Третиноин/Ретин-А/Ретиноидна киселина, Ретинол, Ретиноиди - 10

• 79 216
  • 838
  •   1
Отговори
# 225
Аз също съм доволна от Avena, започнах с физиолифта, купих Oxitive, нямах търпение да го пробвам и зарязах физиолифта. Поръчала съм и втора опаковка, но мисля след това с какво да го надграда и на мен не ми се дават 150 лв. за крем, финансовата и психологичната ми граница е 100-120 лв.

# 226
И аз съм от доволните от Авен A AOxitive ползвам го от година и половина. От скоро почнах всяка вечер и хич не ми изсушава кожата. Даже се събуждам с леко омазнена Т зона. Не ползвам нови продукти, за да е от тях.
Това, което мен лично ме дразни е, че трябва да се знае % на Ретинал, за да може човек да прецени на какво да мина след това. Авен не казват било тайна, но този крем е с най-висок % това ми казаха само.
Аз съм склонна да дам повече пари, защото Вит А е един от продуктите, които имат доказан анти ейдж ефект.

# 227
  • София
Аз също, бих дала повече пари, ако знам, че работи. Ще изпробвам Медик8 в момента в който видя, че Авен спре да работи.

Аз също съм доволна от Avena, започнах с физиолифта, купих Oxitive, нямах търпение да го пробвам и зарязах физиолифта. Поръчала съм и втора опаковка, но мисля след това с какво да го надграда и на мен не ми се дават 150 лв. за крем, финансовата и психологичната ми граница е 100-120 лв.

Мислили ли сте за третиноин, той е доста по-евтин от Медик8, аз взех Ретиридес от Испания за 20EUR, a турския май е двайсетина лева.

# 228
Като свърша Авен ще видя какъв третиноин италианският пазар предлага 0,025.

Последна редакция: нд, 27 ное 2022, 22:24 от cloè

# 229
Аз ретиноли не съм ползвала първоначално, започнах директно с третинои, 0,5%
Даже от тази тема научих за него, прочетох всички теми до онзи момент(поне 10бяха) и започнах.

# 230
Аз също, бих дала повече пари, ако знам, че работи. Ще изпробвам Медик8 в момента в който видя, че Авен спре да работи.

Мислили ли сте за третиноин, той е доста по-евтин от Медик8, аз взех Ретиридес от Испания за 20EUR, a турския май е двайсетина лева.
Ползвах турският миналата зима, даже ми остана, но май няма да го доизхабя. Вече срещам доста от ползващите трета да минават на ретинал, ретинол. Добре съгласна съм, че съдържа вит. А, но това си е все пак лекарство за акне. Друго са си скъпите кремове. Заглеждам много този https://eu.allies.shop/products/retinal-peptides-repair-night-cream
Сега е 1+1

# 231
Лекарството за акне е най-активната форма на вит А, няма нужда да търпи няколко преобразувания, за да стигне в чист вид в кожата.Но тъй като е силен продукт и трябва да се ползва внимателно, за масовия потребител са останалите нисши продукти.
Не е до скъп крем, а до концентрация и действие върху кожата.Това, че
пише ретинол и пептиди не го прави хубав, въпреки цената.Спокойно с хубав ретинол/ретиноид и серум с пептиди, може да се постигнат резултати.Отдавна не гледам цена на козметика аз като отправна точка.
Няма по-добро от трет чисто от химическа гледна точка.

# 232
ДХЗ, сега ще ме накараш да си доизхабя трета от миналата зима. В началото се белех, но после кожата свикна, доста голяма сухота но се справя с нея.

# 233
Аз просто не вярвам, че крем ще е по-добър от трет., а скъп по-добър от евтин.Всичко е в състава, не в цената.
Но е до поносимост, както казах. Трябва си внимателно да се действа и да се наблюдава кожата-по нея се водим винаги.

# 234
  • тук-там
Аз като открих тази тема, реших за себе си, че скъпата козметика е била една абсолютно неоправдана инвестиция.
Започнах да мажа avene a-oxitive. Нямам реакция. Мога ли да започна да мажа всяка вечер?

# 235
Нека е през 3 дни за две седмици и после през два за две седмици и после през ден и така да всеки ден.Да видиш как реагира кожата.

Последна редакция: пн, 28 ное 2022, 15:02 от ДХ3

# 236
  • Mostly in my mind
Allies of skin ми е болна тема заради цените. Joy защо са толкова скъпи?

# 237
Allies of skin ми е болна тема заради цените. Joy защо са толкова скъпи?
Сега са по поносими, даже излизат по ниски цени от Медик 8 и количеството е 50мл. И много се замислям ако знам, че добър бих поръчала

# 238
  • Mostly in my mind
По-евтини? Хм, гледах някакви цени от сорта на 300лв. Ми то ботокс ще си сложим за тези пари Stuck Out Tongue Winking Eye

# 239
Здравейте дами! Бих искала да попитам какъв крем използвате след нанасяне на ретинол вечер?

Общи условия

Активация на акаунт