Да се ОПЛАЧЕМ и да поспортуваме ... през ноември

• 96 888
  • 2 812
  •   1
Отговори
# 780
  • тук и там
Добро утро! Днес съм по-добре, ще живея явно.
Хубав ден на всички!

Последна редакция: ср, 09 ное 2022, 09:07 от Кайсия

# 781
Пий си кафето, Мисти.
Сирос да се Яви, за да си сверя часовника...

# 782
  • София
Утре имам хепънинг (както се казва по модерно му). По случая наизвадих рокли, поли и сака и мога да кажа, че положението е драматично. Само ботушите ми стават и то с уговорката, че леко ми стягат на прасеца, но е пренебрежимо. Последните години трупам от кръста надолу много гадно.
Отивам да спортувам, че се депресирах. Ще закъснея за работа, добре, че нямам точен час.

# 783
Явявам сЪ.

Бър, пак си добре, щом ти стават ботушите. Аз не можах да си намеря ботите. И сега, да поръчвам ли нови, да не поръчвам ли, ще си намеря ли старите....

# 784
  • тук и там
С Ковид съм. Ей сега направих в къщи тест-от тези в аптеката дето ги продават, и цъфнаха две чертички.
Ще звъня на ЛЛ по-късно, да каже какво следва.

# 785
  • София
Ем честито! Дано да си минала пика и да минава вече. Аман с тези болести!

# 786
  • София
Добро утро!

Пак ли е минавал моп викате? Бачковски не спи ли поне нощем?

Точно в темата на разговор съм 5ази сутрин. Досега дребната ми къса нервите, че се мотае и не сяда да пише домашни. "Чакай" ми казва. Накрая седна. Написа една страница думи по английски и казва "готово, другото го написах снощи след училище". Ами похвално, ама защо не ми каза по-рано, а ми пили нервичките два часа. 🤦

MyKi-то й се е бъгясало нещо и от вчера постоянно ми изпраща SOS без дори да й е на ръката. И без друго се чудех днес в почивния ден кое по-напред да свърша, а сега и часовникът на ремонт ще трябва да нося.

Кайсия, бързо и леко да минава гадта!

Оф, не мога вече. Котката унищожи един стикер, който щерката от два дни е възприела като най-важната си вещ. Покрих останките, но тръпна в очакване какво следва когато Пантата го потърси. 🥴😄

# 787
  • тук и там
Трети-четвърти ден ми е днес, още не съм изгубила обоняние даже..Вчера накарах ММ да купи един тест, щото миналата година по същото време пак го карах и бях със същите симптоми. Ту ми е добре, ту не ми е добре. Аха да кажа,че нищо ми няма и съм на оправяне и пак ми стане  лошо. Пък и само Ковид ме кара да откажа спорта, друг вирус не ми е повлиявал така-та ми светна лампичката..Stuck Out Tongue Winking Eye

# 788
Добро утро, фръцли Heart
Няма да ви казвам до колко часа кълвах цифри снощи. И днес продължавам.

Кайсийка, да минава бързо и без последици. Не е задължително да изгубиш обоняние. В къщи никой не изгуби от трима болни.

Сиросче, ма кви са тия въпроси. Естествено, че ще поръчваш нови. Другите ако се появят, си е чист бонус.

Ренко, с втори парогенератор Филипс съм. Не ме питай за модел, на него пише сто неща, но не виждам модела (синьо-зелен е Joy). Сам се изключва и има функция за самопочистване. Не е от най-евтините, нито от най-скъпите - нещо по средата беше. Единствената ми драма е почистването на контейнера за вода, защото без бой си признавам, че ме мързи да изхвърлям водата след всяко гладене и може да зеленяса. Иначе съм доволна как глади, не нагласяш градуси и степени, сам се ориентира.

Айде, бягам обратно при гадните цифри.

# 789
Благодаря ви за предложенията!Ще поразгледам да се ориентирам.

Последна редакция: ср, 09 ное 2022, 12:51 от Ренко

# 790
Оплаквам се, че благоверния е в серия командировки и взе да ми идва до гуша да го няма. Вярно е, че децата са големи и оправни, ежедневието подредено и гладко, работата и ангажиментите ми запълват времето, но не ми е хубаво като го няма, изобщо.

Последна редакция: ср, 09 ное 2022, 12:07 от Не се сърди, човече

# 791
Хайде,да ви поразсея,че верно сякаш си припомняме градинските изпълнения.
Та,до прането не стигнах.Но човекът започна да рови в шкафа с уредите.Изкара гофретника,който стои в кутия,заедно с едното стиропорено уплътнение.Мъкнеше я къде ли не,ползваше да столче и повдигачка,докато не го остави на дивана.Отвори кутията,и със замах я изсипа.Разхвърчаха се стиропорени топчета,които започна да слага в гофретника.Явно реши,че ще прави гофрета 🤦🏻‍♀️.И това на току що изчистеното.Явно вече не трябва да го броя за болен,въпреки къртещата кашлица.

Последна редакция: ср, 09 ное 2022, 12:51 от Ренко

# 792
  • тук и там
Оф, обадиха се да отидем да вземем каката от училище-вдигнала температура.Аз до тази сутрин не знаех  че съм с Ковид и ги пратих на училище, още повече че нямаха симптоми.Сега чакам и малкото да цъфне..Почвам да звъня на педиатърката пък сега..

# 793
Бабче, явявам се на пост веднага. Щом е за топлене на души и разведряване на обстановката, пускам веднага бебешка усмивка.

Кайсия, бързо да се оправяш. Иначе за обоняние и вкус, не сме го губили ние и двата пъти, когато го карахме.

Мъжо скорпионски има рд тези дни. Заръчал ми е торта да му правя като миналата година. Само като се сетя каква хамалогия е и ми се приревава.

Последна редакция: ср, 09 ное 2022, 13:36 от Лаватера

# 794
Ренко, да взема да те използвам за външна памет, защото моята вътрешна тотално дава фира Joy
Шефчето явно вече е съвсем себе си, радвам се, че е добре.

Лав Heart

Общи условия

Активация на акаунт