Парфюмни размисли и страсти - 278 ноември 2022 г.

• 65 196
  • 829
  •   1
Отговори
# 555
Благодаря на всички за отзивчивостта! Благодарение на lorem_ipsum се добрах до ценен контакт,от който ще се почерпя не само с Florabotanica,но и с още бленувани любимци на отливка.
SOTD: Bvlgari au perfumee au the noir. Спиртен извлек на кисела роза. Звучи зле, но стои упойващо, поне за мен

# 556
И зле ми звучи, и зле ми стои. Имам сапун и боди лосион и тяло и тях не можах да използвам, стоят си.

# 557
Днес сложих Feminin Pluriel MFK и се сетих за питането относно червилен аромат.  На мен този ми напомня на червило, но няма това мазно и восъчно усещане, което Lipstick On ми създава. Тука е от тези по-модерни червила с флорален нюанс Simple Smile

# 558
Аз много обичам и мулен руж, и обсешън. И двата придобих след много четене без предварителна проба. Вярно,  че може да е въпрос на нос, на кожа и асоциации,  но все пак бих споделила моите усещания. Мулен руж ми носи една леко старинна, театрална, кожено-помадна атмосфера, аромат без остри ръбове, присъствен, без да е нахален. Не ми прилича на типични аромати на червило, някои са споменати тук. Нищо гранясало не са ми сипали, слава Богу. Обсешън ми е много любим най-вече след първите 15тина минути на ярко отваряне с пикантни и зелени нотки, които също са хубави,  но после ми е уютен, канелен като меденка, с леко опушена дървесина. Ретро може би дотолкова,  доколкото е класика, много близък до мъст на картие. И двата обичам до ги подушвам понякога и само от капачките, пак създават настроение:) според мен лесно може да намерите проби и от двата.

# 559
Момичета кой от двата е по-хубав според вас Juicy Couture Viva La Juicy или Juicy Couture Viva La Juicy Noir? Кой е по-подходящ за сезона и как са като трайност и излъчване?

# 560
За мен е новина, за вас, може би не... https://www.viewsofia.com/article/53629/Tom-Ford-prodade-targovskatasi-

# 561
Докато сме на тема ирис. Бел, можеш да разгледаш и rouge assassin на Jovoy. Аз днес съм с него. Даже не съм го отваряла във фрагрантика, за мен е пълно съответствие с името, убийствен червено червило с популярните в момента остри дървеса, но парадоксално, отдалеч е много мек, ванилено сладък и, бомбонест, примамва те и после ирисът плюс острите нотки те довършват
Иначе преди това разнасях Трусарди limitless shopping vie del Spigga доста ми допада, супер сочна ябълка и мед, горчив жаснинов чай или кафе. Чудя се достоен ли е за пълна бутилка.... Същото се чудя и за Jovoy.
В очакване на ЧП и коледни намаления си търся аромат с османтус, чай,  кайсии (без праскови и жасмини) след като лекомислено замених моя accendis. Спряла съм се на qi intensivo и osmanthus на ormonde Jayne, разглеждам османтус на different company, на maison ribatchi, както и на този :
https://www.fragrantica.com/perfume/Parfum-d-Empire/Osmanthus-Interdite-1561.html

Всякакви отзиви и мнения биха ми били полезни

Последна редакция: ср, 16 ное 2022, 21:32 от Солена Луна

# 562
  • Стара Загора
Момичета, знаете ли дали Angel Muse EDP на Mugler e спрян? В много малко сайтове го срещам.

# 563
Не препоръчвам  парфюма на The Different company идва ми остър и леко кисел, отмантусът се губи като нотка.

# 564
Момичета, знаете ли дали Angel Muse EDP на Mugler e спрян? В много малко сайтове го срещам.
Angel Muse e спрян, за съжаление!
Добро утро и хубав ден!

# 565
Чист чай май не съм срещала, но много ми харесва за лятото комбинацията чай&тубероза в Acqua Sacrae. Чаят е черен, леко горчив и изстинал.

# 566
Чист чай май не съм срещала, но много ми харесва за лятото комбинацията чай&тубероза в Acqua Sacrae. Чаят е черен, леко горчив и изстинал.
Много е хубав, много ме изненада заедно с Агапи ми е любим Simple Smile

# 567
Супер!
Лятото в горещините се пръсках обилно, толкова хубаво ухаеше, някак изстудяваше тия 40+

Ще избирам подарък за дама, която харесва силни парфюми, Byzance Rocha знам че носеше, шлейфа след нея беше ехееее 😃

# 568
  • Пловдив
И аз харесвам и имам  Rochas bizance, Montblanc Signature , Cloud Ariana Grande,Guess Seductive nor.

# 569
  • Стара Загора
Получих си от Нотино Dahaab Saafi Bait Al Bakhoor арабското парфюмче. Много ми харесва. Наистина е копие на Intense Cafe by Montale и Mancera Roses Vanille. За мен повече се доближава до Mancera. Цената му е супер ниска. За който иска нещо по бюджетно, да поръчва Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт