Да се ОПЛАЧЕМ и да поспортуваме ... през ноември

• 96 892
  • 2 812
  •   1
Отговори
# 750
Пуснах робота и дребната се сети ,че е гладна. Така яде ,че сега и върху него има трохи 🤦. Да не говорим,че се опитва да го храни 😂

# 751
  • Пловдив
Тили, все си мисля, че тия остриета бих ги "преглътнала"...колкото и да са Blush  Ама то така сме устроени...все да искаме това, дето няма как да стигнем Wink

Сипах от новото вино дет зетя го прави...ми не е кат на свекър ми, а и като го донесем тук си сменя вкуса Thinking

13сче, де си душо?

# 752
  • София
И на мен за оценки не са ми се карали. Аз също не й се карам на Пантата, убедила съм се многократно, че оценката не винаги отразява действителните знания на ученика. От нея искам да положи усилия да научи учебния материал. Карам й се когато се скатава от учене. Засега има предимно 6-ци, но за част от тях си мисля, че учителката й е дала от себе си.
Тя обаче се самобичува при оценка под 6. Много е взискателна към себе си. Изкара ли 5 или не дай Боже 4, си втълпява, че е тъпа и сериозно се разстройва.
Аз също реагирах така като ученичка, но за разлика от нея имах и оценки 2 и 3. Не са ми се карали вкъщи, но аз  преживявах ниските оценки като провал.

В крайна сметка завърших и училище, и университета с почти пълни 6-ци, но файда няма. Не работя по нито една от двете ми специалности , защото когато завърших унито и си търсех работа по специалностите, навсякъде искаха опит. "Любимото" ми противоречие - хем да е млад служител, хем с опит. Ами нЕма. Принудих се да започна каквато работа намеря, за да изкарвам някакъв доход все пак. Така се търкулнаха годините и вече дори не ми се започва по специалността, защото са се променили много неща, които те първа ще трябва да уча, а подобен стрес не искам да си причинявам. Нямам амбиции за професионална кариера - работя , за да оцеляваме. А и харесвам сегашната си работа.

# 753
Мисте, аз не се оплаквам! Sunglasses

Ама то така сме устроени...все да искаме това, дето няма как да стигнем Wink

Тук си абсолютно права. Hug

Живо си го представих малкото Сисунче. Heart Eyes

# 754
Само за Мид
Скрит текст:

Аз учих на дърти години, на младите 5.45 не ми стигна, да влезна. Висшето не ме научи на нищо. Бях го минала в средното, после в работата. Та учих, щото се налага, професията отдавна си я бях взела у без висшето.

# 755
  • София
Писах, писах и ми го няма постът. Забравила съм да ги публикувам ли Stuck Out Tongue Winking Eye, измели са ме ли? Все тая.
Оценките са моментен отпечатък на знанията, или на способностите да се вземе даден изпит по даден начин. Нищо повече.

# 756
Никога не са ми се карали за оценки, напротив.
Само дето голяма работа, че с пълно шеС завърших, сега като гледам колко нищо не е останало от тия загубени 12 години ( че по мое време само в езиковите учехме по 12 години), сега всички са прецакани.

# 757
Ули, ако знаеш език, не бих те нарекла прецакана.
Аз исках езикова след 7 клас, нашите отсъдиха, че от мен нищо не става, а щях да вляза с резултат от олимпиада или щеше да  помогне, не помня вече.

# 758
СетИх се какво имах да ви думам следобедно.
У ФранцияТа тиЙнката се сдоби с първите си официални обувки на ток. Дебел е токът, не е стилето, но е ток.
Предстои й хубав повод след 10- ина дни, на който ще е официално облечена (малка зелена рокля Grinning) и респективно- обущата трябва да са подходящи. Сега по акъл на родителката си от два дни ги разтъпква, по- скоро- учи се да ходи с тях, а за мен акцентът е да не изглежда нелепо. Grinning Та сега много важно върви- трак, трак, трак с токовете (и с долнище на анцуг Joy). На мен лека- полека ми се пробива дупка в главата, не искам да ги мисля съседите под нас Confused

# 759
Сиросче, права си, нестабилната основа на езика, която имах от там, е единственото полезно за мен нещо
Реално езикът го научих след това, но не мога да отрека, че без гимназията щеше да е по-трудно.

Много мъчно ми стана като прочетох за родителите ти, прегръщам те Kissing Heart

# 760
Ох, бе, хора Smile
Не съм толкова зла, колкото прозвуча.
Ядосването ми е основно за това,че от бързане и недоглеждане допуска тъпи и изчислителни грешки, например 180*2= 460 както писах преди.
За протокола - 4-ти клас е.

# 761
Кофти е това с бързането.
Специално на сина, който на моменти е доста припрян, много време ми отне да му обясня, че няма смисъл да е първи, ако има допуснати грешки от бързане. Ако пък е свършил и има още време- да се върне и да порвери какво е написал. Може би едва миналата година схвана за какво говоря и като цяло, стига да има възможност, се връща  и проверява. Миналата седмица така си открил грешка за много точки в поредния тест по математика.

# 762
  • France
Така е, Тили Hug После в гимназията, ако знаеш какъв либертинаж беше Joy Но така и си останах с едно усещане към учебния материал - че ми е враг и трябва да се боря с него. А всъщност съм много любопитна и ученолюбива, но нещо беше прекършено още в самото начало. Confused И какво? От всички отлични оценки най-много съм се радвала на 3+ дето я изкарах по съпромат. И да приема, че съм хванала 3ката по някакво чудо, този плюс от къде идва? До ден днешен съм убедена, че професорът е сбъркал някъде, докато ми смята точките Joy

# 763
Аз съм имала лош 1 с червено в бележника, за подсказване и 7 с черно, защото реших задача от непредаден материал, което беше равно на три шестици  в дневника и една единствена двойка по химия. И кво? Много важно.

# 764
  • France
Мда, и накрая всички ще отидем в една дървена кутия на 2 метра под земята.

Общи условия

Активация на акаунт