Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (тема 128 - ноември 2022)

• 101 276
  • 1 483
  •   1
Отговори
# 1 455
  • Сандански
Този път Милка много са вдигнали лимита....

Не мисля, че тези суми са проблем за “печелившите”, за другите може и да са. 😂

# 1 456
Най-после пристигна и нашият куфар от Киндер! Много е сладурски, дребният иска да ходи с него на градина. Joy

За група (мохабетчийница) и аз съм навита, така че ако някой направи, свиркайте да се включвам! За мои изказвания изобщо не зная трият ли се, не съм се връщала да проверявам. Излиза ли някакво съобщение, когато ти изтрият пост?
Аз също съм навита за такава група, на няколко пъти ми се случва да ми се трият коментари.

# 1 457
Този път Милка много са вдигнали лимита....

6лв. ще искат за Продуктовия пакет
10лв. за Семейната фотосесия
20лв. за Ваучера за Почивка - 2000лв.

Играта ще е с точки - 1 точка = 1ст. т.е 600 точки,  1000 точки и 2000 точки

Ама иначе разпратиха на де що видях инфлуенЦър пакети с продукти, та сега обикновените потребители трябва да им правят оборот ... Много ме дразни тая политика на фирмите, не можаха ли да дарят на деца, които нямат, ами пращат на хора затрупани с пратки. Те може и да са дарили, но се хвалят само с пратките на инстаграм звездите.

А по темата, не мисля да се включвам в играта им и като цяло в игри с покупки този месец, бюджета ни много изтъня, та ще си спестя пари и нерви. И като казах нерви, купих сирене на Lacrima, пратих им снимка, изобщо не благоволиха да ми пишат поне едно "Благодарим за участието", как може да има толкова смотани организатори не знам. После очакваме коректно теглене на печеливши и други подобни. Ми тях не ги интересува, важно е стоката им да върви.

Мрънкане стана, но съм им насъбрала. Мебели Виденов и те - обявиха печеливши, после като им обърнаха хората внимание се усетиха, че снимките на победителите са взети от нета.

# 1 458
От кой номер звънят за пингвините на Китдер ,че такава суша ме е налегнала, че на позвъняване на непознат номер и голяма радост пада?

# 1 459
+359886151111 Поне на мен от този взъняха за пингвина...
От кой номер звънят за пингвините на Китдер ,че такава суша ме е налегнала, че на позвъняване на непознат номер и голяма радост пада?

# 1 460
Ето ги печелившите за пингвинчето от Киндер: https://www.kinder.com/bg/bg/xp/pingui/winners

# 1 461
  • In Neverland
Разнасят и пуфовете на КК. Или поне в провинцията сега идват. Моето съобщение на Lacrima даже не са го прочели, а сиренето което взех не ми хареса... Предпочитам продуктите на мандра Ситово, там ще се включа още няколко пъти. Хайде Лидл да теглят и последните, да видя, че пак ме няма и да мирясам вече Laughing

# 1 462
Мебели Виденов са си изтрили коментарите. Избират снимки, крадени от нета, аз обикалям по студа да им снимам. Не съм им писала нищо, други се бяха заели. Нищо няма да направят щом прикриват измамниците.

# 1 463
  • оттам, откъдето започва България
Игра ли имат Виденов?

# 1 464

Приключи. Беше с качване на снимки от България, заради новата им колекция. Удобно не се виждаха снимките, които са качили участниците и чак като ги обявиха печелившите показаха "произведенията" им. И със жури са ги избирали... изобщо нивото на организация е под дъното и надолу.

# 1 465
  • при късмета
... изобщо нивото на организация е под дъното и надолу.
Те и продуктите и доставките им същите, та не съжалявайте

# 1 466
Защоо???Защо Киндер ме мрази!😂А детето ми толкова ги яде!Нито куфар нито пингвин,а така се надявах!
От Виденов 3 пъти съм поръчвала
1.Беше скъсана дамаската
2.Беше забравена част (гръб на антре)
3.Една част се повтаряше два пъти(врата на шкаф)
И си казах стига.

# 1 467
  • оттам, откъдето започва България
Знам, че не е по темата, ама аз пък съм от доволните от Виденов. Simple Smile Но пък съм изтървала играта.

# 1 468
Знам, че не е по темата, ама аз пък съм от доволните от Виденов. Simple Smile Но пък съм изтървала играта.

И аз знам,че не е по темата,ама си обзаведох целия етаж от тях! И съм повече от доволна.

# 1 469
Много ме хваща яд, когато в последния момент се включа в някоя игра и ми дадат смотана касова бележка заради  дефектен тонер ли е, как му се казва, дето не отпечатва хубаво буквите на бончето по вертикална линия и се получава нещо като бледа черта. Ама яд ме е. Особено като дам не 2-3 лв, а 20 лв.

Общи условия

Активация на акаунт