Да се ОПЛАЧЕМ и да поспортуваме ... през ноември

• 96 855
  • 2 812
  •   1
Отговори
# 795
Двойни бележници съм нямала, но се възползвах на макс от факта, че баща ни много пътуваше в чужбина. А "едно време" това си беше доста сериозен фактор. В очите на класната, например, вдъхваше сериозен респект и как така ставаше, че винаги, когато имаше РС- тате беше я на "панаира в Мюнхен", а на "конгрес в Лондон" и все подобни. Grinning Но винаги осигурявах представител на семейството- близо 4 години по- голямата от мен сестра. Която пък, за да не й е скучно, ходеше с нейни приятелки по родителските срещи. Играеха го загрижени, много.
На баща ми казвах за РС в началото на учебната година, а после, като питаше дали скоро няма да има РС- все съвпадаха, когато наистина беше в командировки. Sunglasses И той "пращаше" сестра ми да ходи. Grinning Затворен цикъл. Joy

# 796
Тринке, в Монтана дербито е на друго ниво. Успех на Килеша!

# 797
  • София
Хигиената е много важна за общественото здраве, да знаете. Тъй.

# 798
Що ме изтриха 🤣

# 799
  • Варна
Аз призовавам властимащите да измислят и наложат някакви универсални, политкоректни названия и обръщения спрямо познати и непознати хора. Общуването става все по невъзможно и затруднено.

Жена на възраст около 50 години ми се обиди, че не била " госпожа" , а " госпожица". Друга не била " дама" , т.к. не била расла във Бъкингамския дворец. Трета не била " кака" , а " баба" и била горда от този факт. Деверът ми пък бил " батко" на 40+, а родният дядо " младеещ дядо" на 70+ години. Срещнахме вече и господин, който всъщност бил в момента " то". Simple Smile

Отивам да си взема " Еликсира- а за потентност", за да се разсея и поотпусна, че отново криво. Simple Smile

Страхотен малък мъж на Лаватера, Simple Smile

Приятен ден на всички!

# 800
Боже, заприличахме на шизофреници в тая тема! Детективски умения трябват кой какво казал, па що го изтрили. Дедукция ще практикуваме. От  това се оплаквам.  Хигиената няма нищо общо с вашето здраве!   Лав, лъвчето е супер !

# 801
От снощи уж чета, някои неща, ъъъ, са изтрити още преди да рефрешна. Уж съм тук, и пак не съм достатъчно бърза явно. Баси.

# 802
Цензура в тема за оплаквания и спорт. JoyJoyJoy

# 803
Ахахаха, от Чистотата са много съвестни, чак с водоноската са минали, случайно да не оцелее, някой зловреден бацил.
Ама еваларката на щатните им сътрудници, дет' сън не ги лови  Stuck Out Tongue Winking Eye

# 804
Цензура в тема за оплаквания и спорт. JoyJoyJoy
Ми да,щот малко се пие! То се знае , In vino veritas 🍷

# 805
Ами ще пишем за времето, ще разменяме рецепти, плетки, бродерии, чат-пат някое парфюмче. Ще си обсъждаме фурните, метлите, фраерите.
Ако някоя се престраши да се представлява на умна, може и за книги да пише. Евентуално и филми, ама по-полека.

# 806
Мьос, уцели ме прави в сърцето с фраерите. Тоооолкова се изкушавам на черният петък и с един фраер да се сдобия, а нямам място за него. Но, ако от 290 го свалят на към 200-220 няма да устоя, знам си.

# 807
  • Sofia
Оплаквам се от моя списък за черния петък - професионален сешоар, зъбен душ, кафемашина, четка за лице за масаж и почистване. Между тях едно яке и едни боти.
ММ загуби интерес на професионалния сешоар, добре че започнах с кафемашината. Само подигравателно ме попита дали искам уред за готвене. На "Искам, но няма място." се изнесе от стаята.

# 808
Запри се с тия фреари!Ся някой ще каже,че му е писнало от тях 😂
Имам коментар,който с нищо не нарушава правилата,нито си губи смисъла,а е изтрит 🤔
Моля най-вежливо,на който не му е интересно,и не се чувства на мястото си, да спре да чете/пише и да докладва.Тук последното денонощие имаше само намек за обиди, които даже последни бяха премахнати.Което ме навежда на мисълта,че на някой от авторите им,не му е бил угоден отговора/отговорите.

# 809
Бре, тез цени.
Аз съм горд притежател на кучемарков фраер, купен по препоръка на другарче за около 70 евра преди поне 2 години. Експлоатирам го безмилостно предимно за пържени картофи, пиле, крилца, мазни риби. Сега бръкнах да видя  актуалните цени, оха... ми те фраерите поскъпнали. Това е моя фраер
Напоследък така се случва, че инвестирам в зъби и деца. Замислено беше да сменя фурна, хладилник, фризер и телевизор, ама зъбите и децата били приоритет, казват. Ами действаме както е правилно, пък вселената може да ми е приготвила някоя скорошна актуализация на доходите. Stuck Out Tongue Много съм слушала.

Последна редакция: ср, 09 ное 2022, 14:22 от Mößbauer-Effekt

Общи условия

Активация на акаунт