Парфюмни размисли и страсти - 278 ноември 2022 г.

• 65 189
  • 829
  •   1
Отговори
# 600
Страхотно описание на ковачева! Винаги е удоволствие да се чете.
Всъщност Club de Nuit Intense Armaf е почти едно към едно Noir de Noir Tom Ford, така че ако не ви се дават пари за Том Форд, това е решението. Кътам един Noir de Noir и при паралелен тест това може да се потвърди. Като трайност отстъпва леко, но няма да му намираме кусури за тази цена.

# 601
club de nuit наистина е клонинг на Noir de Noir, стои около 5 6 часа на кожата, но не е толкова гъст и е малко по арабско подправков.
Пачулито е от типа шоколадово и е доста доста сладък, всъшност толкова сладък, че на мен ми идва твърде много

# 602
Ковачева ти си истинско съкровище удоволствие е човек да те чете❤️❤️❤️.

# 603
Magda Dimitrova, Kovatcheva, много ви благодаря! Heart
Разбира се, ще тествам парфюмите, но е много ценно да чуеш изказвания на познавачи, пробвалите парфюма, още повече на такива с дар слово. Simple Smile
Определено ми дадохте ориентири.

# 604
Бихте ли ми препоръчали някой бюджетен арабски парфюм? Само арабски още нямам, но харесвам и сладки, подправкови, тип ориенталски. Ако може да не е унисекс, че на моята кожа си стават направо мъжки.
Wild Spirit е страхотен дамски парфюм на Swiss Arabian. В Swiss Arabian e 145лв., но в Notino e 102лв. Не се притеснявайте, че е бутнат в категория цветни, това е най-ориенталския аромат в целия магазин. Мислих, че преди години ще бъда зарината вътре от хубави ориенталски аромати, а то в повечето парфюми въобще я  нямаше ориенталската магия. Има я в маслата, но те са за лампи, не са парфюмни масла за хора. Много хубав и траен парфюм. Базата му е ванилия, сандаливо дърво, мускус, съчетани с още много други нотки. Парфюм с богата пирамида и категорично ориенталски аромат.

# 605
  • Бургас
Wild Spirit е много красив парфюм.Него най- бях харесала преди като пробвах.

# 606
wild spirit не ли от типа на ерба пуро подобните аромати? на мен ми прилича на не противна версия на ексклузивните градини, смесени с my way на Армани, не помня коя точно версия 😅

# 607
  • София
Скрит текст:
Добре, добре, добавен е в списъка с тези, които ще се купуват, Club de nuit intense. Много харесвам аромата на рози, но не съм открила правилния парфюм с тях. Никога не са толкова ярко изразени, колкото си представям, или пък са много сладки.
Докато търсех този, ми изскочиха още два интересни на Armaf. Pink Coral и Club de Nuit Milestone. Последният във Фрагрантика е обозначен for women, но потребителите са го определили (много) повече като мъжки, отколкото като дамски. Това ме притеснява. Инак съм заинтригувана от това, че се усещал морски, а аз видя ли marine, вече съм готова за покупка. Relaxed Умирам за морски нотки в парфюм, защото морето ми липсва. Surfer

Lorelada - Думите Ви, че обичате морски нотки, веднага ме насочват към чудесна идея:
Mancera  Aqua Wood
Скрит текст:
Мисля, че иделно ще се впише в тази Ваша любов по морския бриз Wink Не се притеснявайте, че пише че е за мъже. 100% унисекс, мек, удобен, усмихващ и релаксиращ. Няма общо с типични мъжки акватици и морско звучащи парфюми.
Подозирам, че хубави морски акорди ще откриете и в Arabian's Secret Tigre Blanc - поне за мен, там те много автентично и красиво са предадени.
Скрит текст:
Парфюм за деня: Guerlain L’Homme Ideal Eau de Parfum
Парче за деня: Moby - In This World (Amonita & Makebo Unreleased Mix) Yellow Heart

# 608
Сладури и сладурки, току-що пробвах няколко шоколадово -какаови специалитета и много харесах Cacao porcelana. Ето ти, обаче,лоша новина -  във всички от изпробваните ми направи впечатление,че какаото явно е връхна нотка и хвръква първо. А на мен то най-много ми липсваеи искам да го усещам най-дълго. Сещате ли се за някаква манджичка,в която какаото да не е сладкишесто и шоколадово и да е трайно,да е сред базовите?

# 609
Ами да, Deetron, сигурно си прав, че ще ми хареса, защото вторият парфюм, който е посочен във Фрагрантика, че има сходство с него - Aqva Divina Bvlgari, го имам и харесвам.
Благодаря за морските идеи! Sailboat

# 610
  • Бургас
Добър вечер, дами!
Бихте ли ме насочили към много траен, същевременно нежен аромат?
Любим и винаги поддържан от мен аромат на първо място е Happy - Clinique. Никога не ми е омръзвал за толкова години!
След него са: Premier Jour, Eclat d'rpege, Cloe, Karl Lagerfeld, Definition на Christina Aguilera, 212.
Тези парфюми имам винаги и пръскам според настроението.
Лятото си взех и един нишов аромат на Montale - Roses musk, който много ми допада и е траен.

Последна редакция: сб, 19 ное 2022, 19:56 от iliqna22

# 611
Добра вечер , мили хора!
Наминавам бързичко да споделя за Izia La Nuit Sisley, за мен разкошен. Няма какво повече да добявя, Денси го е описала достатъчно добре, освен че се разпознава част от стандартната Изия. Нерозолюбителите да го подминат.
Кафето на Franck Boclet https://www.fragrantica.com/perfume/Franck-Boclet/Cafe-55432.html ме изненада приятно - ("Такая интересная разновидность кофейного аромата, древесно-специевая" - Фрагрантика), първото ми отявлено Кафе. В началото ме стресна с киселееща нотка на фона на ясно изразено прясно кафе, доза опушеност,  но после всичко бързо уляга. Интересен прочит за мъже и жени. Бих го определила като сух. Трайност 6-7 часа, тежък не е и не превзема околното пространство. Ако не друго поне не ме е отблъснал. Любителите на Монтал може да прояват интерес с разликата, че отсъства монталската база.
Скрит текст:

Скрит текст:
"Мулен Руж" не знам дали е толкова развален, колкото излезе. В най-лошите ми представи е като ароматно  престояло червило, тръгнало да се разваля, излязло от употреба поради замяната с други , червило почти привършило, което много си обичал и не искаш да изхвърлиш още. Не е за всеки ден и всеки случай. В Шанел 18 има подобна червилена пудреност, но без ярко изразена плодова киселееща част.
Всичко добро!

Последна редакция: сб, 19 ное 2022, 19:57 от Никой като Някой

# 612
Днес ми пристагна това мини от парфюми шоп. Но не разбирам как се отваря. Има една връвчица,  дърпах с нея , но не се махна капачката. 🤔 Видях се в чудо и го прибрах в шкафа...

# 613
  • София
Дърпаш капачката, не се развива.

# 614
Значи няма пръскалце, както е показано на снимката в сайта. Ок , благодаря!

Общи условия

Активация на акаунт