Парфюмни размисли и страсти - 278 ноември 2022 г.

• 65 270
  • 829
  •   1
Отговори
# 405
Никой като Някой, Dior Hipnotic Poison EdT, ми е на първо място, заедно с още 4-5. В него скоро открих за пореден път, "тъмната страна" (за която говорихте, заради Black Orchid), която е толкова красива и привлекателна! Premier Jour, беше прелестен парфюм, преди много години! Сега, не съм го пробвала.
В Черната Орхидея действително се усеща трюфелната землиста нотка, но пък после се развива подобно на тонка аромат (макар, че не е указан, вероятно от комбинацията) и цитрус. Дълбок парфюм е, непрекъснато гравитиращ между тъмното и светлото.  Не трябва да се прекалява с него, освен че е идеален за кожено облекло и по-хладните дни. А Хипнотик Пойзън  познавам покрай колега, заклета фенка. В подобна посока съм ползвала Лолита Лемпика Л, която създава същото усещане на облак пудра.

Последна редакция: нд, 13 ное 2022, 12:07 от Никой като Някой

# 406
Здравейте, момичета! Моля ви препоръчайте ми парфюм за 14 - годишен младеж. В момента се пръска с парфюмите на баща си, но иска да има собствени, а аз изобщо не съм запозната с хубавите мъжки аромати в момента.
https://www.fragrantica.com/perfume/Giorgio-Armani/Emporio-Arman … th-You-45258.html
Този, според мен, е хубав парфюм за младеж.

# 407
За туршията не знам, но на мен днес чистенето ми ухаеше на Oud tobacco. 😂
Снощи излизах и се пръснах с него, но явно съм пръснала и по косата, защото след като се изкъпах продължавах да мириша и го усещам цяла сутрин.
Много ми е уютен, някак топъл, а и толкова много обичам аромата на  тамян. Май си избрах подаръка за Коледа. 🤪

Хубава неделя, момичета и момчета! 🌸

# 408
  • Габрово
Има ли такива от вас,които не харесват  l interdit intens и rouge?

# 409
Има ли такива от вас,които не харесват  l interdit intens и rouge?

Има! За съжаление съм зле с описанието на парфюми и не знам какво не харесвам в него. Има една съставка, която усещам силно във всичките версии на парфюма. Много му се чудех и реших да го пробвам, за да не е сляпа покупка. Бях се наточила точно за rouge. Не е моето, не знам наистина защо, но не го харесвам.

# 410
Аз не харесвам повечето парфюми, които са много тачени по принцип. Тези двата със сигурност не харесвам, има още много, които са харесвани в темата, но не са моето. Не ми харесва и Mon Guerlain, Lancome Idole, изобщо парфюми, които съдържат роза не харесвам.

# 411
За 14-годишния младеж предлагам това Версаче
https://makeup.bg/product/4196/

# 412
Скрит текст:
Sotd днес ми е в унисон с темата - Montale - Intense cafe… не знам дали има по-подходящо време навън от днешното…

Едит: ходих у мама да слагаме туршия.
Не знам дали има друг човек, който се парфюмира, за да отиде до съседния блок и да реже зеленчуци. 😂

Ааа, има, има! 🤣
При мен всяка работа, дори и домакинска, започва с парфюм! 😁

И аз съм така. Не ми е приятно без парфюм.

# 413
Има ли такива от вас,които не харесват  l interdit intens и rouge?
Със сигурност има. Руж започва доста ярко плодово, малиново, както не харесвам, но пък после се успокоява и добива някаква креместа дълбочина без да ми залепва като захарен сироп. С една дума поносим за мен. Мон Герлен даже не щях да го опитам от инат,  щото само за него се говореше, но попаднала ми мостра ме убеди колко съм грешала. Хубаво е да се дават идеи, но личната проба си е най-желателна.
.................
Rinxie, права си и ти, но потребителят си има глава на раменете, всеки си решава.

Последна редакция: нд, 13 ное 2022, 15:03 от Никой като Някой

# 414
Цели марки ги "прескачам с овчарски скок", щом се почне масова истерия по хитовете им. Яко помпане на реклама и още по-яко на цените и така десетилетия. Прави се всичко възможно да не работи въображението на потребителя, а да му се промие мозъкът и да изпразни джоба.
Крайна съм, лично мое мнение, за което няма да се извинявам.

# 415
  • Sofia
По въпроса за 14-годишния младеж - моят почти 14 годишен има тези (харесва си ги всичките много): Armani Code Parfum, Armani Code EDT, Explorer Montblanc, Encre Noire Lalique, Bois d'Inoki Masaki Matsushima, но най-любимият му е  Un Jardin Sur La Lagune Hermès, направо си го прибра в неговата стая и каза, че вече си е негов и да не му го пипам. Факт е, че на него му стои по-добре, отколкото на мен Grin

# 416
Цели марки ги "прескачам с овчарски скок", щом се почне масова истерия по хитовете им. Яко помпане на реклама и още по-яко на цените и така десетилетия. Прави се всичко възможно да не работи въображението на потребителя, а да му се промие мозъкът и да изпразни джоба.
Крайна съм, лично мое мнение, за което няма да се извинявам.
Ей, как хубаво го каза и как те подкрепям! Отдавна ми се иска да кажа подобно нещо, но не намирах толкова точни думи! Heart

# 417
Аз редовно посещавам Дъглас и повечето съм ги и пробвала, за това казвам, че не ги харесвам. 😁Мон Герлен върху моята кожа мирише на туршия. 😅

# 418
Здравейте! В търсене съм на нов парфюм и реших да ви попитам кой е любимият ви парфюм, с който сте получавали най-много комплименти?

# 419
С една случайна находка идвам, братя и сестри по парфюмна любов, а именно един достоен заместник на Lost Cherry-то дето след 20 минути зачезва при мен Joy
Търсех чаша за подарък, и открих това https://chashaclub.bg/produkt/03-eau-de-parfum-amaretto-cherry/.
Днес специално ги тествах паралелно- ами освен трайността в подкрепа на Wild dots, не намерих друга разлика.
Върху сухата ми капризна кожа усещам осезаемо около 4 часа, върху коса и дрехи се задържа повече от 8 часа.
Сияж има, но в първите 2 часа, след това е доста интимен, но за тази цена хич няма и да придирям, а ще се поливам честичко Stuck Out Tongue Winking Eye
Поръчах един цял опознавателен сет, защото поне още три от парфюмите ми хванаха окото.

Да споделя, че свалих парфюмната колекция до едва 12 пълноразмерни бутилки, на 3 от които скоро ще видя дъно. Гордея се със себе си:bowtie:

Общи условия

Активация на акаунт