Да се ОПЛАЧЕМ и да поспортуваме ... през ноември

• 96 918
  • 2 812
  •   1
Отговори
# 660
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
нямаше страсти.
както е писано в аналите на бг-мама "яви се един гущер със зелена жилетка" Wink
но модовете не спят и го изтриха Simple Smile
докладваха го май - хвала на такива бдителни люде!

като се замисля, май съм поела към страната на мечтите... Wink
ще се спра! честна пионерска.

# 661
нямаше страсти.
както е писано в аналите на бг-мама "яви се един гущер със зелена жилетка" Wink
но модовете не спят и го изтриха Simple Smile
докладваха го май - хвала на такива бдителни люде!

като се замисля, май съм поела към страната на мечтите... Wink
ще се спра! честна пионерска.
А моля, то остава и ти да изчезнеш  и съвсем ще станем като пионерска организация. Мислех още нещо да напиша и един поздрав да отправя, ама няма . Айде, в духа на темата "Наспорт " на всички, все някъде е време за спортуване.

# 662
Аз защото също не съм в час явно, може ли да обясните за Гущера.
Не ми казвайте, че и той е в немилост.
Изпускам шегата някъде...

# 663
  • Варна
...
Флорен, добре си слязла от балкона и от килъри има нужда в темата (ясно, че коректора се е намесил, ама е на място) 😃...

Шегите на коректора. Няма да го оправям, ей така го оставям.Grinning

Иначе от 4.00ч. сутринта съм килър. Морим всякакви инфекции и бактерии. Миналата седмица малкият ми беше на градина от днес е с кашлица,сопол и конюнктивит. Angry Деен е и си намираме с него работа вкъщи. Чистим, готвим, китки чоплим, каквото има за вършене, а то все си има. Simple Smile

Кой пита за домашната баклава, да идва, че ние снощи забравихме да я опитаме, така че има. Simple Smile

Ефибуш, прясно изпечения хляб винаги стопля и умилява. Поне така си мисля. Simple Smile

# 664
  • Пловдив
И аз така, ама не ми се задълбава...

# 665
Здравейте, банда! Положих неимоверни усилия да изчета изпуснатото, ама нъцки....
Надявам се, че всичко при всички е по ноемврийски есенно-меланхолично и спокойно.
Аз си потопих телесата за първи път в Червено море и, о, чудо!, направо съм очарована!
Надявам се да повторим, потретим, почетвъртим и т.н. пак там!
Близо, сравнително евтино и това, което ме очарова най-силно /след подводния свят/ е наличието на манго!
Е, то вярно, че нещата опират до сезон, ама все пак се наплющях с манго на шкембе! Кеф!
Похвалих се.
Ама работата, дето се трупаше, докато се разливах по бреговете, си ме чакаше...
Ей, няма свършване!
Оплаках се.
В тренда съм Joy

# 666
  • Euskal Herria
Еее, ама голо оплакване... как може! Че подплати го с малко снимки, де! Wink

# 667
  • Наблизо
Да ви кажа,получих си прескъпите гумени ботички,ами супер са!

Никой никъде няма да ходи!Щом мен за толкова години дръвчене и хапане по форума,все още съм тук..вие никъде няма да ходите ,ей!

# 668
Ама, Янче, аз от работа се оплаквам Joy
Залагам си левия чорап, че снимки на папки и купища хартишляци категорично не искаш! Joy

# 669
Нищо не разбирам днес Simple Smile шеги ли са, сериозно ли е.

За сметка на това ми вдигнаха нервите с началото на работния ден и продължават и хич не мога да се понасям, че го вземам навътре, а не им тегля по една от сърце и да си карам спокойно. Някои хора под напрежение имат нужда да шокат канчета...

# 670
Аз направих копитцата. Направо ми иде, да сложа сандалите Grin

# 671
  • Пловдив
Вярно? Smile аз па си поръчах сандали Blush ама за тукашния вкус са грозни Stuck Out Tongue Winking Eye и са за нелакирани копитца Joy
п.п.Зимата не ги лакирам...то и лятото рядко, де.

# 672
Аз пък си купих две пуловерчета 🤪.И турях в количката в Абаут-а 😁.Да видим,ще стигна ли и до плащането.
И се чудя да готвя ли,да не готвя ли Размразявам пилешко филе,но идея още нямам.Свеки правила лозови сарми,та може и да артиса днес

# 673
  • Пловдив
И аз реорганизирах вечерта и ще правя спагети май...кафето с дружка ми се отложи и то...лошо...Трябва да мина за кисело мляко и се изприщвам от сега. Портмонето ми отъня и съм в стрес!

# 674
Мисте, сега като се накиприм с новите сандали, ще се наложи и ний да тичаме да оправяме копитцата Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт