Третиноин/Ретин-А/Ретиноидна киселина, Ретинол, Ретиноиди - 10

• 79 143
  • 838
  •   1
Отговори
# 165
Лолита имам ампулата с центела и я ползвам вечер. Има много лека, водниста текстура. Според това какво търсиш ти, можеш да заложиш на единия серум сутрин, а на другия вечер. Не знам показания с каква консистенция е, ако е по-плътен от ампулата аз бих го вмъкнала вечер. Крема след тях, за мен поне е задължителен, не се замества.

# 166
Момичета, спирате ли трет преди и след мезотерапия или плазмотерапия?

# 167
  • Mostly in my mind
Лолита имам ампулата с центела и я ползвам вечер. Има много лека, водниста текстура. Според това какво търсиш ти, можеш да заложиш на единия серум сутрин, а на другия вечер. Не знам показания с каква консистенция е, ако е по-плътен от ампулата аз бих го вмъкнала вечер. Крема след тях, за мен поне е задължителен, не се замества.
Ако е вечер, след ретинола ли?

# 168
Здравейте дами, очаквам поръчка от Jolse, която поръчах до България. От проследяващия номер виждам,че се намира на митницата. Някой който е освобождавал пратка от там дали може да ми прати повече информация, къде трябва да отида, за да платя мито и получа пратката.

# 169
Ако е вечер, след ретинола ли?
[/quote]
Не, преди.
Следвам принципа за нанасяне от най-лека към най-тежка текстура. Съответно ретинола и хидр. крем са ми последни.
А от скоро започнах да нанасям ретинола директно на почистено лице, т.е. спрях сандвич метода, защото минаха два месеца от както въведох акнелиз 0.5% и в тези вечери пропускам всякакви ампули и серуми. Само накрая запечатвам с хидратация. И в тази връзка да похваля крема на CeraVe за много суха кожа: https://www.notino.bg/cerave/moisturizers-khidratirassh-krem-za- … kozha/p-15738747/
Много, много добре ми се отрази в периода на белене, повече ми харесва от Cicaplast baume.

# 170
Момичета, спирате ли трет преди и след мезотерапия или плазмотерапия?
Да, поне 2-3 дни.

# 171
  • София
Здравейте дами, очаквам поръчка от Jolse, която поръчах до България. От проследяващия номер виждам,че се намира на митницата. Някой който е освобождавал пратка от там дали може да ми прати повече информация, къде трябва да отида, за да платя мито и получа пратката.
Ще пратят инфо какво да се сканира, подпише, разпечата и изпрати на мейл, после в пощата плащаш и получаваш.

Ампулата центела я слагам преди трет, серумите са излишни за мен. Още една хидратация, но крем пак си трябва.

# 172
Кой точно продукт на ТО с ретинол да взема за начало? Искам да е насочен повече за пигментни петна. Виждам два продукта, с еднаква съставка и процент, но все пак с разлика в името. Бихте ли ми дали линк към този, който ми трябва, че се обърках.

# 173
Ако кожата ти не е капризна, вземи  някой ретинол, примерно 1%. За петната добави азелаинова, алфа-арбутин, вит Ц., ниацинамид.Не знаеш откъде ще изскочи зайчето Simple Smile

# 174
Питам конкретно за ТО 2% ретинол. Видях че са 2 с еднакво име, но различно окончание.

# 175
Какво ви е мнението за крема с ретинол на Allies of skin? От толкова чудене не успях да взема решение какъв да взема от нова кожа и то намалението свърши

# 176
Питам конкретно за ТО 2% ретинол. Видях че са 2 с еднакво име, но различно окончание.
Едното би трябвало да е ретинол, другото ретиноид. Ретиноида, до колкото разбрах, е по слабия продукт. Започва се с него, за да свикне кожата постепенно, и после внимателно се преминава на ретинол.

# 177
  • Варна
Ползвам A Game 5 , след него мога ли да мина на A Game 10 или CR3 или направо CR6?

# 178
  • Варна
Може всчико. След една опаковка 5-ca кожата би следвало да се е ретинизирала. 10-ката е логичното надграждане.
CR 3 би следвало да е по-слаб. Ако ще е Medik8 CR6 е надграждането май. И аз не мога да ги оправя още.

Между другото A-Oxitive  в Нотино излиза 39лв. в момента Grinning. И него поръчах тук Над е виновна Grinning,че толкова го хвали.  Ще си варя супа от ретиноли вече.....

# 179
Благодаря. Уви, точно по- слабото ТО съм поръчала. Ще се опитам да сторнирам поръчката и да направя нова с ретинола, а не с ретиноид.

Общи условия

Активация на акаунт