Звездни компромати - Ноември'22

• 261 701
  • 2 452
  •   1
Отговори
# 2 220
Аз за първи път чух за Баленсиага в книгата на Ремарк 'Живот назаем' , тя нали си взе рокля Баленсиага, решавайки да живее за последно, преди да умре... Спомням си тогава, като момиче бях, колко се впечатлих. Какъв регрес от тогава,  когато е писана книгата до днес...

# 2 221
Е**хти откачената, гадна изродка! 😵
Колко е смела, нестандартна, изкуството не признава граници...!
Профилът й в коя мрежа е? Коя мрежа допуска тези гадости?!

Ужас, тая стилистка е на някакви сериозни, но много долнопробни ГМО гъби.

То само по погледа ѝ и снимките се вижда, че не е на центъра.

Последна редакция: вт, 29 ное 2022, 20:57 от alethea

# 2 222
Абе и тези дето канят деца в стаята си не им е много чиста работата.
Затова неговото име не фигурира в нито един изтекъл документ, тефтер и тн на Епстийн за разлика от имена като Джордж Буш, и компания, които не са обявили в ефир, че ще ходят на острова му и в самолета ще има и непълнолетни, нали?

Последна редакция: вт, 29 ное 2022, 20:56 от daizy_g

# 2 223
Сега да подпукат и Инстаграм, които трият на поразия съдържание, но тази психопатка са я толерирали, въпреки че нарушава всичките им правила.

# 2 224
Дейзи, какво значи "нормализиране на педофилията". Аз не мога да повярвам какви неща видях и прочетох в тази тема днес. Това е някакъв абсурд, защо на някой може да му хрумне да прави подобни снимки?!?! Аз ли съм прекалено наивна, какво се случва в този свят?!? Думи нямам.
Диана какво каза, нищо и половина. Драма отвсякъде. А най-мразя да се драматизира с такива сериозни теми...
Кога пуснаха The crown, кога излезе целия сезон. Аз от половин година го чакам и пак го изпуснах Joy

# 2 225
Прочети документите, които са на снимките и ще разбереш. Това е документ чрез който съдът е постановил, че деца могат да бъдат снимани без дрехи в името на изкуството. Затова говоря. Бавно и полека се правят тези неща! 🤬

# 2 226
Блажко, Нойзи и Банда Банда, която си разхожда обувките Диор... С нашите данъци се случва този цирк по БНТ.
И аз не ги търпя и тримата.

Хора, дайте някоя снимка или нещо друго за известни лица, че това с баленсиага и педофилите вече ми дойде ту мъч.. всеки си има мнение ок, хайде да не спамим 20страници…

# 2 227
  • Glasgow
Аз ли грешно разбрах, че този документ описва, че първата поправка НЕ може да се използва когато са намесени деца 🤔

# 2 228
  • Deutschland/HE
Дейзи, според дъщеря ми това било фейк профил и тази жена не е работила за Баленсиага от 2019г. Тя е потресена от сегашната им реклама.

# 2 229
Какъв фейк профил? Документа е на официалните снимки на Белсиага. Отгоре е сложена чанта. Този документ има педофлски конотации отвсякъде и небрежно сложен на реклама на Баленсиага.

# 2 230
Прочети документите, които са на снимките и ще разбереш. Това е документ чрез който съдът е постановил, че деца могат да бъдат снимани без дрехи в името на изкуството. Затова говоря. Бавно и полека се правят тези неща! 🤬
Как да се изразя. Аз го разбрах, но не го проумявам. Деца  за бога, деца. Това е ужасно.
И на мен ми се гледат интересни снимки, но това не е спам, а нещата от живота за огромно съжаление.

# 2 231
И на мен ми се гледат интересни снимки, но това не е спам, а нещата от живота за огромно съжаление.
И като коментираме 20страници какво променяме, с какво допринасяме нещата да са различни?

# 2 232
Благой Георгиев и Нойзи са в момента  по БНТ, коментират предстоящия мач.
Много ми е противен Нойзи.аз не знам Мария какво намери в този търтей,че чак се ожениха

# 2 233
Ариана Гранде със съпруга си
Скрит текст:

Нямах си и идея, че е омъжена. И то от миналата година.

# 2 234
И като коментираме 20страници какво променяме, с какво допринасяме нещата да са различни?
А ми даваме си сметка колко са сериозни нещата. Но да не го превръщаме в спор, ако е чудобно (;
Аз не мога да откъсна очи от зъбите на Благо

Общи условия

Активация на акаунт