Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (тема 128 - ноември 2022)

• 101 108
  • 1 483
  •   1
Отговори
# 1 470
  • Пловдив
От 350 Пингвинчета мен и моя мъж ни няма...а какво остава за награди, които са 30 на брой...няма начин да спечелиш, освен ако не си с невероятен късмет Simple Smile А какво стана с Колгейт, само там чакам.

# 1 471
Все по-трудно става печеленето на награди, дори когато са много на брой. Много хора играят, като добавим и тези с манипулациите, които са абонирани за големите награди, участието става безмислено. И без това играя с продукти, които ползвам, но се губи удоволствието. Пък и няма надежда лакомите да се заситят и да се откажат.

Последна редакция: ср, 30 ное 2022, 21:28 от Maksimix

# 1 472
И аз съм доволна от Виденов. Не съм участвала в играта.

# 1 473
От 350 Пингвинчета мен и моя мъж ни няма...а какво остава за награди, които са 30 на брой...няма начин да спечелиш, освен ако не си с невероятен късмет Simple Smile А какво стана с Колгейт, само там чакам.
Съгласна съм , играхме с мъжа ми за пингвинче за детето , но ... Здраве да е ! Който има повече от едно , да си ги готви за Коледа 😁

# 1 474
Хмм току що се открих в едно стори в ИГ,че съм спечелила. Не съм тагната и кой знае на колко още не съм видяла,защото рядко гледам и търся печелившите. Та съвет-гледайте и следете сторитата!
Хайде дано новият месец ми тръгне добре. 🥰 Много се надявам на някой коледен календар,но не искат и не искат да ме теглят! 😅

# 1 475
Пазарувахме одеве в Кф, та се включвам в няколко игри - Куинс, престиж вече 4:0, орехите теглих скреч - опитай пак, в кк играта им се включих също.  Трябваше да взимаме и бонбони, ама освен фереро не се сетих за друга игра и взехме други, че в последния ден не знам дали щяха да ми одобрят бележката, каквито са бързи.

От кк утре ще ми дойде пуфа(София, еконт).

За Виденов съм без коментар вече, повече от тях нищо няма да взема.
Скрит текст:
Принципно имаме техни мебели, но такова чудо до сега не е било. Взехме един скрин миналата седмица, ужасно занижено качество, зле пресовани тънки плоскости, цепят се от няма нищо, вместо метални сглобки, дървени и лепило, объркани винтове... Сглабяме и се оказва, че едното чекмедже стърчи и има огромен луфт. Пиша аз коментар, веднага ми звънят и пускаме рекламация и от там като се почна 3 дни по имейл, снимайте това, направете онова. От 10 кладенеца вода, само и само да не си оправят мизерията. Накрая ги сиктердсосах и им написах, че си личи колко си държат на клиентите и как повече от тях нищо няма да купим и една па*ка с цялата си наглост ми написа, че от написаното съди, че се отказвам от рекламацията. Абе ако ви кача комуникацията ще паднете сигурно. Та приключих с тях во веки
В Милка повече няма да се включа, един шоколад не ми дадоха от толкова игри дето участвах и с покупка и без. И без това развалиха всичко.
 В ИГ нямам време да следя сторита, надявам се да ме тагнат ако спечеля нещо, ама и рядко печеля там като цяло.

# 1 476
  • при късмета
За сега 3:0 за Престиж. И в Куинс участвам, не ме огря първата седмица.
За Виденов
Скрит текст:
Правила съм 2 поръчки при тях, като обзавеждахме новия апартамент, холна маса и гардероб и скрин за стаята на детето.Масата се забави с повече от 10 дни. При положение, че при поръчката, която беше в магазин, лично, не онлайн или по телефона изрично питах имат ли още проблеми със спазването на сроковете, защото знам, че са на лице. Увериха ме, че няма, а аз, че ще разчитам на това. На третия ден от закъснението вече си бях купила маса. Скрина и гардероба бяха на отделна поръчка, защото се оказа, че ако ги слея с предишната, ще чакам втория срок. Започва без никакво предизвестие да ми звъни шофьора на пожар, а аз съм на родителска среща. Казах му да върне маката и, че я отказвам заради техните неспазени срокове. Наложи се да си изключа телефона, безкрайно невъзпитан селянин беше шофьора. След родителската си включих телефона, той продължи да звъни, но вече имах време да го насоля. Казах му, че няма да приема доставката, той ако иска и да спи на адреса. И има късмет, че с прибирането ще откажа и втората, защото ми мина през ума да добавя качване до врата и тогава да я откажа.
Едни приятели поръчаха матрак от там. И той дойде с голямо закъснение и той беше за дете, но все пак дояде с бонус. Дървеници. Така плъзнаха, че после сменяха още много мебели

# 1 477

А по темата, не мисля да се включвам в играта им и като цяло в игри с покупки този месец, бюджета ни много изтъня, та ще си спестя пари и нерви.
И отделно станахме 100 кила. То не беше престиж, то не беше хипер, фереро,елит барс, милка със скреч карти в кварталния магазин, преди това и Своге имаха скреч карти 😅.
Милка определено ще ги пропусна.

# 1 478

Коледният календар на Kaufland стартира

Наградата за 1 декември е - 5 ваучера на стойност 100лв.

Участвайте - https://www.kaufland.bg/moyat-kaufland/aktualno/koleden-kalendar.html

Общо награди - 93бр.

Последна редакция: чт, 01 дек 2022, 00:17 от Станимир Иванов 641942

# 1 479
Добро утро, изгърмях над 100 кода, защото искам ваучер за Озон,а на шега веднъж натиснах на ваучера за Glovo и той ми се падна. Ако някой разменя ваучер за Озон за такъв на Glovo, да пише. Иначе ме няма никъде от доста време, защото доста се демотивирах от еднаквите списъци с печеливши и вече рядко се включвам в игри. Успешен ден!

# 1 480
Дали има други коледни календари ?
Освет тези на :
Кауфланд - https://www.kaufland.bg/moyat-kaufland/aktualno/koleden-kalendar.html
JYSK - https://game.jysk.com/jbg-christmas-calendar-2022

# 1 481
  • Ако ви трябвам, да знаете, че съм на същото място, където бях и когато не ви трябвах.....

# 1 482
# 1 483
Честит нов месец на всички, нека бъде късметлийски!
Ще има ли късметчета тази година във форума? Много ги харесвам и си започвам сутрините с тях и кафето, дори по миналата година спечелих несесерче и химикал от тях Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт