Да се ОПЛАЧЕМ и да поспортуваме ... през ноември

• 96 850
  • 2 812
  •   1
Отговори
# 810
Кой каза фрайър? Да се включвам дорде е време и без туй съм опуснала въргала, че и метлата. Ама ппне да съм по темата

# 811
Моят пот е и Фраер, но ме изкушава новият само фраер с прозорчетата и осветлението. Абе, луд на шарено се радва е моето Laughing
Ренко, може да ни пропускат, аз нямам против някой да не ме чете.
Ама, ако може да не ни трият поне.

# 812
Сичко интересно изпускам начи, ми то като си лягам в 10,30 с децата, кво очаквам... пуууу...

И пууууу и на докладващите!

# 813
Лично аз смятам, че ако някой в компания, която харесвам, се е докачил или се е почувствал обиден от мои думи, е редно да избягвам да ги повтарям в името на добрия тон, независимо толко тъпа може да ми се струва отстрещната реакция. Ако продължа целенасочено, това ще говори много за целите ми. Понякога в онлайн общуването има недоразумения и неразбории, но контекстът често издава реалните намерения.

Аз няма да си призная колко неща имам в списъка за Черния петък. Нито колко други купих преди Черния петък. Бива толкова слаб ангел, ама това моето на нищо не прилича.

# 814
  • тук и там
Похвалете сега една от онези ютии за пердета ,на пара-дето можеш да ги гладиш без да ги сваляш. Аз пердета нямам де, ама искам такава ютия.  Как се водят-да погледна в амазон, да не остна по-назад за Черния петък..
Нещо не мога да го усетя тук този Черен петък. Правят някакви намаления сайтовете от които пазарувам,ама нищо драстично, по-скоро малки намаления , ама големи реклами и гръмки заглавия..

# 815
Кайсия, само не взимай от Лидл. Не върши работа.

Btw, бързо да сваляте короните.

Търся фрайър и аз, както неотдавна споделих. Запис Joy

# 816
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
имам фрайър, но не знам как да го ползвам - вече съм си признала веднъж, няма да се повтарям.

имам 200% увеличение на заплатата за месеца, с очаквано увеличение за следващия - 300% -няма да ви казвам колко е сега, защото сте слаби математици.
само аз в темата съм с академичен бекграунд.

академичнният ми бекграунд иде от академиците у дома, а те са академици, защото непрекъснато ме атакуват с въпроси започващи с "а къде ми е....?"

много ме дразни триенето, но много ме дразнят и липсващите постове, които ми се появяват след час-два или  ден-два. Sad

не обръщайте Фнимание на балкона - всеки прави каквото може.

вдигайте чашите, сваляйте короните, вдигайте краци нагоре, сваляйте ... все ще намерите какво да свалите. Wink

# 817
Аз имам фрайър, но напоследък съм се замислила за нов.
Този на Mößbauer-Effekt ми хвана окото, така да се каже. Blush

Последна редакция: чт, 10 ное 2022, 13:11 от TuЛи

# 818
  • София
И аз изтървах, но понеже съм лелка си лягам рано 🤣.
Днес едва бутам, с спах през нощта. ММ ми прави мръсни предложения, а аз едва гледах.
Много са хубави дечицата. Догушка ми се бебче чак.

# 819
Имам си нов акумулаторееееццц... Това се оказа в края на краищата. А пари вече нямам... мрън.

Отивам си прая кафеее, че и аз едва гледам.

# 820
някои правят кафе, а някои - сарми...
сраааамммм...

# 821
Добри дан, я сам вашата тета.
Дойдох да кажа само - сърдечни поздрави на балкона Heart
В живота значение има да ти е вдигната високо главата, а не да ти е вирнат носа.
Разликата е огромна.
Пазете се, да не ви влиза дъжд в носа!

# 822
кой спомена "голата истина за група "Жигули"?
снощи я гледахме семейно. горинич се засрами по едно време и си отиде в стаята там да ис я гледа Wink
а ние с бащицата хем се смяхме през цялот време, хем накрая се разплакахме.
къде отидоха толкова години?
и как нищо освен габаритите ми не се промени, мамка му!

# 823
Карамел,това последното си го крада и ще се опитам да му измисля благозвучен гръцки превод,че да си го ползвам със здраве!

# 824
Сисче, после да ми кажеш превода,  ама с бг буквички, та дано го запомня. Старост нерадост Stuck Out Tongue Winking Eye

Общи условия

Активация на акаунт