Звездни компромати - Ноември'22

• 261 595
  • 2 452
  •   1
Отговори
# 2 370
Вергов имаше един период, в който отношенията му с дъщеря му бяха много изопнати. Склонна съм да вярвам, че споменаването на името на Марков е за да се отклони вниманието от Вергов в момента. Според мен и двамата са склонни към по-грубо отношение, но рано или късно вратите пред Диана ще започнат да се затварят и ще забравим за нея и голямат й кариера, която пожертвала заради единия....

# 2 371
  • Sofia
Благой Г.
Скрит текст:

На мен ми прилича на Стефчо Галкин.
И на Филип Киркоров го бяха оприличили във фб 🤣

# 2 372
Съпругата на Благо искала 3 деца- момчета. Това момиче знае ли с кого си има работа?!😄

# 2 373
Благой, прилича на козел, теглен от въжета за рогата. Така му се е разтегнало лицето.

# 2 374
Обядът на сем.Батинкови 😲
Разгадах коматите франзела топнати да оберат мазньоча от тавата,но това пърженото рошавo какво е 🤔 ?
Скрит текст:
Ама тия карикатури продължават ли да се резилят?!
Вие не разбирате дълбоката философия на пльоснатата тава с мазно съдържание насред масата - понеже семейство Батинкови са хем съвременни хай персони, които ядат изтънчени аспержи, хем залците леб в тавата ги връщат към корените на прародителите им, когато всички са кусали надробена попара от една паница на синията...
По един батинковски аристократичен начин, хармонично съчетават настоящето с миналото, с българските традиции.

# 2 375
  • Sofia
‘Щот не са си дОма и да не отиде зян мазнинката са топнали лебеца...
Подозирам,че не само за папането при Нусрет са отишли у съседите,а май и за лека трансформацийка в някоя от турските клиники 🤔

Нора Шопова е родила днес момченце 🍀
Скрит текст:

Последна редакция: ср, 30 ное 2022, 19:28 от Doli

# 2 376
  • Glasgow
При Нусрет водата в пластмаса ли е🤔 и по квартални дори в България забелязвам, че са минали на стъкло.

# 2 377
Относно Д. Димитрова

Тогава четях темите.
Такъв спомен ми се върти.
но извинете за жаргона.. "Сетила се Мара да се побара"... След....
Me too По български.

Последна редакция: ср, 30 ное 2022, 19:56 от *Биле омайно

# 2 378
Вергов ми направи впечатление в "Капките" как непрекъснато коментираше жените. "Много си секси така", "Това деколте мното добре ти очертава гърдите", "Така като танцуваше и си представях как би ми танцувала само на мен", "Караш ме на изтръпвам като те гледам в тази къса пола" и неща от този сорт. Преминаваше границата определено и виждах как някои жени се чувстваха неудобно.

Последна редакция: ср, 30 ное 2022, 19:39 от daizy_g

# 2 379
Забравих да допълня, че Д. Д.  споменава, че мъжът е разведен.
А Вергов е разведен.
Марков не е. Живеят си а Албена всеки в неговата си орбита, но под един покрив.

# 2 380
От Капките и аз останах с впечатление, че е нервак и доста арогантен.
Не знам той ли е или не е той побойникът, но Диана влюбена в Емил Марков... много ми е трудно да си я представя. 🤔

Последна редакция: ср, 30 ное 2022, 19:57 от Tess d`Urberville

# 2 381
А на мен Вергов ми прилича на някой, влюбен в себе си и алкохола едновременно. Забелязала съм, че такива типове обичат на жените покрай тях да им е некомфортно, да ги притесняват с високомерие и брутални изказвания. Като покойният Иван Ласкин включително. Кой с култ към дъщеря си, кой към жена си, но останалите жени все едно са им виновни за нещо.

# 2 382
Не. Вергов не е алкохолик.
Алкохолик никога няма да кара колело всеки ден по определен от него си маршрут.
Сега всеки вдига чашката, важна е мярката.

# 2 383
А само аз ли свързвам Вергов със слухове, че  е бил гей? Само това съм чувала за него, а дали е вярно вече не знам.

# 2 384
Не е ли малко незаконно, да се споменава име на актьор, по недоказано и неизречено обвинение поименно?
Знаете че жълтурите четат бг-мамма. Утре всички вестници ще са с тази новина на първа страница.
Нека, който е казал А, да каже и Б.
Да не обвиняваме по догадки.

Общи условия

Активация на акаунт