Парфюмни размисли и страсти - 278 ноември 2022 г.

• 65 193
  • 829
  •   1
Отговори
# 570
Момичета, знаете ли дали Angel Muse EDP на Mugler e спрян? В много малко сайтове го срещам.
Angel Muse e спрян, за съжаление!
Добро утро и хубав ден!
Това не е ли парфюма ,който дават Нотино като подарък над 180 лв.Също така го имат наличен и свободно.

# 571
Да, той е. ТM Angel Muse EdP. И EdT е спрян отдавна. Спрени от производство, имам предвид. https://www.fragrantica.com/perfume/Mugler/Angel-Muse-Eau-de-Toilette-48008.html

Последна редакция: чт, 17 ное 2022, 16:05 от Magda Dimitrova

# 572
  • Враца
Аз си поръчах , но подаръкът не ми излезе в поръчката. Като им се обадих, казаха , че промоцията е свършила вече.
Но преди да откажа поръчката, ми казаха че го има наличен и ще го добавят .
Сега, го очаквам.

# 573
  • София
Здравейте,
Дайте ми някакви бюджетни предложения за девойка на 14.
Искам да използвам намаления та, а моя нос е никакъв критерий. Може и за младежи, около 15 г.

# 574
  • Пловдив
Парфюмите на Ариана Гранде, има намаления по сайтовете. Също така Midnight Fantasy - Бритни Спиърс

# 575
  • София
Парфюмите на Ариана Гранде, има намаления по сайтовете. Също така Midnight Fantasy - Бритни Спиърс
Супер! Благодаря!
А тези Wish  на Chopard стават ли? Бутилчетата много ме кефят.

# 576
Не, ужасни са.

# 577
  • The Evergreen State
Току що прочетох че са реформулирали любим мой парфюм - Valentino Donna. В дилема съм дали да издирвам старата формула.
След като изтървах Мис Диор 2017 ЕДП (имам обаче ЕДТ от него 50 мл който намирам сравнително близък до ЕДП и все още не е спрян), все още не съм наясно със себе си по отношение на въпроса със запасяването с парфюми. Имам пре-достатъчно парфюми, пръскам ги изключително бавно понеже обичам да слагам съвсем малко и само като излизам някъде (такъв ми е ритуалът, като последен щтрих към тоалета за навън за да се чувствам "нагласена" Simple Smile) и презапасяване като че ли няма особен смисъл.
Може би трябва да погледна малко по-различно на нещата и приема философски че с реформулировките и честото спиране от призводство де факто всички парфюми са просто лимитки. В този ред на мисли в последно време предпочитам да взимам най-голямата разфасовка като си купувам парфюм. Констатирам че е трябвало да си взема 100 мл от Donna но се радвам и на мойта 50чка - почти пълна ми е.

Последна редакция: пт, 18 ное 2022, 05:26 от Athena

# 578
Wish-четата са супер ароматчета на ниска цена, много мои колеги ги поръчват за себе си и дъщерите си 😊

# 579
Вчера правих инвентаризация и почти се отказах да купувам каквото и да било, докато наличните силно не намалеят.
Почти.
Има някакви интересни на Lattafa, които ме съблазняват, а и са на нищожни цени. На "Арабианс сикрет" пък имам карта за отстъпка, длъжна съм да я оползотворя, нали? Relaxed
Освен това виждате какво стана с Womanity, изчезна направо. А от него смятах да се запася с две бутилчета. Сега - нула.
Пък и криза, инфлация, все си мисля, че цените могат да скочат и тогава ще се радвам, че съм си купила това - онова.
Освен това аз пръскам по повече от 1-2 пъти, защото иначе просто не ги усещам. И вижте колко много станаха аргументите да купя каквото там още съм си избрала.

# 580
  • The Evergreen State
Lorelada всички тук сме на едно дередже, всеки се бори с парфюмните си демони Smile. Всеки вади своя си логика за това или онова но си е мъка, толкова много парфюмни изкушения - а парфюмния шкаф - неразтеглив! Stuck Out Tongue Closed Eyes

# 581
https://www.emag.bg/arabski-parfjum-rasasi-la-yuqawam-tobacco-bl … 32/pd/DDJ42PMBM/?
Здравейте, дами! Дали някоя от вас има допир с този парфюм? Искам да взема на съпруга си нещо арабско този път, но нямам представа! Има един вкъщи, който ползва, но го купихме от място след проба. На този как ви звучи комбинацията от съставки? Благодаря ви Simple Smile

Добавих - ако имате мнение и за този
https://www.emag.bg/arabski-parfjum-ahmed-al-maghribi-bin-shaikh … h01/pd/D22SK4MBM/

Последна редакция: пт, 18 ное 2022, 12:03 от Ружа

# 582
  • София
Бихте ли ми препоръчали някой бюджетен арабски парфюм? Само арабски още нямам, но харесвам и сладки, подправкови, тип ориенталски. Ако може да не е унисекс, че на моята кожа си стават направо мъжки.

# 583
Аз съм от тези дето се запасяват с допълнителна бутилка от любими аромати от стари бачове.  Много мразя реформулации, за мен това е легален начин компаниите да ти продават ментета на парфюмите си.

Оня ден научих и за още едно кощунство от сорта, MFK реформулират Grand Soir и са го изтеглили временно от сайта си Sad Поредният ментосан.

# 584
  • София
Има все още възможност да се поръча сет от 2 или 4 броя 11 мл. рефил бутилчета от Grand Soir в сайта на MFK.

Общи условия

Активация на акаунт