Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (тема 128 - ноември 2022)

• 101 116
  • 1 483
  •   1
Отговори
# 1 410
За Емека...
Скрит текст:
При мен се оправдаха, че най-вероятно е пратено в друг магазин. Звъннах на агенцията и от там казаха, че не е възможно да е пратено в друг магазин и да питам още веднъж в магазина дали одеялото е дошло. Ако пак ми кажат, че го няма, трябва да звънна на агенцията още веднъж и от там да подадат сигнал. Големи разправии за едно одеяло, колкото и хубаво да е то. Повече в игри с доставка до магазин няма да участвам, особено ако единственият ми удобен участващ магазин е Лайф.

# 1 411
  • Велико Търново
Да си подбутна питането за бележките на била 😊 Как процедирате, когато пише, че вече е регистрирана, а тя не е- просто явно съвпадат номерата с такава от друг магазин.

# 1 412
  • оттам, откъдето започва България
Бележката на Била е с много дълъг номер. Как разбра, че е използван?

# 1 413
  • София
Как ще е дълъг номера? Най-много 4 цифри. Сутрин рано даже са с две.
Бубалеса, освен да пишеш на Била и да ги попиташ.

# 1 414
  • Велико Търново
Чудя се дали ще ме отразят толкова бързо до утре. Ако сложа една нула отпред, какво ще стане 🙄
Ще пробвам да им пратя съобщение в месинджър
Редактирам - писах им, да видим дали ще има реакция

# 1 415
  • Велико Търново
Как ще е дълъг номера? Най-много 4 цифри. Сутрин рано даже са с две.
Бубалеса, освен да пишеш на Била и да ги попиташ.
Регистрира се друг номер, не помня точно къде беше.

# 1 416
bubalesa,   https://www.billapromo.bg/    , там, където е: Въведи кода от касовата бележка, отдолу пише: Къде може да откриеш кода за участие. Отвори го и виж къде е кода на бележката.
То и на самата бележка си пише: Код за участие и един дълъг номер.

# 1 417
  • София
Ааа, да, този номер е много дълъг.
Номерата на касовите им бележки са малки и в много игри има проблем с тях.

# 1 418
Този номер, който сега се регистрира не е обичайния от к.б. Ето примера от правилата на billapromo
Скрит текст:

# 1 419
  • Велико Търново
Много добре знам кое се регистрира 😊
Дългият номер е код, който се генерира на бележката за участие в играта на била, който е различен според стойността на бележката. Моето питане е за играта им с кока кола и касае номера на бележката (който знам къде се намира). Той обаче е кратък и в много игри и преди момичета са писали тук, че им дава, че е регистриран. И сега и аз имам същия проблем. Дано този път се обясних 😁

# 1 420
  • Бургас
Имам регистрирана една сума на Куинс.
Днес купувам двулитров сок! И забравих да си взема касовата бележка 😂😡

# 1 421
Много добре знам кое се регистрира 😊
Дългият номер е код, който се генерира на бележката за участие в играта на била, който е различен според стойността на бележката. Моето питане е за играта им с кока кола и касае номера на бележката (който знам къде се намира). Той обаче е кратък и в много игри и преди момичета са писали тук, че им дава, че е регистриран. И сега и аз имам същия проблем. Дано този път се обясних 😁

bubalesa, да, този път наистина си обяснила в коя игра ще участваш. Simple Smile

# 1 422

В крайна сметка се оказа, че имам право на избор за маратонките... Та си избрах тези бижута. Чакам ги и ще им направя и аз снимки.

# 1 423
  • София
Във Фантастико, за соковете Куинс, още ли дават скреч карти? И ако да - какви са условията, за да се получат?

# 1 424
Във Фантастико, за соковете Куинс, още ли дават скреч карти? И ако да - какви са условията, за да се получат?
Играта приключи преди една седмица.

Общи условия

Активация на акаунт