Да помогнем на Дари - SMS на 1365 (Mtel и Globul)

• 37 640
  • 774
  •   1
Отговори
# 555
  • БГ
гласувах, радвам се 4е спе4ели детенце Praynigто   bouquet

# 556
И ние гласувахме,страшно се радвам,че спечели детенце!!!

# 557
Спечели ли наистина, скъсахме се да гласуваме цялото семейство и в 20.55 сигнала на телевизията ни изключи #Cussing out

# 558
  • 7800
Сега ни остава да пожелаем на малкия сладур успешна операция и дано да вижда само хубави неща през целия си живот.

А за Дари: 1365

Последна редакция: ср, 27 дек 2006, 21:51 от skali4ka

# 559
# 560
Направо се разплаках. Миличките дечица... Дано всичко мине успешно и за двете деца.

# 561
  • София
Изпратихме смс-и за Дари. Бог върши чудеса и аз вярвам, че тя ще бъде в тия 25% които оздравяват от коварната болест!

# 562
Момичета, много се радвам Heart Eyes
А сити нали уж бяха подготвили някаква изненада, каква беше? Rolling Eyes

# 563
Ура!Ура!Ура!

# 564
Браво момичета   bouquet Мога само да ви поздравя за усилията който вложихте и дано всичко завърши с щастлив край   Peace И аз изпратих смс и найстина вярвам че Дари ще има шанс да живее  Praynig
Много се радвам и за Божидар,дано всичко мине добре и да прогледне детето  Praynig

# 565
Не можах да гледам, тъй че не съм гласувала.
Браво на Вас!!!
Радвам се, че ще има номер за Дарето.
Давам го на всичките си близки.
Убедена съм, че ще се съберат достатъчно средства, по-бързо ще стане.
Момичета, така май стана по-добре: И за операцията на невиждащото детенце ще има, и за Дарето ще има.
 smile3501

# 566
  • На тавана. С Карлсон и Дребосъчетата.
Много се радвам за малкия Божидар - гласувахме и ние на поразия снощи! Laughing Laughing Laughing

Започвам да разпращам и аз СМС номера за Дари на всички...

# 567
Гласувахме и за Дари и за Божидар! Peace Момичета, погледнете и тази тема- http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=152905.new#new

# 568
  • София
И аз много се радвам за Божидар. Дано се съберат и парите за Дарито  Praynig Пратих и аз смс-и. Но за жалост не мога да помогна с много  Sad Все пак се надявам, че капка по капка вир става...

# 569
  • София
Някой разбра ли колко време е валиден номера за гласуване за Дарина? Ще мога да гласувам днес, но да не се окаже, че е само за по време на предаването вчера  newsm78

Общи условия

Активация на акаунт