Да се ОПЛАЧЕМ и да поспортуваме ... през ноември

• 96 890
  • 2 812
  •   1
Отговори
# 765
Сисунче,сестро. 😁 И аз съм с 5,93 диплома,но каква полза от нея?! Това казвам и на приятелки,като се ядосват за слаби оценки. Ще видим аз как ще реагирам след още някоя и друга година. 😆
Споко, когато си хубав животът е по-благосклонен.
Цял ден не съм спряла да обикалям по задачи и да работя. Сега готвя и сядам да побачкам малко
Който спорти наспорт. За мен чай листа коприва мммммм кеф 😁😁
Лавче, и аз искам петстъпкова вечерна рутина като корейките, ама не ми е на дневен ред сега.

# 766
  • София
Вижте ся, Фило нещо ни обяснява, ма какво?Аз ще живея двеста-триста години и тогава ще реша дали да мра. И ще ме кремират или ще си даря органите. Това защото съм отличник в училище, в университета и имам докторска степен. Имам допълнителни бонус животи. Сега, като си сложа и втори Ковид бустер, ще съм като катедрала. Стара, ма солидна.

# 767
Ютията ми в крайна сметка не била развалена.Работела си,но понеже е на години, уплътненията са заминали,и не може да се глади с пара.Демек,да търся друга.Бърд,ти ли хвалеше някой парогенератор?Кажи кой,да разгледам и дебна как ще се движи по черните петъци.
Сготвих света днес.Два дни почивам,и в петък пак слагам шапката на шеф-готвача.

# 768
  • София
Сиросче благодаря.

Как кутия Фило, знаиш кви джиджани урни има. 😔

# 769
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
навремето любимия ми купи такова тефалче.
https://magprom.net/iutii/iutiia-s-paroghienierator-tefal-sv5030-2200w

добре си работеше, ама аз съм ламер врачански и го потроших.
не знам защо нещата, които не харесвам много бързо се чупят Wink

# 770
Ооо, Бобч, по корейски и аз имам мераци, ма минимум след 3г. виждам да се случат нещата. 😁
ММ не е бил отличник никога, даже ми е разказвал, че е бил гаменчето на класа, което винаги е разваляло дисциплината. Да, ама е оправен, дебелокож и когато се изисква, страшно дисциплиниран. От двама ни, той е този, който до момента е постигнал повече. Язък за 6-ците, като съм плаха, леко смотана и не отстояваща себе си.
Губят ми се постове. Връщам се да видя какво съм изпуснала.

# 771
  • Fairbanks, Alaska
Ули, ако знаеш език, не бих те нарекла прецакана.
Аз исках езикова след 7 клас, нашите отсъдиха, че от мен нищо не става, а щях да вляза с резултат от олимпиада или щеше да  помогне, не помня вече.
За мен баща ми от 15-тата ми година отсече, че от мен човек няма да стане. Причината беше едно съвсем тъпо недоразумение. Също така, от време на време повтаряше, че когато стана на 18, ще изтегля всички спестявания, които са събирали с майка ми за мен и ще ги профукам за щяло и нещяло. Като се върнеше почерпен, ако са му пълнили главата с щуротии, пък все казваше, че един ден ще ровя в кофите за боклук. Обаче не успя да ми се наложи по отношение на работата. Избягах от старата работа и ето вече 2 години въртя геврека по пътищата на Европа.

# 772
Ооо, Бобч, по корейски и аз имам мераци, ма минимум след 3г. виждам да се случат нещата. 😁
ММ не е бил отличник никога, даже ми е разказвал, че е бил гаменчето на класа, което винаги е разваляло дисциплината. Да, ама е оправен, дебелокож и когато се изисква, страшно дисциплиниран. От двама ни, той е този, който до момента е постигнал повече. Язък за 6-ците, като съм плаха, леко смотана и не отстояваща себе си.
Губят ми се постове. Връщам се да видя какво съм изпуснала.
Песимист си. Още пролетта ще се клепаш като луда. Няма страшно, ако имате безсънни нощи кака ти Феянасъня е тука. И детето спи а ти се мажеш ли мажеш

# 773
От много години ги няма, но болката от някои неща си стои. Дори не мога да задълбая в това с терапевтката, не става. Та, тук сме много сестри по съдба, разбирате ме, и един брат Simple Smile

# 774
  • USA
Ко пак станА?
ФсичкУто проблем идва от малко пийнье, затуй ви казвам Наспорт!

Последна редакция: нд, 13 ное 2022, 16:43 от SkyBlue

# 775
кО пА станА?
Човек да не ходи да замаже белите корени, ей!

Между другото, и на вълнА парогенераторна ютия съм.
Хайде- вие сте с акълите, давайте. Hug

# 776
С най-прост модел парогенератор на Филипс съм. Трябваха ми само функции за самоизключване и самопочистване. Глади като змей и мога само да го хваля.

# 777
  • Наблизо
Не мога да ви стигна…

И мен ми се караха за оценки,защото в семейството имахме добър по всеки предмет и имаше кой да ми обяснява.И сега как може да имам четворка по математика???
Все най-добрата,все първа и станах стресиран човек,който се страхува,че не може да контролира живота си.
Супер.
А да и С мнайсе дипломи за висше,отново не работя по специалност.

# 778
  • sf
Аз не се карам за оценки. И за дребни пакости не се карам. Искам децата ми да се чувстват щастливи и в хармония със себе си.
Не разбрах как стана от мухата слон, ама понякога имам чувството, че сме детска градина!

# 779
Морген от мен!
Колкото можах да схвана от последните постове,само един път баща ми ме смота, щото имах две единици в един ден за подсказване😄!За други оценки -не!ВиШО не можах да уча, щото и двете години, когато кандидатствах, бала беше много висок и ...дотам!
Единственото, което ме е яд,че 1989 г.имах възможност да уча за програмист,но бившият не ме пусна!😄
Но каквото такова!
Вече няма за кога! Само да има хубави книги,ми е достатъчно!
ТиЛи,на 19 г,се учих да вървя с 5 санта токчета за абитуриентския си бал!😄Добре че бяхме на първия етаж!😄
Отивам да се кипря за тръстика!
Хубав ден да имате!

Общи условия

Активация на акаунт