Да се ОПЛАЧЕМ и да поспортуваме ... през ноември

• 96 920
  • 2 812
  •   1
Отговори
# 645
  • Пловдив
Уинд, а дано! На всички го пожелавам! Money

# 646
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
що стана!

таман ми се раззелени пред очите и БАМ!
нищо де. Wink за всеки случай да декларирам готовност.

# 647
Сметката за тока ли е дошла? Smile Понеделника много красотно започва с палати, арт и възвишени чувста. И погачата слънце, освен че се стоплям от вида на прясно опечен домашен хляб, завиждам за мъжа дето знае къде се намира брашното в кухнята и за какво се ползва Hands Plus1 Моя сутринта не ми направил кафе "защото няма вода в каната" Rolling Eyes
Приятно продължаване на обиколката около слънцето, лека поддръжка на метлите и да не ви вали дъжд Nature Sparkles

# 648
Сметката за тока ли е дошла? Smile
Скрит текст:
Понеделника много красотно започва с палати, арт и възвишени чувста. И погачата слънце, освен че се стоплям от вида на прясно опечен домашен хляб, завиждам за мъжа дето знае къде се намира брашното в кухнята и за какво се ползва Hands Plus1 Моя сутринта не ми направил кафе "защото няма вода в каната" Rolling Eyes
Приятно продължаване на обиколката около слънцето, лека поддръжка на метлите и да не ви вали дъжд Nature Sparkles

не. татти писа в темата, но незабавно са го докладвали и модовете са го изтрили.
Trollface

# 649
  • София
Здравейте, другарки!

Честит понеделник. Искаме или не, той си дойде. Дано е лека седмицата и неусетно стигнем до заветния уикенд. За мен тази седмица той ще е полууикенд, но не се оплаквам, защото графикът ми осигурява почивка в други дни от седмицата.
ПоФалвам се, че събота и неделя този път бях почивка и двата дни и успях да ги посветя на детето. Purple Heart

ДобрЕ, що не вземеш да станеш един екскурзовод?! Много увлекателно разказваш!

Манджите и погачите ви не съм ги гледала. Не искам. Отказвам. Няма пък.

Снощи тъкмо се бях мушнала с половината трътка в топлото легло и се сетих, че не съм гладила белите тениски на детето за часовете по физическо.  Поне бързо се гладят.

# 650
  • София
Ко пак опущих? Още не съм доизчела от вчера, днес пак изтървах клюката.

Добриньо, много хубаво пътеписваш. Бравос.

# 651
много ми е нервно, не знам какво да правя и все глупости върша.
трети път закусвам, а сега си подготвям и обяд. Sad Sad Sad

не мога да изляза, с племенничката имам връзка само през интернет и не искам да я пропусна.

нашата изгубена душа ми харесва постовете. Wink

# 652
То пък човек да не вземе да мигне.

# 653
То пък човек да не вземе да мигне.

има решение

даже две

# 654
Желязото ми е 2, при долна граница 6...Егати желязодефицитната анемия си влача без да знам. Почвам диетата на Попай Моряка и лечение.
Спорна седмица!

# 655
За чакащите,като мен,черен петък на ИП
Скрит текст:
Започва на 18.11,ето тези уреди ще са намалени.

И моето желание го има 🥳

# 656
аз рупам спанак от сутринта Simple Smile

# 657
Бобчи, сусамов тахан, много е полезен при анемия. Можеш да го смесваш с мед, аз си слагам в овесените ядки. От малка го обичам, но много хора не могат да свикнат с вкуса му.

# 658
Съдържанието на желязо в спанака далеч не е толкова голямо, колкото се представя. Има доста по-добри хранителни източници, а има и добавки за мързеливците.

Добри, пренесе ме в миналото! Обожавам такива исторически разходки 🥰!

Искам да се скарам с доставчиците на нета,но не си вдигат телефона 😡🤬

# 659
  • Euskal Herria
Добри, чакам втората част снимки и разказ.
Аз нали чета по нощите, набързо, много неща пропускам. Трито, мито, непрочетено... По някои коментари успявам да разбера, че са се вихрили страсти.

Общи условия

Активация на акаунт