Парфюмни размисли и страсти - 278 ноември 2022 г.

• 63 858
  • 829
  •   1
Отговори
# 735
Здравейте!
Моля за помощ - трябва ми свеж, морски аромат за младеж на 21 г. До 100 лв.
Благодаря!☺️

Сещам се за Armani Acqua di Gio Profumo, но да е с магнитната капачка, че са го реформулирали наскоро за жалост.
https://www.fragrantica.com/perfume/Giorgio-Armani/Acqua-di-Gio- … rofumo-29727.html

# 736
Здравейте!
Благодаря!☺

Моят син, който е на подобна възраст харесва този, май не е морски, но е хубав и е в бюджета.

# 737
  • в Кошера
Здравейте!
Благодаря!☺️

1. Armani Acqua di Gio Pour Homme
2. Bvlgari Aqua Pour Homme
3. Montblanc Explorer Ultra Blue

Към момента са откриваеми до/около посочената стойност.

# 738
Някой за отзив за този парфюм на Ескада? Става ли да се купи на сляпо?
https://www.parfimo.bg/escada-fairy-love-limited-edition-eau-de-toilette-za-jeni/

# 739
Привет, извинявам се за нахълтването в темата, но ми трябва съвет.
Искам да направя подарък на майка ми, тя от години ползва само Bvlgari Omnia Crystalline, но ми се иска тази година да й купя нещо ново. Може ли да препоръчате нещо подобно на Omnia-та? Не знам друго какво да дам за ориентир.

# 740
благодаря,  а толкова суперлативи за "кокаина" и др.  във фрагрантика....чудна работа
Кокаинът е невероятно силен туберозно- белоцветен парфюм. Чудовище. Не мога да го трая.
Денси, а други на Бокле  познавате ли? Бихте ли споделили?

# 741
Не, не познавам парфюмите на марката детайлно, не са ме вълнували за разучаване. Мирисала съм на блотери, но нямам добре изградени впечатления.

# 742
кокаина определено не е от парфюмите, които бих тествала, защото не харесвам тубероза. дори мисля, че съм го гледала в класация на най зле миришещите парфюми. Споделих впечатление за пробваните от мен. из фейса доста бройки се предлагат на добри цени, значи не само мен не ме е впечатлил бранда, но разбира се, за всеки влак си има пътници Simple Smile

# 743
Искам да направя подарък на майка ми, тя от години ползва само Bvlgari Omnia Crystalline, но ми се иска тази година да й купя нещо ново. Може ли да препоръчате нещо подобно на Omnia-та? Не знам друго какво да дам за ориентир.

Аз бих предложила новоизлезлият Versace Dylan Purple. Сега, не е баш като Омниата, но я има крушата и дървесните акорди. Много приятен, мек и женствен. Пробвайте го, ако имате възможност Simple Smile

# 744
Rocktoberry, днес по случайност пробвах този аромат:

https://www.fragrantica.com/perfume/Cacharel/Yes-I-Am-Delicious-71610.html

Усетих само какао, но с уговорката, че носът ми е следковиден и много аромати ги усещам по коренно различен начин, ако ги усетя изобщо 😀
Все пак, ако имаш къде, пробвай Simple Smile

# 745

Аз пък ще Ви предложа два, които лично за мен имат вайба на Омниа-та:
Lanvin - Eclat dArpege
D&G Light blue

Последна редакция: сб, 26 ное 2022, 07:49 от mariposa333

# 746
  • Враца
Момичета, моля за малко помощ. Търся подарък за жена, около 35 г., не е парфюмно зависима. Усещала съм, че ползва Хипноз на Ланком и Адикт на Диор. Явно е ваниломанка. Може ли предложения за нещо до 60 лв.?

Предлагам : Girl of Now Elie Saab , или някой от вариациите .

# 747
Днес получих това сладко арабелче 😍

Много, много ми харесва. Сладка креместа ягода, нещо като ягодов милкшейк. Поръчах го веднага след като прочетох, че е ягодовата версия на Montblanc Signature, и наистина така го усещам, просто надмина очакванията ми за тази цена от 33€.
Препоръчвам го както за жената около 35, която харесва сладки парфюми, така и за момичето на 12 Blush

# 748
И аз го имам от вчера. Blush За жена около 40 също става. Stuck Out Tongue Winking Eye

# 749
  • София
Deetron, благодарение на Вас и ревюто на  Densi се сдобих с това съкровище. Аромата е точно от тези, които най-много харесвам. А опаковката и шишето направо ме възхитиха. Продължавам да издирвам останалите Ви препоръки и тези на Vesika(дано не съм сгрешила името). Сърдечни благодарности

Общи условия

Активация на акаунт