Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (тема 128 - ноември 2022)

• 101 746
  • 1 483
  •   1
Отговори
# 1 005
  • Тук и там
Дали има обявени някъде печелившите от първо теглене на кк и Кауфланд?
Все още няма, би трябвало вчера да са изтеглили.

# 1 006
Фотокнигите с какъв куриер пристигат?

# 1 007
Пристигна и моята фото книга от Saal digital.... Найстина е уникална... Ако някой още се колебае да действа няма да съжелявате. 21на 21 е моята.
Питах преди няколко дни ,но никой не отговори,колко е доставката?

# 1 008
  • София
Пристигна и моята фото книга от Saal digital.... Найстина е уникална... Ако някой още се колебае да действа няма да съжелявате. 21на 21 е моята.
Да действаме, ама вече не дават ваучери. 😃
Одеалото наистина е много хубаво, ще взема да се разходя до Ремедиум да се пробвам. Обаче защо не участват всичките им аптеки?
На мен днес ми излезе реклама в ИГ и успях да взема ваучер за книгата. Сега остава да избера снимки. Grinning

# 1 009
  • Пловдив
Чета си аз темичката, че не бях влизала отдавна и много за четене се събрало. Мрънкат хората, че нямат обаждане от Дюрасел и че Пеневата чета се вихри там. Решавам даго видя пък тоя списък и...ами и мен ме има за пъзел. Изтеглили са ме преди няколко дни, но понеже вече нищо не печеля, даже съм забравила, че съм направила регистрация. И аз нямам обаждане от Дюрасел.

# 1 010
От Германия ги пращат с DHL. Тук в България ги разнасят със Спиди. Доставката е 10.40 плаща се предварително с карта обаче..

yovanka- уж и в инстаграм имало пробвай от там да си дръпнеш код.

# 1 011
  • София
От Германия ги пращат с DHL. Тук в България ги разнасят със Спиди. Доставката е 10.40 плаща се предварително с карта обаче..

yovanka- уж и в инстаграм имало пробвай от там да си дръпнеш код.
Рових в тяхната страница, ама няма. Ще чакам да ми излезе реклама, явно така става. 😃

# 1 012
  • Пловдив
КК пак се скръндзят за мултикукъра Sob
Ще взема, да го спомена в писмото до Белобрадия на децата Joy

# 1 013
  • Варна, Пловдив
Досега игнорирах този фото книга, но се заинтригувах. Как мога да взима код, във фейсбук страницата нищо не излиза. Имаше линк, но преди доста страници и сега не мога да го намеря.

# 1 014
Досега игнорирах този фото книга, но се заинтригувах. Как мога да взима код, във фейсбук страницата нищо не излиза. Имаше линк, но преди доста страници и сега не мога да го намеря.

На 69та страница в миналата тема беше ако не се лъжа

# 1 015
Искат ли бележка на каменица

# 1 016
Юхууу, имам имейл, че печеля уред по избор от играта на ДМ и Соникеър, най-накрая желана от мен награда. Много съм щастлива. Сигурно ще избера пресата за коса. Някой има ли мнение и отзив за нея Филипс 5000 Series Преса за коса BHS520/00 ( може и на ЛС).
Пак да си задам въпроса, има ли смисъл в Куинс да се участва с повече бележки, след като си достигнал над 10 лв и как отчита участията, като е с натрупване сумата? Simple Smile

# 1 017
Точно се навих и аз за фото книгата и то ваучерите свършили. 😂
Щях да играя в Дюрасел, но щом писахте, че родата печелят и се отказах. Те са няколко човека, наградите малко и всичко са обрали, е нямам стимул така. Има по-евтини батерии, а аз в момента вземам количество, заради играчките с батерии на детето, така че на каса предпочитам изгодното.
Играя от около 2 години активно и да ви питам 7days правят ли игри? Като че ли не съм срещала, а техните кроасани са ми любими.

# 1 018
  • София
Къде в София могат да се вземат Коледните чаши от Кока Кола и до кога е срока. Събрахме вече три капачки с чаши и да знам къде да ги търся.

# 1 019
да ви питам 7days правят ли игри? Като че ли не съм срещала, а техните кроасани са ми любими.
Октомври имаха съвместно с орео (ако не се лъжа) за определена сума се търкаше скреч карта, но беше само за определени обекти и никой с нищо не се похвали. Аз също ги купувам и бих се радвала, ако имат някаква игра.
В Кауфланд освен орехите, имат ли някаква игра (нещо, което е само за Кауфланд)?

Общи условия

Активация на акаунт