Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (тема 128 - ноември 2022)

• 101 115
  • 1 483
  •   1
Отговори
# 1 425
  • София
И аз така мислех, но някой по-горе спомена нещо, че е искал карта във Фантастико и за това реших да питам. Благодаря!

# 1 426
За статистиката : На престиж днес не ме огря. Ментос не откривам, а очаквах да се намират лесно.

Чудя се дали да се включа в Милка. Не ми се нравят наградите им този път.

# 1 427
Очаквайте от 1-ви декември:

Милка - Коледна игра с покупка - Награди - 310бр. Продуктови пакети / 20бр. Фотосесия за цялото семейство / 15бр. Ваучер на стойност 2000лв. за Почивка

Коледен календар на Kaufland и Jysk
*Kauufland - Награди - Телевизор  , Телефони и още много други Награди
*Jysk - Всеки ден 50лв. ваучер

Gift Card Edenred & MasterCard - Награди - Ваучери , телевизори и други ......

# 1 428
Здравейте! Подарявам ваучер за фотокнига за 200 лв. Ще го дам на първия, който ми пише на ЛС
ПОДАРЕН

Последна редакция: ср, 30 ное 2022, 10:13 от geri💖

# 1 429
Днес е крайния срок да обявят на Лили дрогерия печелившите.

# 1 430
На наградите над 100 лв, организаторите ли плащат данъка (плаща се някакъв данък, ако не се лъжа). Конкретно за Каменица питам. До сега не съм печелила награди над 100лв и не знам

# 1 431
Нещо не ми е ден вчера накупих бира морети,чиято игра свършва днес в 23 часа то дава съобщение че вече е свършила.
После регистрирах бележка на куинс все ми даваше някакъв надпис от типа че нещо не е наред и докато се усетя я вкарах три пъти.
Вчера ме зарадваха че и пиша непозволени неща и ме трият наред почти като десидент по времето на комунизма се почувствах.Ей и във форум няма свобода на словото беее освен да си направим страница във фейса и там да си объждаме каквото ни вълнува свободно.

# 1 432
  • Под Слънцето
О, и мен ме трият, при това често, Ани. Станахме две дисидентки. После ше искаме вредни Wink
Сега да питам някой дали е спечелил награда от Престиж с кб от Билла? Как да стане да си дам бележката за гном-а като съм я регнала и с кода за играта на Билла и взема, та спечеля и там?

# 1 433
TopsyG може да снимаш бележката  за играта на била от престиж май ги прибирали тези бележки.
Скрит текст:
Някои хора ни четат анонимно и реват на админите/ама като обират чувалите с награди не реват/

# 1 434
За Морети пишете на Загорка или най-добре им се обадете.Толкова са нелепи в организирането на игри,че ми е писнало от тях!Аз ще се справя по-добре!
След невероятна сага със спечелена награда днес най-накрая ми казаха,че ще ми пратят наградата “Уж,отново”.Оправданието беше: -Спиди са изгубили пратката!А аз лично говорих със Спиди и те казаха,че няма такава пратка нито за адреса нито за телефона ми.

# 1 435
  • sofia
За Морети пишете на Загорка или най-добре им се обадете.Толкова са нелепи в организирането на игри,че ми е писнало от тях!Аз ще се справя по-добре!
След невероятна сага със спечелена награда днес най-накрая ми казаха,че ще ми пратят наградата “Уж,отново”.Оправданието беше: -Спиди са изгубили пратката!А аз лично говорих със Спиди и те казаха,че няма такава пратка нито за адреса нито за телефона ми.
Има ли някакъв телефон на Загорка, на който може да се обадим, който знаете? Благодаря.

# 1 436
# 1 437
  • Под Слънцето
Сканирах си кб от Билла за гнома. Ще дам оригинала и  ще си пазя файла. А и Билла могат да си проверят системата по дата и час за покупката.

А Спиди са адски нагли.
Скрит текст:
Освен, че постоянно забравят да ми заредят пратките на автомат и като звъня да си ги търся, се оправдават, че няма такова нещо за мен от еди си къде, (обаче след няколко часа като пусна жалба, нещото се намира и се извиняват няколко поредни пъти:, от отдел рекламации отказват да ме компенсират.
Еконт са ми губили пратки, а и разменяли са пратки от бързане (бях получила една бутикова рокля вместо тениска), те са друга бира. Винаги са ме компенсирали с 3-5 безплатни пратки. От отдел Клиенти са ми звъняли няколко пъти дали съм удовлетворена от качеството на обслужване. Тип топ са най-умрялата фирма. Ни смс, ни някаква друга индикация. Идват пред адреса и звънят. Често човек не седи с телефона в джоба си. После ходи в офис си я вземай. Фаворит в  последните месеци са ми Интайн. Момчето идва където и да съм  и ми носи стоката. Даже писах благодарствено писмо до фирмата. (Второто в живота ми.) За Лео няма да споменавам, че се осраха много- мързи ги да гледат. То зависи и от куриера де, но пък куриера е емблемата на фирмата, според която си съставяш мнение.

# 1 438
Колко точки горе долу трябва да имаш в Макдоналдс за да се класираш в първите 500?

Търся код за фотокнигата

# 1 439
Здравейте момичета,
Как използвате ваучер от познати мачове в Хепи доставка.Имам ваучер за 10 лв., но няма код, който да въведа.Поръчвам от същия профил, от който е спечелен.

Общи условия

Активация на акаунт