянето ми с кабелите Smile Ми аз такъв подробен инструктаж получих от ММ, че... "и като са закачени на едната кола, свободните краища за нищно на света не трябва да се допират!!!!!"
Та динамо е...
Утре сутринта пак ше дебна някоя жертва за ток Persevere

# 349
Мързелот,замерихте ли все пак акумулатора?Щото на едната ни кола ,една година толкова беше умрял,че се прибрахме от морето без да изгаси двигателя Скъпия.И сметни,след близо 300 км,спря пред нас,пробва,и не запали,грам не се беше заредил.

# 350
Да, замерваха го с нещо малко с екранче. Наред си бил.

# 351
Тази супа ще стане още по-вкусна ако всички зеленчуци са печени предварително обаче. Ароматът на печени зеленчуци в супа е много хубав.

За крем супи, а и не само- винаги запичам предварително зеленчуците, стига да имам време. Уникален привкус придават. А ако имате и домашно приготвен бульон (зеленчуков или месен)- да сложите вместо вода, или поне малко, гарантирано ще изпаднете в нирвана. То в нас неслучайно всички сме луди фенове на супата. Grinning

# 352
Тринайсче, съжалявам, съболезнования. Светъл полет на душицата!
Панди, децата са толкова интуитивни и сензитивни, остави Пантичката да се води от усещанията си.
Днес ми излъскаха имиджа, прекарах си феноменално, а като се прибрах мама ревеше от болки в краката от вените. А в наше село,  в петък преди задушница се носи в църквата обреден хляб. Просфора се  нарича. Милата мама не може да докуцука до църквата. Викам, седи си дОма, аз ще накарам Недовършен да ме извози и ще я оставя. И както си бях натруфена се отразих в църквата кат розАФ облак с фусти и дантели за ужас и потрес на достолепните госпожи, които зацъкаха възмутено с език  Stuck Out Tongue Winking Eye
А на паркинга се засякох с приятелка, която ме отвлече и залюскахме едни  воТчици с калмари и други благини, та до сега.
Наредих си програмата и за утрешни кафета и вижданки. Нека ми Simple Smile

# 353
Нека ти, нека ти, Карамело. Пък и мен да беше наредила нейде.

Подхванах малко ОИ,  пък поседнах.

Икеа най - сетне ми върнаха парите, след поканата от КЗП.

# 354
  • тук и там
И аз си налях преди минута. На спорт, другарки!
ММ купил от Лидл масло с трюфели и други гурме  благини,  намалени били.Сега ще жуля вино и ще дегустирВам..

# 355
Наспорт, Кайсийче, чин-чин!
Сиросче, за теб винаги има ред и място, да си знаеш Heart
Аз се оплаквах на дружката, че ме одумваха бабите и тя ме подкокоросва -  айде сега да се върнем, аз да им снема показания и да им искам обяснение за непристойно държание в храм. Викам, докат' се разправяш с тях, аз ше се изповядам, та да шашна и отчето Joy
Ох, хванала ме е лигнята, ма отдавна не бях разпускала душицата.
Наспорт, другарки!

# 356
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
Избутах на работа, сега малко в салона и започвам уикенда. Пак ще имаме събрание на входа 🥴 Трябвало да съберем по 300лв на апартамент за ремонт на асансьора. Смятам да откажа, понеже асансьор на моя етаж не спира.

донси, спира  - не спира, асансьора е обща част и ремонта се плаща от всички. режийните за него - само от ползващите, но!
за ремонта се плаща не по 300 на апартамент, а според идеалните части.
това значи, че най-големите апартаменти плащат най-много. да си проверят ЗУЕС и да преизчислят сумите.

а защо не спира?

# 357
Кайсиике, кажи за маслото с трюфел. Кво, що го правиш?

Да призова дамите от балкона, слезте де. Не хапем 😘

Карамело, внимавай, да не се възползвам 😎 😋😘

# 358
Кайсиике, кажи за маслото с трюфел. Кво, що го правиш?

Да призова дамите от балкона, слезте де. Не хапем 😘

Карамело, внимавай, да не се възползвам 😎 😋😘
Първото болднато - сигурна ли си или хвърляш примамка? Joy
Относно втория болд, Ей, Сиросче, недей да  плашиш Кили с боси крака Stuck Out Tongue Winking Eye
Идвай, бе момиче, няя се повтарям Heart Имам и завеси за гладене, може и парогенератора да разходиш Simple Smile

# 359
УмориФ се днес, д-то ми се залепи за стола, очите изтекоха пред компа. И за разкош съм с главобол Head Band

Спорти ми се, обаче МУ ме заплашва, че от алкохола ще ни увехне спирулината, която пием под формата на хапове Joy Ще ме съсипе тоз човек, ей.

Общи условия

Активация на акаунт